Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Ne propustite 5. međunarodnu konferenciju o kontrolingu 14.11.2017. u Zagrebu!

Ne propustite 5. međunarodnu konferenciju o kontrolingu 14.11.2017. u Zagrebu!

Keynote speaker bit će partner i trener Controller Akademie dr. Klaus Eiselmayer koji će konferenciju otvoriti prezentacijom o najnovijim svjetskim trendovima u kontrolingu.

Konzultantska  tvrtka Kontroling Kognosko d.o.o. u suradnji sa poslovnim tjednikom Lider najavljuje  5. međunarodnu konferenciju o kontrolingu koja će se održati 14. studenoga 2017. u hotelu Westin u Zagrebu pod pokroviteljstvom ICV-a (Međunarodne udruge kontrolera). Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH.

Period od prve industrijske revolucije do današnje četvrte – digitalne, bio je brz. No sada smo dostigli točku na kojoj svakodnevno dobivamo nova rješenja kojima je transformacija podataka sve brža, moguće je obraditi sve više podataka, a mogućnost predviđanja i modeliranja sutrašnjice – posebno u kontrolingu – nikad nije bila veća. Digitalizacija predstavlja pretvaranje svih vrsta informacija u digitalnu formu na način da se te informacije kasnije mogu procesuirati, analizirati, grupirati, uspoređivati, te na temelju njih dolaziti do zaključaka u kojem se smjeru kreću trendovi i što bi se moglo dogoditi sutra. O ovim temama čuti ćemo iz prve ruke najbolja iskustva od stručnjaka iz Njemačke, Poljske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Keynote speaker bit će partner i trener Controller Akademie dr. Klaus Eiselmayer koji će konferenciju otvoriti prezentacijom o najnovijim svjetskim trendovima u kontrolingu sa naglaskom na 4. industrijsku revoluciju i utjecaj digitalizacije na streloviti razvoj kontrolinga. Također, na konferenciji dodjeljujemo ''Nagradu za najbolji kontroling projekt''. Najbolji tim imat će priliku predstaviti se i opisati svoje postignuće u unapređenju kontrolinga u organizaciji u kojoj radi. Nagrada je organizirana po uzoru na druge ICV-ove nagrade za najbolji projekt kontrolinga koje  bi se same kontrolere potaknulo na razvoj kontrolinga.

Prihvatite izazov, natječite se s kolegama i dovedite najnovije trendove iz kontrolinga u tvrtku!

Više o konferenciji doznajte na: lider.events/kontroling

Aktualno

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje