Krenite u potragu za zaposlenikom s portalom MojPosao

Broj jedan portal za hrvatske tražitelje posla koji se nalazi među 15 najposjećenijih hrvatskih web stranica* i povezan je s vodećim portalima za zapošljavanje u regiji i svijetu.

*Izvor: Gemius Audience Objavi oglas

Zašto MojPosao?

+25.000.000 Prijava na oglase

+770.000 Jedinstvenih mjesečnih posjetitelja

2.000.000 Doseg oglasa na tražitelje posla

Hercul

Jedinstven alat za predselekciju kandidata

Više

Baza profila

Pretražite bazu profila i pronađite prave kandidate!

Više

Branding

Uložite u prepoznatljivost tvrtke kao uspješnog poslovnog subjekta i poželjnog poslodavca

Više

Tražite strane radnike?

Objavite oglas u inozemstvu ili se informirajte.

Više
 • HR Days konferencija

  HR Days je godišnja regionalna konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima koja se sastoji od niza predavanja, okruglog stola te radionica gdje sudionici imaju priliku za susret s renomiranim HR stručnjacima iz cijelog svijeta.

  Više o projektu
 • Najbolje HR prakse

  Godišnji izbor najboljih praksi s područja upravljanja ljudskih potencijala za koji tvrtke dobrovoljno nominiraju svoje projekte. Prikupljanje novih prijava je počelo, a dodjela će se održati na HR Days konferenciji 2019.

  Više o projektu
 • Poslodavac Prvog izbora

  Istraživanje o poslodavcima prvog izbora tradicionalno je istraživanje koje portal MojPosao provodi već jedanaestu godinu za redom. Cilj istraživanja je otkriti koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti.

  Više o projektu
 • Sajam poslova u turizmu 2019

  Predbilježite se za Sajam poslova u turizmu kako ne biste propustili prvi val zapošljavanja najboljih kandidata u turizmu i hotelijerstvu. Sajam se održava od 20. do 27. veljače na web stranici mojposaouturizmu.net.

  Više o projektu
 • Vodiči karijere

  Biti praktičan i brz jedna je od osobina koja je važna za uspješnost u obavljanju posla. Stoga smo ponudili četiri lako čitljiva i brza vodiča. Kroz cjeline saznat ćete ključne informacije o startanju na tržištu rada – i to ne samo kako dobiti posao, nego i to kako ga zadržati.

  Više o projektu

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.