Share
Tweet
Share

AGRIA d.o.o.

Naša misija…ili zašto postojimo?

Naša vizija daje temelj našoj misiji: ona nije samo nuditi vodeća rješenja u industriji, već i osigurati da svako od tih rješenja osigurava uštedu energije, očuvanje okoliša, osigurava kvalitetnu i učinkovitu izradu instalacija. Predlažemo rješenja koja ne samo da zadovoljavaju potrebe naših kupaca, već i na održiv način štite interese budućih generacija. O našoj povijesti, viziji i misiji možeš saznati više na ovom linku.

Zašto raditi kod nas?

Obiteljska smo tvrtka sa tradicijom od 33 godine, posvećeni trajnom profesionalnom razvoju naših djelatnika i izgradnji međusobnih odnosa u pozitivnom ozračju na temelju iskrenosti, povjerenja i poštovanja.

Koje pogodnosti nudimo?

  • Ulažemo u tvoje vještine i znanje – pružamo ti priliku za profesionalni razvoj na različite načine (posjete stručnim sajmovima, radionice, razni seminari, tečajevi stranih jezika, razvoj raznih drugih vještina).
  • Financijske nagrade - uključuju stimulacije, bonuse, plaćene troškove prijevoza, dodatak na minuli rad, regrese, božićnice i nagrade za ostvarene rezultate.
  • Neizravne materijalne nagrade - pohvale i priznanja za tvoj trud i doprinos.
  • Jubilarne nagrade za tvoju lojalnost - bilo da je to pet, deset, petnaest godina ili više, naše jubilarne nagrade su naš mali znak zahvalnosti za tvoje godine lojalnosti.
  • Dodatak za timski rad - nagrada za ostvarene rezultate tebe i tvojih kolega iz poslovnice za predanost i timski duh.
  • Darovi u naravi - imaš pravo i na božićne poklon pakete za djecu. To je naš način da unesemo radost i osvijetlimo oči mališana božićnim poklon paketima.
  • Godišnji team building – vrijeme kada se okupimo izvan ureda, sudjelujemo u zabavnim i kreativnim aktivnostima koje nas zbližavaju. Tu gradimo snažnije veze, ne samo kao kolege, već i kao prijatelji, u opuštenoj atmosferi gdje se stvaraju nova prijateljstva.
  • Domjenci – način da zajedno odahnemo na kraju godine. To je vrijeme kada stavljamo posao na pauzu i zabavimo se.
  • Druženja – bilo da je to kroz organizirane događaje ili spontane susrete u našim poslovnicama. Ohrabrujemo te da se povežeš, razmijeniš ideje i znanje ili jednostavno da uživaš u dobrom društvu kolega.

Kako izgleda raditi kod nas?

Za pravi uvid u to kako je raditi s nama, tko bi bolje mogao podijeliti iskustva nego tvoje potencijalne buduće kolege? Tijekom selekcijskog procesa slobodno možeš pogledati svoje buduće radno mjesto, upoznati svoje kolege i razgovarati s njima.

Želiš nam se pridružiti?

Pozivamo te da nam pošalješ svoju zamolbu zajedno sa životopisom putem e-maila na adresu agria@agria.hr ili se obratiš preko kontaktnog obrasca dostupnog na našoj web stranici. Ako preferiraš diskreciju, možeš svoju prijavu uputiti direktno članu Uprave na atila.selesi@agria.hr.

Otvorene natječaje uvijek možete vidjeti na stranici karijera.

Što se sve događa tijekom procesa zapošljavanja?

Sve počinje s tvojom prijavom na željenu poziciju. Nakon što podijeliš svoju zamolbu i životopis s nama oni prolaze kroz ruke naših voditelja. U slučaju odabira pozvat ćemo te na prvi razgovor a možda i na dodatni razgovor ako to bude potrebno. Ne brini, svakom kandidatu se javljamo s povratnim informacijama bez obzira na ishod. Ako se nađeš među odabranima, odluka je tvoja i želimo da budeš siguran u tvoj izbor.

Kako izgleda tvoj prvi dan?

Upoznat ćeš svoje nadređene koji će te provesti kroz tvrtku i upoznati sa kolegama. Prvi dan bit će ti dodijeljen mentor koji ćete upoznati detaljnije sa tvrtkom i tvojim radnim zadacima. Sigurno si uzbuđen prvi radni ali smo sigurni da su zbog tebe uzbuđene i tvoje kolege. Dobrodošao u tim!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.