Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Medicinska sestra / tehničar

Đurđevac

Application deadline:

  • ZAVOD ZA HITNU MEDICINU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE

Job description

Na temelju članka 31. Statuta Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije (KLASA: 003-01/19-01/01, URBROJ: 2137-89-19-01) od 26. lipnja 2019. godine, i članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama, Pravilnika o raspisivanju i provedbi javnog natječaja u Zavodu za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije za radno mjesto medicinska sestra/tehničar u sanitetskom prijevozu (KLASA: 003-03/17-01/01, URBROJ: 2137-89-17-02) od 02. siječnja 2017. godine, ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije Mirjana Hanžeković, mag.oec. raspisuje javni natječaj za prijem radnika u radni odnos:

Medicinska sestra / tehničar (SSS/VŠS) – 2 izvršitelja/ica na neodređeno puno radno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca u sanitetskom prijevozu.

Requirements

Kandidati/kandidatkinje trebaju ispunjavati slijedeće uvjete:
- završena srednja medicinska škola u trajanju od 4. godine i položen stručni ispit uz uvjet 1 godina pripravničkog staža i položen stručni ispit ili završena srednja medicinska škola u trajanju od 5. godina bez uvjeta obavljenog pripravničkog staža i položenog stručnog ispita
- ili sveučilišni preddiplomski studij sestrinstva- bez radnog iskustva

Uz pisanu prijavu na natječaj kandidati/kandidatkinje dužni su priložiti:
- životopis
- svjedodžbu (preslika)
- uvjerenje o položenom stručnom ispitu (preslika), u slučaju da kandidat ima završenu srednju medicinsku školu u trajanju od 5. g. – nije potrebno uvjerenje o položenom stručnom ispitu
- odobrenje za samostalan rad (licenca) – preslika
- potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
- preslika uvjerenja nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci do objave ovog natječaja)

Pismeno testiranje obavit će se iz literature:
- Temeljni hitni medicinski postupci (Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatski zavod za hitnu medicinu, Zagreb, 2011.) https://www.hzhm.hr/source/knjige/temeljni-hitni-medicinski-postupci.pdf
- Stručna znanja stečena tijekom srednjoškolskog obrazovanja i pripravničkog staža
- Zakona o sestrinstvu

Rok za podnošenje ponude je 8 dana od objave natječaja u „Narodnim novinama“. Ukoliko se za raspisano radno mjesto ne javi niti jedan kandidat, Natječaj ostaje otvoren do popunjavanja radnog mjesta.

Nepotpune ili zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju dužan/a je uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja i oglasa te ostalu dokumentaciju navedenu u članku 103. Zakona o hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji.

Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije zadržava pravo provjere stručnih i radnih sposobnosti kandidata kao i poništenje natječaja.
Kandidat/kinja koji ne pristupi na intervju smatra se da je povukao prijavu i više se ne smatra kandidatom prijavljenim na javni natječaj.
Rezultati natječaja bit će objavljeni na web-stranici Zavoda te kandidati/kinje neće biti pojedinačno pisano obavještavani.

Professional qualification:

High school

Driving category:

B

What we offer

- naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje

Job type:

Permanent

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Healthcare and Social Work iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.