Share
Tweet
Share

Span d.d.

Certifikat Poslodavac Partner

Span d.d. nositelj certifikata Poslodavac Partner - certifikata za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Span je hrvatska IT kompanija s globalnim dosegom specijalizirana za pružanje stručnih usluga projektiranja i razvoja informacijskih sustava te tehničke podrške za poslovne korisnike i velike korporacije.

Span zapošljava neke od najiskusnijih IT profesionalaca u regiji. Naš stručni kadar je naša velika prednost, a svaki od naših stručnjaka svoja znanja prenosi i na kolege. Transparentnost komunikacije i dijeljenje znanja te vještina nam je prioritet, a naša iskrenost kreće već od oglasa za posao i prožima sve aspekte našeg kolektiva. Kada kažemo kako radimo s najnaprednijim tehnologijama, doista to i mislimo. Ponosimo se time što održavamo obećanja jer znamo da samo tako možemo graditi dugoročne odnose, kako s korisnicima tako i sa sadašnjim i budućim zaposlenicima. Radimo s velikim međunarodnim klijentima na izazovnim projektima, i ako na nešto u Spanu nećete naići, to je profesionalna stagnacija.

Prostora za napredovanje i prilika za edukaciju ovdje je nebrojeno puno. Svaku stepenicu vašeg karijernog puta možete prodiskutirati s vašim nadređenima i odjelom ljudskih potencijala. Tu smo kako bismo ulagali u vas te kako bismo planirali vaš poslovni razvoj - zajedno s vama. Span ima vlastiti testni centar gdje se možete besplatno educirati i besplatno polagati ispite iz tehnologija relevantnih za razvoj vaše karijere.

Naša korporativna kultura njeguje zdravu ravnotežu privatnog te poslovnog i svakodnevno razbijamo stereotipe o tome kako velike korporacije koje rade na jednako tako velikim projektima poznaju samo surovu uštogljenost. U Spanu ćete i davati i dobivati redovan feedback vezan uz vaš rad, svaki aspekt vašeg posla podložan je vašim sugestijama te osvrtima i ovdje se poštuju vaše potrebe i vaš tempo. U Spanu ne vjerujemo u prisilu i pritisak već u komunikaciju i osobnu odgovornost. Poslovne sastanke možete održati i na neobaveznijim radnim kavama, nitko vam neće brojati sekunde provedene na radnom mjestu i ovdje nema podmetanja i nelojalnosti. Svi smo članovi istog tima i svi radimo s istim ciljem - isporučiti našim klijentima vrhunska rješenja te usluge i pritom napredovati i razvijati se, i kao tvrtka i kao pojedinci.

No, nemojte nam samo vjerovati na riječ - javite nam se, dođite na razgovor i uvjerite se i sami kako Span ni po čemu nije klasična korporacija već najbolja moguća dugoročna solucija za vašu IT karijeru.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.