Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Razmišljaš izvan okvira? AD Plastik ima posao za tebe!

Razmišljaš izvan okvira? AD Plastik ima posao za tebe!

Budućnost tvrtke gradi se na istraživanjima i razvoju, a to posebno vrijedi za opstanak u automotiv svijetu, gdje snažna međunarodna konkurencija diktira tempo i nameće uvijek nove standarde.

Tko želi biti uspješan u automobilskoj industriji već danas mora razvijati vlastite kompetencije, istraživati proizvode i procese, nuditi nova rješenja i stalno stvarati dodanu vrijednost.  

Hrvatska možda nema snažnu autoindustriju, ali svejedno se može pohvaliti renomiranim imenima koja uspješno posluju u ovoj branši i prate trendove. 

Jedna od takvih tvrtki je i solinski AD Plastik, koji već godinama udovoljava kriterijima najzahtjevnijih kupaca.

Takav uspjeh, kažu u ovom najvećem hrvatskom proizvođaču plastičnih dijelova interijera i eksterijera za automobile, između ostalog mogu zahvaliti i ulaganju u stalnu i kvalitetnu komunikaciju s kupcem te prepoznavanje njihovog smjera, rješenja i ideja. 

I nemamo razloga sumnjati u njihovu tvrdnju, jer iza nje se krije dugogodišnje iskustvo suradnje s divovima automobilske industrije kao što su BMW, Opel, Renault, Nissan, Fiat i mnogi drugi.

Kako bi se stvorile pretpostavke za buduće poslove i uspjelo u njihovoj realizaciji, potrebno je razmišljati izvan okvira, biti inovativan, efikasan i nuditi prilagođena rješenja, tvrde u AD Plastiku. 

"U istraživačko razvojnom smislu, biti povezan i prisutan kod kupca znači igrati zajedničku utakmicu u istom timu. Ne biti prisutan kod kupca znači sjediti na klupi za rezerve i čekati da uđeš. Ako uopće uđeš", slikovito opisuje Mate Gojsalić, direktor sektora razvoja termooblikovanja i netkanog tekstila. 

Dakle, ako ste do sada i sjedili na 'klupi za rezervu', vrijeme je da se bacite pod svjetla reflektora. AD Plastik, naime, traži četiri nova 'igrača' koji će se pridružiti njihovom timu i pomoći im da nastave slijediti svoju viziju: biti tržišni lider u Istočnoj Europi i zadovoljiti najviše standarde kvalitete koje pred njih stavljaju njihovi kupci.

 Inženjer razvoja proizvoda - 2 izvršitelja 

 • VSS - magistar strojarstva
 • Poželjna jedna godina iskustva na istim ili sličnim poslovima
 • Aktivno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu
 • Napredno poznavanje rada na računalu uključujući MS Office paket
 • Osnovno poznavanje rada u programima CATIA i NX
 • Vozačka dozvola B kategorije
 • Spremnost na česta putovanja

Inženjer razvoja procesa - 2 izvršitelja 

 • VSS - magistar inženjer kemijskog inženjerstva (smjer: materijali), magistar inženjer strojarstva, magistar inženjer industrijskog inženjerstva
 • Poželjna jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
 • Aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
 • Dobro poznavanje MS Office programa
 • Vozačka dozvola B kategorije

"U pogledu razvojno istraživačkih aktivnosti svakom kupcu treba pristupati s dužnom pažnjom, naglašavajući svoju spremnost i sposobnost praćenja njihovih razvojnih projekata. Kvaliteta proizvoda i usluga iznimno je važna jer automobilska industrija ima visoko postavljene standarde kvalitete koje treba zadovoljiti kao preduvjet uspostavljanja suradnje."                                         Spremni za izazov? Prijavite se na oglase do 27. ožujka! 

 

Aktualno

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje