Share
Tweet
Share

Erste & Steiermärkische Bank d.d.

Certifikat Poslodavac Partner

Erste & Steiermärkische Bank d.d. nositelj certifikata Poslodavac Partner - certifikata za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

U Erste grupi cijenimo pojedinca. To vrijedi za tisuće klijenata čije potrebe pratimo, ali i za naše zaposlenike. Izvrsnost je moguća samo kad se okupe zaposlenici s osobnošću, talentom i iskustvom. Ponosimo se time što radimo u timu s inovativnim i raznolikim pojedincima. Zato što vjerujemo da su BANKA LJUDI i brinemo o potrebama svakog zaposlenika, u protekloj godini smo se educirali, trenirali, ali i provodili vrijeme s najbližima.

Osobni i profesionalni razvoj i podrška kolega ključni su za zadovoljstvo poslom. Zato smo prošle godine proveli više od 11.000 dana učeći kroz razne edukacije, a novim zaposlenicima dodijelili smo više od 200 mentora.

U zdravom tijelu zdrav je duh, pa naše zaposlenike potičemo na razne sportske aktivnosti. U prošloj godini smo u sklopu Erste izazova istrčali više od 160.000 km i imali više od 500 Multisport korisnika.

Prošle godine iskoristili smo više od 250 slobodnih dana za prvi dan vrtića ili škole naših Erste mališana. 20% Erste očeva koristilo je mogućnost korištenja roditeljskog dopusta.

 

#vjerujusebe i pošalji nam OTVORENU PRIJAVU, a mi ćemo te kontaktirati čim se ukaže prilika za zapošljavanje na radnom mjestu koje odgovara tvom znanju i vještinama.

U Erste radim već 5,5 godina i u tom razdoblju sam prošao put od Rijeke do Zagreba. Svaki dio ovog puta ostavio je poseban trag na meni jer su me svugdje od prvog dana kolege zaista lijepo primili i pomogli da se što brže 'uhodam' u posao. Posao blagajnika je vrlo dinamičan, ali isto tako i jako odgovoran. Svakodnevna komunikacija s klijentima, prilika da ih savjetujem vezano za proizvode i usluge koje banka nudi, te njihove povratne informacije - motiviraju me da u radu budem što bolji. Zaista sam jako puno naučio u ovih 5 godina i Erste banka mi omogućava da se kontinuirano usavršavam kako profesionalno, tako i osobno. Rad u Erste banci neprocjenjivo je iskustvo koje bih svakome preporučio.

 

Moje Erste putovanje traje već više od 5 godina. Na tom putovanju bilo je raznolikih stanica, suputnika, radnih zadaća i izazova koji su mi pomogli ostvariti profesionalni i osobni rast i razvoj. Rukovoditelji prepoznaju trud i rad te omogućavaju napredovanje u karijeri što je vrlo bitno za daljnji napredak i zadovoljstvo. Timski duh olakšava prelaženje prepreka i atmosferu čini ugodnijom. Rad u Erste banci pruža mi mogućnost za usklađivanje poslovnog i privatnog života. Nakon radnog dana i uz svakodnevne obiteljske obaveze ostaje mi dovoljno vremena, volje i energije za šetnju po obroncima Medvednice ili za druženje s biljnim i životinjskim svijetom u svom voćnjaku. Boravak u prirodi mi pomaže u relaksaciji i pripremi za nove radne i životne pobjede.

 

Erste banka je poslodavac uz kojeg sam godinama učila i razvijala se poslovno i privatno, prateći njegovo pozicioniranje kao tržišnog lidera. Dugogodišnji rad u Direkciji malog poduzetništva kao voditeljice grupe klijenata naučio me timskom radu koji je ključan za uspješne rezultate koje ostvarujemo, važnosti korporativne kulture, a prije svega osluškivanju i prepoznavanju potreba naših klijenata. I danas mi to iskustvo uvelike pomaže u svakodnevnom radu na novom radnom mjestu višeg risk managera za restrukturiranje, u Sektoru upravljanja kreditnim rizikom, gdje stječući nova znanja i primjenjujući postojeće iskustvo, aktivno sudjelujem, pratim i kontroliram proces restrukturiranja klijenata.

 
 

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.