Share
Tweet
Share

Erste & Steiermärkische Bank d.d.

Certifikat Poslodavac Partner

Erste & Steiermärkische Bank d.d. posjeduje certifikat Poslodavac Partner - certifikat za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

  • Adresa: Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka
  • Telefon: 0992371344
  • Web: www.erstebank.hr

O nama

U Erste banci želimo da budete kakvi jeste. Osjećajni, inteligentni, kreativni, strastveni, pristupačni, iskreni, otvoreni, drugačiji. Jednom riječju – svoji. Vjerujemo da će vam se to isplatiti. Znamo da nama hoće. Erste banka u svakom se segmentu svoje djelatnosti vodi za željama i potrebama više od 860.000 svojih klijenata, kojima želi pružiti najbolje proizvode i usluge na tržištu preko mreže od 132 poslovnice, gotovo 640 bankomata i više od 2300 zaposlenika (ukupno oko 3000 unutar Erste grupe u RH). Za ostvarenje tog cilja potreban je tim sposobnih, stručnih, ambicioznih i zadovoljnih zaposlenika s izraženim osjećajem za potrebe klijenta. Svaki zaposlenik Erste grupe izabran je radi svojih vještina, osobnosti i stava koji nosi. Vjerujemo da poštovanje, kreativnost, želja za radom i pozitivni stav doprinose viziji Erste Grupe započetoj prije 200 godina: biti banka prvog izbora u Srednjoj i istočnoj Europi. Erste banka u Hrvatskoj ponosni je nositelj certifikata Poslodavac Partner za najboljeg poslodavca u bankarskom sektoru, kao i potpisnik Povelje o priznavanju kompetencija stečenih volontiranjem, kojim se obvezala na priznavanje i vrednovanje kompetencija stečenih volontiranjem u procesu ostvarivanja punih ljudskih potencijala.

Razvoj u Erste banci

U Erste banci zanimljivo je i dinamično, a kontinuirana edukacija i razvoj temelj su našeg pristupa poslu. Kod nas možete učiti na razne načine: kroz posao od iskusnijih kolega ili preuzimanjem novih izazovnijih zadataka, kroz formalne programe edukacije od uvođenja u posao do raznih stručnih edukacija i edukacija vezanih uz razvoj kompetencija, edukacija namijenjenih svim zaposlenicima ili posebnim grupama, kroz razmjenu znanja unutar Erste Group u Hrvatskoj ili inozemstvu. Bez obzira na koji način učite i razvijate se, nama je bitno da u tome uživate. Svatko tko radi u Erste banci prvenstveno služi ljudima. Stoga volimo inspirirate sve koji rade za nas te od svih naših zaposlenika očekujemo proaktivno sudjelovanje u vlastitom razvoju.

Studentski programi

Ove godine, pridružili smo se i Inicijativi za mlade, pokrenutoj od strane Hrvatske udruge poslodavaca i Europske banke za obnovu i razvoj, s ciljem omogućavanja i olakšavanja uključenja mladih na tržište rada. Kroz naše programe stručnih praksi i stipendija - Generalnu probu i IT Lab, koje su dio ove inicijative, Erste želi mladim ljudima približiti mogućnost stjecanja kvalitetnih prvih radnih iskustava i potencijalnog daljnjeg zapošljavanja. Uz tromjesečne programe plaćenih ljetnih praksi, Generalnu probu i IT Lab, Erste banka još od 2008. godine provodi i stipendijski program „Best of South East“. Program je namijenjen diplomantima i studentima pravnog ili ekonomskog usmjerenja i obuhvaća jednogodišnju praksu u Sparkasse Bank te godinu dana studiranja na Sveučilištu u Grazu.

Više informacija na linku.

Iskustva zaposlenika

Gracija Đukić, Samostalni financijski zastupnik

"Erste Banka je poslodavac uz kojeg sam godinama učila i razvijala se, kako poslovno tako i privatno, prateći njegovo pozicioniranje kao tržišnog lidera.
Dugogodišnji rad u Direkciji malog poduzetništva naučio me timskom radu koji je ključan za uspješne rezultate koje ostvarujemo, važnosti korporativne kulture, a prije svega osluškivanju i prepoznavanju potreba naših klijenata.
Financijski zastupnik ima priliku pratiti razvoj svojih klijenata, od početne ideje do realiziranja iste i uspješnog poslovanja, a to je upravo ono što smatram najvećim uspjehom svog posla
."

 

Davor Vuičić, Mlađi blagajnik

"U Banci radim nešto kraće od dvije godine, premda se osjećam kao da sam oduvijek dio Erste tima zahvaljujući kolegama koji su me od prvog dana zaista lijepo primili. Posao blagajnika je jako dinamičan, ali isto tako jako odgovoran. Svakodnevna komunikacija s klijentima, prilika da ih savjetujem vezano za proizvode i usluge koje im Banka nudi, te njihove povratne informacije me motiviraju da u radu budem što bolji. Zaista sam jako puno naučio u ove dvije godine te mi Erste banka omogućava da se konstantno usvršavam osobno i profesionalno kroz različite edukacije. Rad u Erste banci je neprocijenjivo iskustvo koje bih svima preporučio!."

 

Dragana Pop, Programer IT aplikacija

„U Erste banci sam pronašla priliku za profesionalni i osobni razvoj. Kroz zanimljive, izazovne i dinamične radne zadaće, interne edukacije, konferencije te svakodnevnu suradnju, usklađuju se potrebe Banke i moje osobne. Rukovoditelji obraćaju pozornost na svakog pojedinca, prepoznaju talente, pružaju priliku i podupiru. Kolegice i kolege su vrlo susretljivi i spremni pomoći.

Kroz mentoriranje pruža se prilika da prenesemo stečena znanja i iskustvima drugima čime postajemo još bolji. Ugodan radni dan postižemo kombinacijom poslovne i prijateljske atmosfere. Načini na koje savladavamo poteškoće poučni su i omogućavaju daljnji rast i napredak.“

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.