Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Mid/Senior Java developer (m/ž)

Zagreb

Application deadline:

  • RAO d.o.o. za računalne i srodne djelatnosti

RAO d.o.o. je informatička tvrtka koja se bavi razvojem softwarea od 1995. godine. Naši klijenti su hrvatske tvrtke, javne ustanove, jedinice lokalne samouprave, njih više od 120. Naša programska rješenja koriste tvrtke za naplatu i kontrolu parkiranja, nacionalni parkovi, kulturne znamenitosti i muzeji, gradovi i općine, lučke uprave. Više o svemu čime se bavimo možeš pronaći na našim web stranicama. Tvrtka se nalazi u širem centru Zagreba (Kvatrić), uz javni prijevoz, a parking za zaposlenike je osiguran u dvorištu.

Job description

Tražimo 2-3 kolege/ice za naš razvojni tim - stručnjake kojima je Java dio svakodnevice minimalno zadnje 3 godine. Prilagodit ćemo radno mjesto i zadatke, u ovisnosti o tvojem dosadašnjem iskustvu i razini znanja.

Ako si vrhunski stručnjak, imat ćeš s kime podijeliti svoje znanje, a ako nisi, imat ćeš od koga naučiti jer imamo nekoliko kolega s 15 i više godina iskustva u programiranju.

Službena putovanja, rad u timu ili individualno, dolazak u ured ili rad od doma uvjeti su koje ćemo dogovoriti prema tvojim željama i mogućnostima. Ako ti putovanja odgovaraju, u sklopu posla imat ćeš priliku posjetiti naše klijente i kao developer (nacionalne parkove, sve veće i manje gradove, druge kulturne i prirodne znamenitosti).

Nastojimo biti u korak s najnovijim tehnologijama: ako su ti poznati nazivi Spring, REST, JPA, Hibernate, QueryDSL, Mapstruct, OracleDB, GIT, Maven, Tomcat, Jenkins, ELK Stack, Sentry, Slack, Jira, Docker – odlično! Za one koje ti nisu poznati, osigurat ćemo dovoljno vremena da ih naučiš.

Razvijamo web, mobilne i desktop aplikacije, tako da će se sigurno naći nešto što će i tebi odgovarati.

Requirements

Ne postoje ograničenja, bitno nam je da imate iskustva s Javom.

Razgovori za posao će se održavati online ili uživo, ovisno o tvojim mogućnostima. Ako zadovoljavaš uvjete natječaja, sigurno ćeš dobiti prvu povratnu informaciju u roku 3 radna dana.

Volimo se pohvaliti da naši zaposlenici stvarno imaju vremena za sebe i svoje privatno vrijeme – tako ćeš ga imati i ti. Ako imaš bilo kakva pitanja, slobodno nam se javi (i bez CV-a).

Professional qualification:

High school, Bachelor's degree, Bachelor's degree, Professional Bachelor (of), Master's degree, Master's degree, Specialist of, MBA, Masters, PhD

Years of work experience:

3

Languages:

English (basic)

What we offer

Svaki zaposlenik dobiva na korištenje prijenosno računalo, 2 monitora, službeni mobitel. Sistematski pregled. Edukacije prema željama zaposlenika. Rad od doma. Fleksibilno radno vrijeme (možeš početi raditi već od 7 ujutro). Bruto plaća za midove kreće od 15.000 kuna, a seniorska plaća od 20.000 kuna. Bonus. Božićnica. Dar za dijete.

Job type:

Permanent, Partnership

Remote work:

Partially

Salary:

From 15000 to 25000 hrk

Partnerska suradnja nije radni odnos u smislu odredbi Zakona o radu, već obveznopravni odnos između dva ili više pravnih subjekata u smislu odredbi Zakona o obveznim odnosima.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    IT, Telecommunications iznosi 1.328,03 EUR (10.006,04 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.