Projekti

Izdvojeni projekt

 • Poslodavac Prvog izbora

  Istraživanje o poslodavcima prvog izbora tradicionalno je istraživanje koje portal MojPosao provodi već jedanaestu godinu za redom. Cilj istraživanja je otkriti koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti.

  Pročitaj više
 • Digitalno izdanje knjige Karijere

  Knjiga Karijere dobra je osnova za mlade osobe koje po prvi puta ulaze na tržište rada, ali i pomoć svim zaposlenim osobama koji mijenjaju posao i trebaju 'izbrusiti' svoje vještine u traženju posla.

  Pročitaj više
 • MojaPlaća

  Istraživanje o visini plaća je jedino online istraživanje koje prati iznose plaća te financijskih i nefinancijskih benefita te nudi detaljnu analizu plaća napravljenu na uzorku od oko 40.000 ispitanika.

  Pročitaj više
 • Istraživanje zadovoljstva zaposlenika

  Istraživanje zadovoljstva zaposlenika s nagradom 'Najbolji poslodavac' provodi portal MojPosao kontinuirano od 2007. godine. Sudionici istraživanja su tvrtke koje samovoljno prijave svoje sudjelovanje, a ocjenu zadovoljstva daju zaposlenici te iste tvrtke

  Pročitaj više
 • HR Days

  HR Days je godišnja regionalna konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima koja se sastoji od niza predavanja, okruglog stola te radionica gdje sudionici imaju priliku za susret s renomiranim HR stručnjacima iz cijelog svijeta.

  Pročitaj više
 • Najbolje HR prakse

  Godišnji izbor najboljih praksi s područja upravljanja ljudskih potencijala za koji tvrtke dobrovoljno nominiraju svoje projekte. Prikupljanje novih prijava započet će u 12. mjesecu 2017. godine.

  Pročitaj više
 • Virtualni Dani Karijera i Znanja

  Projekt Virtualni dani karijera i znanja održava se jednom godišnje putem kojeg se predstavljaju tvrtke i edukativne ustanove. Tijekom trajanja sajma izlagačima se nudi mogućnost predstavljanja na fakultetima u Zagrebu te sudjelovanje na okruglom stolu uz prijenos uživo putem webcasta.

  Pročitaj više
 • MojPoslodavac inicijativa

  Biti prepoznat kao odgovoran poslodavac direktno utječe na zadovoljstvo zaposlenika, privlačenje najboljih kandidata i rezultate tvrtke. Zato MojPosao pokreće inicijativu naziva 'MojPoslodavac' kojom želi osvijestiti važnost odgovornog i uvažavajućeg odnosa između poslodavaca i tražitelja posla.

  Pročitaj više
 • SELECTIO HR Akademija

  SELECTIO HR Akademija višemjesečni je stručni program usavršavanja u području upravljanja ljudskim resursima koji nudi cjelovita i praktična znanja te iskustva dobrih HR praksi.

  Pročitaj više
 • Poslodavac partner

  Kako bi tvrtka na najbolji način upravljala zaposlenicima, potrebno je da izgradi sustav u kojem se prati rad i razvoj zaposlenika, a istovremeno osiguravaju uvjeti u kojima oni mogu biti motivirani i produktivni. Kako izgleda Vaš sustav? Koliko su razvijeni ključni procesi? Provjerite sami.

  Pročitaj više
 • QHR (Quality Human Resources)

  Projekt namijenjen malim i srednjim tvrtkama pomoću kojeg će tvrtke moći dijagnosticirati slabosti i snage u upravljanju zaposlenicima te konkretne i praktične razvojne pakete za razvoj prioritetnih praksi.

  Pročitaj više

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje