Krenite u potragu za zaposlenikom s portalom MojPosao

Broj jedan portal za hrvatske tražitelje posla koji se nalazi među 15 najposjećenijih hrvatskih web stranica* i povezan je s vodećim portalima za zapošljavanje u regiji i svijetu.

*Izvor: Gemius Audience Objavi oglas

Zašto MojPosao?

+25.000.000 Prijava na oglase

+770.000 Jedinstvenih mjesečnih posjetitelja

2.000.000 Doseg oglasa na tražitelje posla

Hercul

Jedinstven alat za predselekciju kandidata

Više

Baza profila

Pretražite bazu profila i pronađite prave kandidate!

Više

Branding

Uložite u prepoznatljivost tvrtke kao uspješnog poslovnog subjekta i poželjnog poslodavca

Više

Tražite strane radnike?

Objavite oglas u inozemstvu ili se informirajte.

Više
 • Istraživanje zadovoljstva zaposlenika

  Istraživanje zadovoljstva zaposlenika s nagradom 'Najbolji poslodavac' provodi portal MojPosao kontinuirano od 2007. godine. Sudionici istraživanja su tvrtke koje samovoljno prijave svoje sudjelovanje, a ocjenu zadovoljstva daju zaposlenici te iste tvrtke

  Više o projektu
 • sezonac.hr

  Iako je posao u turizmu sinonim za sezonske poslove, za rad u sezoni ne traže se samo konobari i kuhari. Mnogi trgovački lanci i logističke kompanije traže radnike za sezonski posao. S ciljem bržeg, jednostavnijeg i pravovremenog zapošljavanja upravo sezonskih djelatnika, MojPosao portal organizira Sajam Sezonskih Poslova -sezonac.hr

  Više o projektu
 • Najbolje HR prakse

  Godišnji izbor najboljih praksi s područja upravljanja ljudskih potencijala za koji tvrtke dobrovoljno nominiraju svoje projekte. Prikupljanje novih prijava je počelo, a dodjela će se održati na HR Days konferenciji 2019.

  Više o projektu
 • Poslodavac Prvog izbora

  Istraživanje o poslodavcima prvog izbora tradicionalno je istraživanje koje portal MojPosao provodi već jedanaestu godinu za redom. Cilj istraživanja je otkriti koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti.

  Više o projektu
 • MojaPlaća

  Istraživanje o visini plaća je jedino online istraživanje koje prati iznose plaća te financijskih i nefinancijskih benefita te nudi detaljnu analizu plaća napravljenu na uzorku od oko 40.000 ispitanika.

  Više o projektu

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.