Share
Tweet
Share

Sunčani Hvar d.d.

Sunčani Hvar hoteli

Sunčani Hvar vodeća je hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. Kao predvodnik kvalitete i inovacija u hotelskoj industriji, u svom vlasništvu ima 10 hotela i 1 autokamp smještenih na najatraktivnijim lokacijama u Hvaru. Od 2019.godine ima i prvi hotel s 5 zvjezdica, Palace Elisabeth, član elitne hotelske asocijacije luksuznih hotela The Leading Hotels of the World. U 2022.godini obnovljena su još dva hotela u samom centru grada Hvara – ekskluzivan boutique hotel Riva od 4 zvjezdice i Beach Bay Hvar, hotel dizajniran po načelima održivog turizma, jedan od prvih takvih u Hrvatskoj, također od 4 zvjezdice.

Sunčani Hvar – ljudski resursi

Sunčani Hvar je kompanija koja cijeni svoju organizacijsku kulturu i povrh svega ljude koji su dio nje. Potičemo članove našeg tima da budu najbolji što mogu i da teže izvrsnosti. Naposljetku, naša korporativna kultura gaji uspjeh i nagrađuje ga na različite načine. Jeste li spremni za izazov?

Sunčani Hvar – cjelogodišnja zapošljavanja

Jedna od najvažnijih strategija ljudskih resursa u Sunčanom Hvaru je da smo uvijek u potrazi za strastvenim i entuzijastičnim potencijalima, sa ciljem da nam se pridruže u stvaranju jedinstvenih iskustava za naše goste. Uz široku paletu sezonskih poslova, nudimo i cjelogodišnja zaposlenja, u skladu sa poslovnim potrebama i organizacijom. Ponudu otvorenih pozicija uvijek možete pronaći na www.suncanihvar.com

Potičemo sve motivirane pojedince da nam svoje motivacijsko pismo i životopis pošaljete bez obzira na trenutno stanje otvorenih pozicija, kako bi vas mogli pravovremeno kontaktirati u slučaju otvaranja novih poslovnih prilika sukladno vašem znanju, vještinama i iskustvu.

Sunčani Hvar – sezonska zapošljavanja

Jedinstvena prilika za rad pruža se u jednoj od najpoželjnijih destinacija na svijetu otoku Hvaru koji je po drugi put odnio titulu najboljeg otoka u Europi prema uglednom časopisu Condé Nast Traveler. Hvar je otok koji nudi bogatstvo mogućnosti, od jedinstvene gastronomije, prekrasnih plaža i uvala, kristalnog čistog mora do dinamičnog noćnog života.

Sunčani Hvar svake sezone ukupno zaposli više od 600 sezonskih članova tima za rad na sljedećim pozicijama: voditelj recepcije, recepcionar, nosač prtljage, nadzornica u odjelu domaćinstva,  sobarica, čistačica, pomoćno osoblje u domaćinstvu, voditelj restorana/bara, zamjeni voditelja restorana/bara,  konobar, barmen, šanker, servir, hostesa, šef kuhinje, voditelj smjene kuhinje, kuhar, pomoćno kuhar, pomoćno osoblje u kuhinji, prodajni agent, concierge, vozač D kategorije, IT/AV tehničar, kućni majstor, pralje, djelatnik na bazenu.

Sunčani Hvar – uvjeti za članove tima

Što vas očekuje u Sunčanom Hvaru?

  • vrlo konkurentna i redovita primanja u skladu sa Zakonom o radu, ostvarivanje svih naknada (blagdan, nedjelja, noćni rad, smjenski rad, dvokratni rad, minuli rad)
  • redovno radno vrijeme u preraspodjeli, uz jedan slobodan dan tjedno
  • novčane nagrade
  • nagrade za preporuke pri zapošljavanju
  • duga radna sezona
  • besplatni smještaj - dvokrevetne sobe sa vlastitom kupaonicom na atraktivnim lokacijama uz more
  • besplatna prehrana - tri topla obroka dnevno
  • neposredna blizina plaže i centra grada
  • mogućnost napredovanja
  • mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja i razvoja karijere
  • treninzi i edukacije
  • rad po svjetskim standardima u internacionalnom okruženju
  • korektan odnos rukovoditelja i pozitivna radna atmosfera
  • ugovori za stalne sezonske poslove
  • referenca i preporuka
  • dodatne pogodnosti za članove tima : veliki popusti u odabranim restoranima i barovima Sunčanog Hvara, popusti na destinacijske aktivnosti

Siguran posao u jednoj od najpoželjnijih svjetskih destinacija !

Sunčani Hvar – kontakt

Odjel za ljudske resurse stoji vam na raspolaganju za sve dodatne upite na:

e-mail: posao@suncanihvar.com

telefon: +385 (0)21 750 111

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.