Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Schwarzkopf Professional organizirao humanitarnu akciju za nezaposlene

Schwarzkopf Professional organizirao humanitarnu akciju za nezaposlene

Schwarzkopf Professional u suradnji s partnerskim frizerskim salonima organizirao je 17. i 18.9.2012. humanitarnu akciju za nezaposlene u svojoj ASK Akademiji u Zagrebu pod nazivom „S novom frizurom do novog posla“.

U puna dva dana najbolji hrvatski frizeri marljivo su radili kako bi čak 200 ljudi moglo uživati u besplatnom frizerskom makeoveru.

Uz podršku portala Moj Posao, Narodnog radija, Zagrebačke pekarne Klara i Hotela Antunović ovo događanje pokazalo se kao pun pogodak, a to bi moglo rezultirati idejom da Schwarzkopf Professional ponovi akciju i s vremenom je učini tradicionalnom.

Najveći doprinos dali su frizerski saloni iz cijele Hrvatske čiji su frizeri svoje veliko iskustvo i znanje dali na raspolaganje.

Iz Zagreba su sudjelovali A Style, Long&Short, Nicole-Nicole, Sasha, She, Sch&schke, Stella, Trilab i Wox, iz Karlovca Blue, iz Našica A&S Sisters, iz Slavonskog Broda Black&White, iz Sv. Martina na Muri Iva, iz Varaždina Iva i Zira te nacionalni lanac frizerskih salona Simple.

Aktualno

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje