Share
Tweet
Share

Liburnia Riviera Hoteli, d.d. Opatija

Omogućujemo sezonski posao, ali i dugoročnu karijeru

Kao poslodavac s dugom tradicijom u hotelijerstvu, svojim zaposlenicima nudimo stabilnost te mogućnost sezonskog i dugoročnog zaposlenja na velikom broju radnih mjesta.

Jedna od prednosti zaposlenja u Liburnia Hotels & Villas je duga turistička sezona koja omogućava duže sezonske ugovore od devet mjeseci do godinu dana. Pogodnosti su i nagrađivanje zaposlenika tijekom trajanja sezone, briga za njihovu obuku i poslovni razvoj te mogućnost napretka na više pozicije onima koji se istaknu svojim radom.

Pri donošenju odluke o zaposlenju jednaku važnost pridajemo kandidatima koji imaju iskustva i znanja u svojem području rada, ali i onima koji imaju volju i želju za učenjem i napredovanjem bez obzira na prijašnje iskustvo.

Ulažemo u budućnost

Cijenimo i njegujemo inovativnost, kreativnost, timski rad i proaktivnost naših zaposlenika te ulažemo u daljnje usavršavanje kroz brojne edukacije. Brinemo za obuku zaposlenika i njihov karijerni razvoj te nudimo mogućnost napretka na više pozicije onima koji se istaknu svojim radom.

Liburnia Hotels & Villas  posvećuju mnogo pažnje projektima društvene odgovornosti među učenicima i  studentima jer je briga o mladima ključan čimbenik za njihovu budućnost i budućnost naše tvrtke. Osim praktične nastave srednjoškolaca i studenata koji se kroz nju upoznaju s radom u našim hotelima i budućim zanimanjem, nudimo i stipendije učenicima koji žele ostati dio našeg tima nakon završenog obrazovanja.

Što nudimo?

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.