Share
Tweet
Share

WÜRTH-HRVATSKA d.o.o. za trgovinu, usluge i zastupanje

  • Adresa: Lužec 1, 49214 Veliko Trgovišće
  • Telefon: +385 49 638 300

Würth-Hrvatska d.o.o. je dio internacionalnog koncerna Würth sa sjedištem u Njemačkoj i vodeća je tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi prodajom širokog asortimana proizvoda primjenjivih u velikom broju tehničkih djelatnosti, s više od 270 zaposlenih. Koncern, koji posluje u preko 80 zemalja svijeta, ima u svom sastavu preko 400 različitih tvrtki, od kojih su mnoge proizvodne i proizvode široku paletu proizvoda iz područja spojne tehnike, kemijskih proizvoda, elektronike, solarne tehnike.

Od 1994. godine prisutni smo na hrvatskom tržištu i organizirani smo u prodajne divizije - Auto, Metal, Drvo, Građevina i Trade. Cilj nam je kupcima ponuditi cjelovito rješenje upravljanja sustavom opskrbe proizvoda iz tzv. «C» – segmenta nabave (80 % raznih artikala, a 20 % vrijednosti, pri čemu je sistemski trošak: vrijeme, energija i ljudski resursi nabavne službe, veći od financijske vrijednosti robe).

Najkraće rečeno, nudimo sustav koji uključuje potpunu brigu o pravovremenoj i točnoj isporuci proizvoda kao što su vijci i spojni elementi, tehnička kemija, alati, uređaji i oprema (preko 100.000 proizvoda i dimenzija). Nudimo i pomoć pri preciznom izboru traženog proizvoda, optimizaciji količina, do pravovremene isporuke proizvoda na mjesto njegove primjene.

Würthov sustav ORSY ® (Order & System) prebacuje brigu o nabavi C dijelova s nabavne službe klijenta na Würthovog terenskog prodajnog predstavnika, uz pomoć ORSY® polica postavljenih u prostoru klijenta i pažljivo isplaniranih prema artiklima koji će se na njima skladištiti. Time se omogućava i optimizacija količine proizvoda, financijske vrijednosti te ušteda skladišnog prostora.

U mogućnosti smo isporučiti artikle iz našeg stalnog programa u Hrvatskoj u roku 24-72 sata putem dostavljačkih tvrtki bilo gdje u RH. Naša baza kupaca premašuje brojku od 25.000. Temelji našeg razvoja i rada su kvalitetno upravljanje, stručnost i motiviranost zaposlenih, kvalitetna usluga, potpuna posvećenost kupcima i kvaliteta naših proizvoda.

Kako bi naše proizvode učinili što dostupnijima te kupcima olakšali kupovinu i učvrstili naše poslovne odnose, otvorili smo veleprodajne centre na 15 lokacija u 12 gradova.

Također, omogućili smo našim kupcima kupovinu putem interneta na našem Online Shopu s više od 30.000 proizvoda iz ponude tvrtke dostupnih 24/7.

A naša mobilna aplikacija omogućava Vam brzu i jednostavnu narudžbu, svejedno nalazite li se u autu, na gradilištima, radioni ili navečer pred televizorom.

Početkom 2022. useljavamo u suvremeni upravno-logistički centar na više od 11 000 m2 u Poduzetničkoj zoni Veliko Trgovišće. To je početak nove faze djelovanja Würth Grupe u Hrvatskoj. 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.