Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Inženjer za poboljšanje kvalitete - Yield Manager (m/ž)

Kutina

Application deadline:

  • SELK d.d. Kutina

Pridružite nam se i sudjelujte u razvoju tehnološkog napretka
Oblikujmo Vašu i našu budućnost zajedno!

Od 90-ih godina prošlog stoljeća tvrtka SELK d.d., u Kutini, u Republici Hrvatskoj, za potrebe EPCOS-a, sukladno zahtjevima globalnog tržišta, proizvodi čitav niz visoko razvijenih elektro-keramičkih komponenti poput npr. varistora i višeslojnih piezo aktuatora.
EPCOS je tvrtka koja posluje u sastavu japanske TDK grupe, ujedno i globalni lider u razvoju i proizvodnji širokog spektra visoko sofisticiranih elektroničkih komponenti, modula i sustava, s primarnim fokusom na brzo rastuće industrije poput komunikacija, IT-a, potrošačke elektronike, te, ništa manje važno, automobilske industrije. Sjedište EPCOS-a je u Münchenu, u Njemačkoj, a u proizvodnim pogonima diljem svijeta, tvrtka trenutno zapošljava više od 25.000 radnika.
Na lokaciji u Kutini tvrtka koristi najmoderniju dostupnu opremu kroz cjelokupan proces proizvodnje od robotike, automatske optičke kontrole, preko računalno upravljanih strojeva za precizno brušenje, screen printing do korištenja proizvodnih područja koja zahtjevaju posebno čistu atmosferu (tzv. „Clean rooms“). Proizvodni procesi, u cijelosti usklađeni sa strogim zahtjevima automobilske industrije, sustavno se mjere, analiziraju i unapređuju, sve s ciljem postizanja tehnološke izvrsnosti završnog proizvoda („Advance to Zero defect“).
Tvrtka trenutno zapošljava više od 800 radnika, među kojima je i značajan broj vrhunski educiranih stručnjaka posvećenih kreiranju novih tehnologija i najsuvremenijoj proizvodnji na tržištu. Njihove ideje i predanost kvaliteti te visokim zahtjevima tržišta temelj su našeg uspjeha. Upravo iz tog razloga njegujemo korporativnu kulturu utemeljenu na načelima sustavnog ulaganja u obrazovanje te profesionalnog i osobnog razvoja svojih zaposlenika, čime im se omogućava da svoje ideje i kreativnu slobodu ostvare kroz zajedničke ciljeve.
Višegodišnju praksu poslovne izvrsnosti potvrđuju i brojne dobivene nagrade, među kojima posebno ističemo: Zlatni ključ – za najboljeg izvoznika u Republiku Austriju (2013. godina i nominacija u 2014. godini) i Zlatnu Kunu – za najbolji poslovni rezultat u kategoriji velikih trgovačkih društava na području Sisačko Moslavačke županije (2013. godina).


Radi povećanja opsega posla i zahtjeva tržišta, odlučili smo osnažiti naš stručan tim s:

INŽENJEROM ZA POBOLJŠANJE KVALITETE/
YIELD MANAGEROM - KUTINA (m/ž)

Pogreške u procesu predstavljaju značajan gubitak u procesima proizvodnje, a proizvodi koji se ne mogu koristiti ili prodati zbog oštećenja ili nedostataka, nemaju vrijednost za kupca. Proizvodi koji moraju biti prerađeni, popravljani ili čak povučeni s tržišta, značajno utječu na povećanje troškova, a samim tim i na smanjenje očekivanog profita.

Potrebno obrazovanje i iskustvo:

  • VSS/VŠS na području tehničkih znanosti, prednost: strojarstvo i elektrotehnika
  • poželjno je prethodno radno iskustvo na poslovima u proizvodnim procesima
  • poželjno je poznavanje metoda kontrole kvalitete
  • aktivno poznavanje engleskog jezika
  • poželjno i poznavanje njemačkog jezika
  • napredno poznavanje i korištenje MS Office paketa
  • poželjno je poznavanje Six Sigma alata (SPC, Minitab)
  • analitičko razmišljanje, sustavnost u radu, spremnost donošenja odluka i provođenja mjera
  • visoka razina motiviranosti
  • sklonost timskom radu te samostalnost i odgovoran pristup

Odgovornosti i obaveze:

  • kontrola i unapređenje postojećih proizvodnih procesa, iskoristivosti, te kvalitete proizvoda sukladno zadanim ciljevima
  • definiranje mjera za poboljšanje iskoristivosti te analiza njihove učinkovitosti
  • svakodnevna komunikacija i suradnja sa inozemnim partnerom
  • izvještavanje i analiza

Nudimo:

  • rad u mladom, stimulativnom i dinamičnom okruženju
  • mogućnost stručnog usavršavanja i osobnog napredovanja kroz kontinuirani sustav školovanja koji uključuje certificiranje, edukacije i tečajeve
  • putovanja prema potrebama projekta

Pozivamo sve zainteresirane kandidate koji ispunjavaju navedene uvjete i žele nastaviti svoju karijeru u uspješnom međunarodnom okruženju te biti dio tima koji kreira tehnološki napredak, da nam dostave svoj CV i motivacijsko pismo na engleskom i hrvatskom jeziku putem linka za prijavu.

Svi kandidati koji ispunjavaju uvjete iz natječaja, bit će uključeni u selekcijski postupak.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Electrical Engineering iznosi 911,23 EUR (7.008,19 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.