Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Natječaj za stipendiranje studenata preddiplomskih studija

Natječaj za stipendiranje studenata preddiplomskih studija

Sandoz d.o.o. raspisuje natječaj o stipendiranju osoba koje će u 2012. godini završiti srednjoškolsko obrazovanje, te će se upisati na fakultet na zimski semestar akademske godine 2012./2013.

Fakultet na koji se žele upisati budući studenti koji žele sudjelovati na ovome natječaju nije ograničen.

Za stipendiju se mogu prijaviti svi koji imaju izvrsne ocjene u srednjoj školi, veliku želju za upis na fakultet no zbog ograničenih financija nisu u mogućnosti sami pokriti sve potrebne troškove studija. Uvjet nakon odabira stipendista kako bi se realizirala stipendija je da se stipendisti upišu na fakultet na zimski semestar akademske godine 2012./2013. 

Stipendiranje će trajati od početka studija stipendista sve do kraja akademskog preddiplomskog školovanja stipendista uz uvjete koji će biti definirani od strane Sandoza, poput redovitih polaganja ispita te redovnog upisa u sljedeće akademske godine do kraja školovanja. Stipendija će stipendistu biti isplaćivana u mjesečnim iznosima definiranim ugovorom o stipendiranju između Sandoza d.o.o. i stipendista.

Potrebni dokumenti za sudjelovanje na natječaju za stipendiju su:

  • Životopis
  • Molba s razlozima želje za upisom na određeni fakultet te koji su interesi kandidata nakon fakulteta
  • Fotokopija svjedodžbe svih razreda srednje škole (ukoliko niste imali podjelu svjedodžbi za 4. razred molim Vas da napomenete u prijavi)
  • Izjava o neprimanju druge stipendije
  • Izjava o imovinskom stanju i broj uzdržavanih osoba u kućanstvu kandidata 

Zainteresirani kandidati mogu poslati svoje zamolbe do 01.07.2012. godine na e-mail morana.geric@sandoz.com ili na adresu Sandoz d.o.o., Maksimirska 120, 10 000 Zagreb.

Sandoz d.o.o. Zagreb dio je Sandoza, vodećeg europskog proizvođača generičkih lijekova i dio vodeće svjetske farmaceutske kompanije Novartis. Prisutni su u više od 130 zemalja s glavnim terapeutskim područjima: sistemski antiinfektivni lijekovi, kardiovaskularni sustav, središnji živčani sustav, probavni sustav, koštano mišićni sustav, hormonska terapija, respiratorni sustav i onkologija. Skrb za zdravlje i trajno poboljšanje kvalitete života je misija Sandoza koju ostvaruju kroz razvoj, proizvodnju i prodaju farmaceutskih proizvoda vrhunske kakvoće po svima dostupnim cijenama.

Vijesti i savjeti

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje