Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Pripreme za turističku sezonu su u punom jeku: traže se konobari, kuhari, chefovi kuhinje...

Pripreme za turističku sezonu su u punom jeku: traže se konobari, kuhari, chefovi kuhinje...

Pripremite životopise, novi oglasi vas čekaju!

Grand hotel Palazzo Poreč traži chefa kuhinje, talentiranog, inovativnog i ambicioznog, poznavatelja dobre hrane, organiziranog i spremnog na timski rad. Potrebno je 5 godina radnog iskustva, a sve ostale vještine lako će se svladati u nekoliko dana. Osiguran je smještaj ukoliko je potreban. Na oglas se možete prijaviti do 27. ožujka.

Tvrtka Cronex zapošljava TV tehničara/TV servisera. Opis posla sastoji se od popravaka TV uređaja i audio-video tehnike te održavanja elektronskih uređaja i opreme. Potrebno je iskustvo u istim poslovima, dobro poznavanje elektronike i sklopova. Riječ je o stalnom radnom odnosu, a plaća je od 4.600 do 6.400 kn. Prijavite se putem MojPosao do 3. travnja.

Obiteljski hotel sa dugogodišnjom tradicijom, Pansion Bellevue, na prekrasnom otoku Rabu zapošljava glavnog kuhara. Od budućeg kandidata očekuje se organiziranost, sposobnost upravljanja nabavom, čistoćom i kadrovima. Poslodavac nudi smještaj, prehranu i dodatnu edukaciju u zimskim mjesecima. Plaća iznosi od 12.000 do 15.000 kn, a u plaću su uključeni smještaj i obroci. Prijavite se na oglas do 16. ožujka.

Konoba Cocaletto u Rovinju zapošljava kuhara s radnim iskustvom. Radno vrijeme je od 14:00 sati, osiguran je smještaj i hrana. Plaća je po dogovoru, a na oglas se možete prijaviti do 23. ožujka putem linka na MojPosao.

Nacionalni park Brijuni zapošljava sedam izvršitelja na poziciju konobara. Potrebna je godina dana radnog iskustva, poznavanje dva strana jezika te položen ispit iz higijenskog minimuma. Uz prijavu priložite životopis,  presliku svjedodžbe o stečenoj stručnoj spremi te dokaz o radnom iskustvu na relevantnim poslovima. Na oglase se možete prijaviti do 23. ožujka, a detalje provjerite u oglasu na MojPosao.

HEINEKEN Hrvatska vas poziva na prijavu za posao prodajnog predstavnika. Iskustvo nije uvjet, već se od kandidata očekuje spremnost na učenje, orijentacija na postizanje rezultata i poduzetnički duh.

Horex Trade je jedna od vodećih tvrtki u trgovini proizvodima crne metalurgije i upravo zapošljava rukovoditelja mosnom (kranskom) dizalicom i viličarom. Od kandidata se očekuje dvogodišnje radno iskustvo, dok poslodavac nudi stimulativnu plaću i mogućnost stalnog radnog odnosa. Svoju prijavu možete poslati najkasnije do 22. ožujka putem linka u oglasu.

Restoran u Crikvenici traži konobara kojeg očekuje smještaj i dva topla obroka, ali i 7.500 kuna primanja.  Otvorena je i pozicija kuhara čija primanja iznose i do 12.500 kuna. Riječ je o sezonskom poslu, u razdoblju od 1. lipnja do 15. rujna.

Dubrovački vrtovi sunca  vas pozivaju na prijavu za posao voditelja odnosa s gostima.  Poželjno je iskustvo rada u hotelskim operativnim sustavima (OPERA, MICROFAX).

Ukoliko imate iskustvo u popravcima TV uređaja, pošaljite prijavu za posao TV tehničara u tvrtki CRONEX. Očekuje vas stalni radni odnos i do 6.400 kuna primanja.

AD Plastik je multinacionalna kompanija s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje  komponenti za automobilsku industriju i upravo zapošljava dva nova djelatnika na poziciji inženjera razvoja proizvoda i dva nova djelatnika za inženjera razvoja procesa.

Novi cafee, slastičarnica i restoran na zagrebačkom Cvjetnom trgu zapošljava veći broj djelatnika:  voditelja restorana i caffe bar-a, Chef/kuhar, kuhare, slastičare i konobare. Sve informacije možete pronaći u oglasima koji su aktivni do 23. ožujka.

Karisma Hotels Adriatic, jedna od najbrže rastućih hotelskih grupacija u Hrvatskoj, ima otvorene natječaje za pozicije voditelja održavanja, direktora hrane i pića, voditelja restorana, barmene i kuhare. Poslodavac nudi ugovor stalnog sezonca i usavršavanje u zemlji i inozemstvu. Još dodatnih informacija možete pronaći na MojPosao portalu

Poznata Solana Nin zapošljava osobu za operativno upravljanje i koordinaciju rada svih odjela, s iskustvom u prodaji, posebice u FMCG segmentu. Dodatne informacije možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 21. ožujka. 

Ukoliko niste pronašli oglas za posao koji odgovara vašim kvalifikacijama i potrebama, pregledajte preostalu ponudu poslova na MojPosao portalu

Aktualno

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje