Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Online edukacijom preko poslovnih vještina do napretka u karijeri

Online edukacijom preko poslovnih vještina do napretka u karijeri

Prenatrpan dnevni raspored često nas sprječava u aktivnom ili edukativnom provođenju slobodnog vremena te, zbog stresa i umora, ne uspijevamo završiti dan sa smiješkom na licu i osjećajem da smo učinili nešto dobro za sebe u pogledu ulaganja u vlastito obrazovanje i razvoj.

Najveća vrijednost online učenja leži upravo u ležernosti i opuštenom pristupu učenju te neopterećenosti stjecanjem certifikata ili potvrde o pohađanju. Potrebni su samo želja za učenjem i kratko pretraživanje dostupnih online-programa i platformi kako bi se brzo došlo do pravog sadržaja.

HalPet poslovna edukacija je, zahvaljujući svojem višegodišnjem iskustvu u podučavanju, prepoznala potrebe tržišta i prilagodila se suvremenim trendovima stvorivši online-programe za učenje stranih jezika i poslovnih vještina

U nastavku vam donosimo nekoliko bitnih razloga zašto učiti uz HalPetovu online-edukaciju:

1) Višegodišnje iskustvo u segmentu B2B edukacija

Prepoznatljiv pristup, stručnost i kvalitetan način rada HalPetu su osigurali uspješnu suradnju s više od 400 poslovnih subjekata te više od 30 000 polaznika edukacijskih programa. Kreativnim, dinamičnim, visoko profesionalnim i metodički usavršenim pristupom, sadržaj i način izvedbe prilagođavaju se specifičnim potrebama klijenata što dovodi do postizanja izvanrednih rezultata.

2) Individualan pristup

Klasičan način učenja u učionici polako, ali sigurno gubi svoju čar. Suvremen čovjek ima vrlo malo vremena za kvalitetnu edukaciju te zahtijeva mnogo pažnje kako bi unutar određenog vremenskog razdoblja ostvario vrhunske rezultate. HalPetovi online-programi omogućuju individualan pristup svakom korisniku kroz jedinstven online-sustav i provjerenu LPC metodu učenja, putem kojih samostalno sudjelujete u edukaciji bez ometanja drugih.

3) Upravljanje vlastitim vremenom

Za korištenje HalPetove online-edukacije ne postoji fiksno vrijeme u kojem morate biti prisutni online. Sami birate vrijeme i dinamiku učenja, ali i lokaciju. Učenje u takvim okolnostima ne postaje mukotrpnom obvezom i glavnim prioritetom u životu, kao što često bude slučaj kod tradicionalnog obrazovanja. Učite prije ili nakon posla, na putovanju, u prirodi, vikendom ili kroz tjedan. Odabir je na vama!

4) Mogućnost kupnje online i obročnog plaćanja

Online programi jeftiniji su od onih koji se održavaju u tradicionalnim učilištima jer zahtijevaju manje utrošenih resursa da bi se polaznicima prenijela jednaka količina znanja. HalPetove online-proizvode možete kupiti i putem novootvorenog web-shopa u samo nekoliko koraka. Proizvode je moguće plaćati i obročno (za veće iznose čak do 12 rata), a ukoliko niži iznos podijelite na 12 mjeseci, utoliko vas investicija u vlastito obrazovanje može koštati manje od 20 kuna mjesečno! Više nemate dovoljno dobru ispriku za neulaganje u svoje znanje!

5) Blended (kombinirano) učenje

Ako vam učenje online ne odgovara potpuno i ipak biste željeli stručno vodstvo profesora, jezičnog trenera ili coacha koji zna prepoznati način na koji baš vi najbolje učite, HalPet i u tom slučaju nudi rješenje kroz blended (kombiniranu) edukaciju.  

To nas dovodi do zaključka da se online-edukacija višestruko isplati. Programi i tečajevi online prikladniji su i jeftiniji od njihovih tradicionalnih inačica. To su ujedno i dvije glavne prednosti zbog kojih brojni polaznici odabiru online-platforme za postizanje jednako vrijednih rezultata.

Svako novo znanje i vještina uvelike utječu na vaš poslovni, ali i osobni razvoj čineći vas konkurentnijima na tržištu rada te pružajući veće mogućnosti zapošljavanja na željenom radnom mjestu.

Ukratko, učenje online je bolje, brže, jednostavnije i… nadohvat ruke!

Aktualno

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje