Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Roditeljska naknada u iznosu pune plaće svih 12 mjeseci? "Idemo prema tome"

Aktualno

 • Dobre vijesti iz Lidla Dobre vijesti iz Lidla

  Iz trgovačkog lanca Lidl Hrvatska stižu dobre vijesti – zaposlenicima u svih 96 trgovina diljem Hrvatske te u logističko-distributivnim centrima u Jastrebarskom i Perušiću od 1. ožujka tj. početkom nove poslovne godine 2019. povećana je bruto plaća za 10 do 12 posto.

 • Forbes hrvatskog inovatora uvrstio među 30 najutjecajnijih mladih u Europi Forbes hrvatskog inovatora uvrstio među 30 najutjecajnijih mladih u Europi

  Ivan Mrvoš, mladi inovator iz Solina, ovih je dana dobio posebno priznanje. Uvršten je na Forbesovu listu '30 under 3'' u kategoriji. ‘Manufacturing & Industry’. Riječ je o listi najutjecajnijih ljudi u svojoj branši mlađih od 30, a osim ove Forbes je objavio listu u još 12 kategorija.

 • Radisson Blu: "Otvoreni smo ka zapošljavanju radnika bez prethodnog iskustva" Radisson Blu: "Otvoreni smo ka zapošljavanju radnika bez prethodnog iskustva"

  Radisson hotelska grupacija jedna je od najvećih i najdinamičnijih svjetskih hotelskih grupacija unutar koje posluje više od 1400 hotela diljem svijeta pod imenima osam različitih hotelskih brendova.

 • Nova pravila za online kupovinu i smanjenje naknade za plaćanje u inozemstvu Nova pravila za online kupovinu i smanjenje naknade za plaćanje u inozemstvu

  Europski parlament usvojio je nova pravila o pojeftinjenju naknada za prekogranična plaćanja u eurima. Temljem toga zemlje članice izvan eurozone više neće biti diskriminirane te će se smanjiti troškovi naknade i za hrvatske potrošače.

 • Kreće financiranje novih hladnjaka i perilica rublja Kreće financiranje novih hladnjaka i perilica rublja

  U oko 60 posto energetski ugroženih kućanstava bit će provedene mjere obnove vanjske ovojnice stambenog prostora, a u preostalih 40 posto kućanstava provedene pak jednostavne mjere poboljšanja energetske učinkovitosti.

 • Neki uvoze radnu snagu, a neki zapošljavaju zatvorenike Neki uvoze radnu snagu, a neki zapošljavaju zatvorenike

  Gubitak vlastitih radnika istočnoeuropske zemlje nastoje nadomjestiti na isti način kao i zapad Europe: privlačenjem radne snage iz siromašnijeg susjedstva ili, ako njih nema dovoljno, zapošljavanjem radnika iz Azije i Afrike.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.