Krenite u potragu za zaposlenikom s portalom MojPosao

Broj jedan portal za hrvatske tražitelje posla koji se nalazi među 15 najposjećenijih hrvatskih web stranica* i povezan je s vodećim portalima za zapošljavanje u regiji i svijetu.

*Izvor: Gemius Audience Objavi oglas

Zašto MojPosao?

+25.000.000 Prijava na oglase

+770.000 Jedinstvenih mjesečnih posjetitelja

2.000.000 Doseg oglasa na tražitelje posla

Hercul

Jedinstven alat za predselekciju kandidata

Više

Baza profila

Pretražite bazu profila i pronađite prave kandidate!

Više

Branding

Uložite u prepoznatljivost tvrtke kao uspješnog poslovnog subjekta i poželjnog poslodavca

Više
 • Virtualni Dani Karijera i Znanja

  Virtualni dani karijera i znanja održavaju se jednom godišnje te tvrtkama i edukativnim ustanovama daje mogućnost inovativnog predstavljanja potencijalnim kandidatima. Sajam posjećuje više od 250.000 posjetitelja u tri zemlje: Hrvatska, Srbija i Bosna i Hercegovina.

  Više o projektu
 • Hackathon (#hacklanje)

  Hacklanje je virtualno natjecanje u programiranju čiji je glavni cilj okupiti IT zajednicu. Virtualni hackathon održava se u 4 ciklusa, od kojih svaki traje 10 dana. U navedenom periodu programeri imaju priliku pristupiti platformi, rješavati zadatake, približiti se potencijalnim poslodavcima i osvojiti vrijedne nagrade.

  Više o projektu
 • MojaPlaća

  Istraživanje o visini plaća je jedino online istraživanje koje prati iznose plaća te financijskih i nefinancijskih benefita te nudi detaljnu analizu plaća napravljenu na uzorku od oko 40.000 ispitanika.

  Više o projektu
 • Digitalno izdanje knjige Karijere

  Knjiga Karijere dobra je osnova za mlade osobe koje po prvi puta ulaze na tržište rada, ali i pomoć svim zaposlenim osobama koji mijenjaju posao i trebaju 'izbrusiti' svoje vještine u traženju posla.

  Više o projektu
 • Poslodavac Prvog izbora

  Istraživanje o poslodavcima prvog izbora tradicionalno je istraživanje koje portal MojPosao provodi već jedanaestu godinu za redom. Cilj istraživanja je otkriti koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti.

  Više o projektu

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.