Krenite u potragu za zaposlenikom s portalom MojPosao

Broj jedan portal za hrvatske tražitelje posla koji se nalazi među 15 najposjećenijih hrvatskih web stranica* i povezan je s vodećim portalima za zapošljavanje u regiji i svijetu.

*Izvor: Gemius Audience Objavi oglas

Zašto MojPosao?

+25.000.000 Prijava na oglase

+770.000 Jedinstvenih mjesečnih posjetitelja

2.000.000 Doseg oglasa na tražitelje posla

Hercul

Jedinstven alat za predselekciju kandidata

Više

Baza profila

Pretražite bazu profila i pronađite prave kandidate!

Više

Branding

Uložite u prepoznatljivost tvrtke kao uspješnog poslovnog subjekta i poželjnog poslodavca

Više

Tražite strane radnike?

Objavite oglas u inozemstvu ili se informirajte.

Više
 • Istraživanje zadovoljstva zaposlenika

  Istraživanje zadovoljstva zaposlenika s nagradom 'Najbolji poslodavac' provodi portal MojPosao kontinuirano od 2007. godine. Sudionici istraživanja su tvrtke koje samovoljno prijave svoje sudjelovanje, a ocjenu zadovoljstva daju zaposlenici te iste tvrtke

  Više o projektu
 • HR Days konferencija

  HR Days je godišnja regionalna konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima koja se sastoji od niza predavanja, okruglog stola te radionica gdje sudionici imaju priliku za susret s renomiranim HR stručnjacima iz cijelog svijeta.

  Više o projektu
 • Virtualni Dani Karijera i Znanja

  Virtualni dani karijera i znanja održavaju se jednom godišnje te tvrtkama i edukativnim ustanovama daje mogućnost inovativnog predstavljanja potencijalnim kandidatima. Sajam posjećuje više od 250.000 posjetitelja u tri zemlje: Hrvatska, Srbija i Bosna i Hercegovina.

  Više o projektu
 • MojaPlaća

  Istraživanje o visini plaća je jedino online istraživanje koje prati iznose plaća te financijskih i nefinancijskih benefita te nudi detaljnu analizu plaća napravljenu na uzorku od oko 40.000 ispitanika.

  Više o projektu
 • Vodiči karijere

  Biti praktičan i brz jedna je od osobina koja je važna za uspješnost u obavljanju posla. Stoga smo ponudili četiri lako čitljiva i brza vodiča. Kroz cjeline saznat ćete ključne informacije o startanju na tržištu rada – i to ne samo kako dobiti posao, nego i to kako ga zadržati.

  Više o projektu

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.