Share
Tweet
Share

Croatia Osiguranje d.d.

Profil kompanije

Croatia osiguranje je vodeća kompanija na hrvatskom osigurateljnom tržištu koja na ovim prostorima djeluje više od 135 godina, a od 2014. godine posluje u sastavu Adris grupe. Kao lider i pouzdan partner, svojim znanjem i iskustvom klijentima pružamo sigurnost, jer Croatia jest Osiguranje.

Kompaniju danas odlikuju ubrzani razvoj, agilnost i digitalizacija poslovanja, s jasnim usmjerenjem na klijenta. Uz najširi portfelj proizvoda, u sklopu kojeg su atraktivna inovativna rješenja za klijente, kao i vrhunske usluge, cilj nam je i dalje ostati prvi izbor klijentima kada je osiguranje u pitanju.

Dobro je biti u Croatiji

Mogućnost kreiranja inovativnih rješenja u poticajnom radnom okruženju, razvoj karijere uz ulaganje u razvoj kompetencija i vještina, potvrđuje da znamo gdje leži naša snaga - u našim zaposlenicima. Kontinuirano otvaramo prilike za zapošljavanje na atraktivnim pozicijama, stoga motivirani, agilni i na rezultate orijentirani pojedinci pozvani su da nam se jave na jedan od aktivnih natječaja ili na www.pametnekarijere.hr

S poštovanjem,
osigurala Croatia.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.