Share
Tweet
Share

ZOO HOBBY, društvo za unutarnju i vanjsku trgovinu d.o.o.

Adresa sjedišta: Vranjički put 19, 21 000 Split
Adresa zagrebačke centrale: Radnička cesta 177, 10 000 Zagreb

www.zoo-hobby.eu, www.zoocity.hr

ZOO HOBBY je najveća regionalna distribucijska kuća u sektoru kućnih ljubimaca,a  ZOO CITY je maloprodajni brend iste tvrtke.

ZOO CITY je najrašireniji hrvatski lanac trgovina proizvoda za kućne ljubimce s 14 poslovnica u Zagrebu, Zaprešiću, Velikoj Gorici, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Karlovcu, Zadru i Splitu. Naša vizija je ponuditi kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima vrhunski ugođaj kupnje uz potpuno zadovoljavanje njihovih potreba, bez obzira je li riječ o psima ili mačkama, pticama ili glodavcima, ribama ili gmazovima... Inovativan koncept "one stop shop" (sve na jednom mjestu) za kućne ljubimce u trgovačkim centrima prihvatili su vlasnici kućnih ljubimaca, ali i poslovni partneri. Tako se ZOO CITY trgovine uskoro otvaraju u svim većim hrvatskim gradovima, a u veljači 2012. godine ZOO CITY postaje dio najjače regionalne distribucijske kuće u sektoru kućnih ljubimaca – ZOO HOBBY d.o.o. Više o veleprodaji saznajte na www.zoo-hobby.hr.

"Iz ljubavi za ljubimce" - naš je slogan i odraz atmosfere u našem kolektivu. Svi zaposlenici tvrtke ZOO CITY imaju barem jednog kućnog ljubimca i gaje istinsku ljubav prema tim malim stvorenjima. Nesretni smo i nezadovoljni velikim brojem neudomljenih i loše tretiranih životinja kojima neprekidno nastojimo pomagati. Sve ZOO CITY prodavaonice su uređene po najvišim standardima i nude prvoklasnu uslugu stručnog i educiranog osoblja.

Raznolikost izbora - asortiman naših prodavaonica sastoji se od etabliranih svjetskih bendova hrane, opreme, igračaka i veterinarsko-medicinskih proizvoda za sve kućne ljubimce. Proizvode pomno biramo kako bismo uspješno ispunili sve želje i potrebe naših kupaca. Također, nadilaze li želje vaših kućnih ljubimaca uobičajene osnovne potrebe, u našim ćete trgovinama pronaći ono što do sada zasigurno niste imali priliku sresti na hrvatskom tržištu!

Dostupnost - svaki mjesec imamo preko 60 proizvoda na akciji! Na taj smo način pouzdan partner u njezi i brizi za kućnog ljubimca pristupačnoj svačijem džepu!

"Sve na jednom mjestu" - u želji da kupcu pružimo što ugodniju kupnju i uklopimo brigu za ljubimca u brz ritam svakodnevnice, u sklopu nekih prodavaonica nalaze se i veterinarske ljekarne te frizerski saloni, odnosno „beauty kutak“ za pse i mačke. Vlasnike najviše oduševljava mogućnost kompletnog ZOO CITY MAKE OVERA koji uključuje kupanje, šišanje, trimanje i rezanje noktića za samo 99,99 kuna! S potpunom sigurnošću možete nam povjeriti svog kućnog ljubimca na uređivanje dok vi nabavljate potrepštine!

Web shop: http://www.zoocity.hr/

Popis poslovnica: http://www.zoocity.hr/poslovnice.aspx

Pratite nas i na društvenim mrežama: https://www.facebook.com/ZooCity.Hr

Foto galerija: http://www.flickr.com/photos/zoohobby/sets/

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.