Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Projektant konstrukcija / Statičar (m/ž)

Zagreb

Application deadline:

  • ConTec CRO d.o.o.

ConTec CRO d.o.o.
Radnička cesta 52
10000 Zagreb
Hrvatska

ConTec CRO je poslovna platforma koja pruža inženjerske usluge u građevinarstvu, usmjerena na visokogradnju u razmjeni između istočne Europe i njemačkog govornog područja. Osnivači platforme imaju nekoliko vlastitih projektantskih ureda u Njemačkoj i posjeduju dugogodišnje iskustvo i prisutnost na tržištu. Prvi neovisni inženjerski ured platforme uspješno posluje u Zagrebu.

Za pojačanje našeg tima u Zagrebu, tražimo:

Projektant konstrukcija / Statičar (m/ž)

Nudimo Vam izazovan, raznolik i odgovoran rad u inovativnoj tvrtki na području projektiranja konstrukcija u visokogradnji. Mjesto rada je Zagreb, ali nam je izuzetno bitna međusobna razmjena i uska suradnja s našim ostalim uredima u Njemačkoj.

Vaše odgovornosti:

Kao Projektant konstrukcija / Statičar (m/ž) ojačat ćete naš tim u provedbi zahtjevnih građevinskih projekata. Kao projektant konstrukcija bit ćete odgovorni za statičke proračune i idejno planiranje armiranobetonskih i/ili čeličnih konstrukcija u visokogradnji. Zajedno s ostalim sudionicima dijalogom ćete razvijati koncepte od idejnog pa sve do izvedbenog projekta. Podržavat ćete sudionike Vašim stručnim ekspertizmom i savjetodavnim uslugama, te Vašim interdisciplinarnim i inovativnim konceptima. Bilo poslovni ili stambeni objekti, javni ili objekti od posebnog interesa, Vaš raspon znanja primjenjivat ćete za projektiranje novih građevinskih objekata, kao i za rekonstrukcije/saniranje postojećih.

Vaše kvalifikacije:

Na temelju vašeg uspješno završenog studija građevinarstva ili usporedivog kvalifikacijskog stupnja znanja, raspolažete s najmanje 5 godina radnog iskustva na projektima visokogradnje s naglaskom na armiranobetonske konstrukcije. Poželjno je znanje njemačkog jezika, engleski jezik u govoru i pismu je preduvjet. Poznavanje programa Sofistik (statika) je poželjno.

Nudimo Vam:

  • Neposredan i stalan posao u tvrtki s velikim rastom
  • Atraktivna primanja i raznolike mogućnosti usavršavanja
  • Rad u dinamičnom, poticajnom i otvorenom radnom okruženju
  • Izazovne i raznolike aktivnosti
  • Fleksibilno radno vrijeme

Očekujemo motiviranu i zainteresiranu osobu, koja se odlikuje odgovornošću i timskim radom. Koristite li interdisciplinarni pristup razmišljanja, posvećena i ambiciozna ste osoba, te Vas nije strah inovacija? Onda se radujemo upoznati Vas.

Jesmo li Vas zainteresirali? Veselimo se Vašem osobnom kontaktu, koji ćemo naravno strogo povjerljivo tretirati. Molimo Vas, pošaljite nam Vaš životopis na njemačkom ili engleskom jeziku sa željenim iznosom plaće putem linka za prijavu.

ConTec

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Construction, Geodesy and Geology iznosi 1013,85 EUR (7.817,71 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.