Share
Tweet
Share

SPAN dioničko društvo za projektiranje informacijskih sustava

O nama

SPAN  je proaktivan i pouzdan partner svim granama poslovanja u dizajnu, implementaciji i upravljanju naprednim informacijskim sustavima na inovativan i efikasan način. Naši sustavi temelje se na tehnološkim rješenjima vodećih globalnih IT kompanija.

Svoju misiju ostvarujemo kroz:

 • Pružanje vrhunske usluge
 • Proaktivno prepoznavanje zahtjeva korisnika
 • Održavanje statusa preferiranog dobavljača korisnicima u svim bitnim područjima IT-a

Razumijevanjem povezanosti poslovnih potreba i tehnoloških trendova pomažemo korisnicima optimizirati ulaganja u informacijski sustav i prateću infrastrukturu.

Projektiramo, gradimo i održavamo informacijske sustave utemeljene na naprednim tehnološkim rješenjima globalnih IT lidera. Na hrvatskom tržištu prisutni smo od 1993. godine i danas naši uspješno završeni i isporučeni projekti u Hrvatskoj, ali i u zemljama zapadne Europe, Azije i SAD - a, potvrđuju da smo tvrtka koja je svojom višegodišnjom praksom postigla tehnološku izvrsnost, ima vrhunske stručnjake osposobljene za sve potrebne ekspertize i potpuno posvećene servisnoj i sistemskoj integraciji.

Suradnja s nama više je od korištenja napredne tehnologije u poslovanju. Osjetiti dodanu vrijednosti kroz povećanje ukupne produktivnosti poslovanja, primijeniti tehnologiju koja u potpunosti podupire poslovne procese, imati partnera koji zna slušati i u najkraćem mogućem roku ponuditi optimalno rješenje - to znači raditi s nama.

Interakcija s korisnicima

U proaktivnom odnosu s korisnicima naučili smo osluškivati i zadovoljiti njihove poslovne potrebe. Kako je naša suradnja jačala, tako su i projekti postajali sve zahtjevniji, a naša odgovornost da isporučimo dodanu vrijednost rješenja bila sve veća. Shvatili smo da napredna rješenja informacijske tehnologije, koja su naša svakodnevica, bitno utječu na uspješnost poslovanja naših korisnika - bilo povećanjem poslovne produktivnosti, sigurnosti poslovnih podataka, stupnja optimiziranosti poslovnih procesa ili povrata na investiciju.

Glavni je naš izazov dizajnirati troškovno opravdano rješenje vrhunskih tehnoloških performansi, koje će u potpunosti zadovoljiti poslovnu potrebu korisnika i pomoći mu da vlastitu informacijsku imovinu pretvori u strateški vrijednu imovinu.

Interakcija s korisnicima - Rješenja okrenuta korisničkim potrebama

Naša rješenja i usluge kojima je moguće unaprijediti svakodnevni rad i time utjecati na konkurentnost poslovanja danas koristi više od dvije stotine domaćih i inozemnih tvrtki iz raznih djelatnosti, uključujući financijski sektor, telekomunikacije, industriju i javnu upravu.

Naš portfelj rješenja dizajniran je tako da zadovolji i korisnike koji žele posjedovati tehnološko rješenje (Isporuka na lokaciji korisnika), ali i one koji  žele poslovanje rasteretiti od kapitalnih investicija (Isporuka na zahtjev). Stoga možemo ustvrditi da su naša rješenja i usluge koje pružamo u potpunosti okrenuti korisničkim potrebama i trenutnim mogućnostima.

Portfelj rješenja i usluga

UPRAVLJANJE SOFTVERSKOM IMOVINOM

 • Licencni modeli
 • Upravljanje softverskim licencama
Naša rješenja za upravljanje softverskom imovinom polaze od pretpostavke kako su softverske licence vrijedna nematerijalna imovina tvrtke i zato njima treba aktivno upravljati kako bi se ostvarila financijska održivost koja pridonosi uspješnosti poslovanja.
 

UPRAVLJANJE INFRASTRUKTUROM

 • Upravljanje osobnim računalima
 • Upravljanje poslužiteljima
 • Upravljanje informacijskom sigurnošću
 • Upravljanje zaštitom i pohranom podataka
Naša infrastrukturna rješenja pomažu korisnicima u vlastitoj poslovnoj okolini stvoriti dinamičko IT okruženje uz pomoć kojeg će smanjiti ukupne troškove poslovanja i bolje alocirati resurse koji će podržavati postojeće poslovne procese.
 

UPRAVLJANJE POSLOVNOM PRODUKTIVNOŠĆU

 • Komunikacija i kolaboracija
 • Sustavi za upravljanje sadržajem i dokumentima
 • Ispisna rješenja
Naša poslovna rješenja omogućuju zaposlenicima da učinkovitije surađuju i lakše razmjenjuju informacije što u konačnici značajno utječe na povećanje ukupne poslovne produktivnost zaposlenika i timova u kojima rade.
 

Proces zapošljavanja u Spanu

Vrijednost SPAN-a su naši zaposlenici stoga procesu zapošljavanja poklanjamo veliku pozornost i pristupamo mu na cjeloviti i strukturirani način.

Postupak odabira kandidata koji će u konačnici dobiti ponudu da postanu naši zaposlenici organiziran je stupnjevito i po "principu lijevka". Postupak se sastoji od više koraka te se u svakome koraku vrši odabir užeg kruga onih kandidata koji će nastaviti sa aktivnostima procjene u slijedećem koraku.

Faze uključivanja u standardnu selekcijsku proceduru jesu:

 1. prikupljanje i pregled zamolbi/CV-a;
 2. primjena i pregled kadrovskog upitnika;
 3. psihologijsko testiranje (+ stručni test*) - trajanje oko 2,5 sata, grupna primjena;
 4. psihologijski intervju - trajanje oko 1,5 sat, individualna primjena;
 5. intervju s menadžmentom (*).

* primjena ili izostavljanje postupka, te sadržaj, broj i razina ispitivača i sl. ovisi o poziciji za koju se kandidat natječe

Ukoliko ste se odlučili kandidirati za zapošljavanje u SPAN-u, učinite slijedeće:

1. Uputite kratku zamolbu, popraćenu uobičajenom formom životopisom (CV-a), na našu e-mail adresu: posao@span.eu

U zamolbi obvezno naznačite Vaše kontakt podatke te poziciju za koju se kandidirate. Ukoliko se javljate na više pozicija, obvezno ih rangirajte prema osobnom prioritetu.

2. Molimo Vas da popunite naš (Kadrovski upitnik) odgovarajućim osobnim podacima i procjenama.

Kadrovski upitnik koristi nam kako bismo mogli što objektivnije i kvalitetnije odabrati uži krug kandidata za pristupanje psihologijskom testiranju. Osim ujednačavanja osnovnih podataka o obrazovanju i iskustvu kandidata, u upitniku se od Vas traže i neke dodatne procjene i informacije. Stoga Vas molimo da, bez obzira što ste neke podatke već prethodno iznijeli i u Vašem životopisu, cjelovito i pažljivo popunite priloženu formu upitnika.

Imajte na umu da je analiza kadrovskog upitnika dio selekcijskog postupka!!!

Time je Vaša prijava za sudjelovanje u natječajnom postupku upotpunjena!

Nadamo se budućoj suradnji!

O Vašem statusu tijekom postupka odabira, kao i o svim eventualnim daljnjim koracima, biti ćete na vrijeme obaviješteni putem Vaše e-mail adrese.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.