Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Samostalni konobar (m/ž)

Dubrovnik

Application deadline:

  • Nautika d.o.o. - Restoran Dubravka, Restoran Panorama, Restoran Nautika i Gradska kavana Arsenal

NAUTIKA
RESTAURANT
PANORAMA
RESTAURANT & BAR
DUBRAVKA 1836
RESTAURANT & CAFFE
GRADSKA
KAVANA ARSENAL

Restoran "Dubravka 1836" se nalazi na trgu pod nazivom Brsalje na ulazu u Stari grad u Dubrovniku. Poznat kao "restoran sa najboljim pogledom u Dubrovniku", svojim gostima osim dobro poznate mediteranske kuhinje nudi: slastičarnu, suvenirnicu i mjenjačnicu.

Restoran "Panorama" se nalazi na gornjoj postaji žičare. Iz restorana se proteže prekrasan pogled na Stari grad i otok Lokrum te na dubrovačko područje. Panorama nudi dalmatinsku kuhinju pripremljenu od strane najboljih kuhara, kvalitetna domaća i strana vina, osvježavajuće koktele i domaće sladolede i slastice.

Na Pilama, u blizini mora, na samom ulazu u staru gradsku jezgru, nalazi se restaurant Nautika s čije ćete tarace uživati u neponovljivom i jedinstvenom pogledu na more i tvrđave Lovrijenac i Bokar. Šef kuhinje Mario Bunda sa svojim timom mladih kuhara iz ponude izdvaja žive jastoge s otoka Visa kao i ostale delicije iz akvatorija Jadranskog mora.

Gradska kavana Arsenal nalazi se u neposrednoj blizini glavnoga gradskoga trga Luže, u samom srcu povijesnoga prostora gdje se stoljećima krojila sudbina nekadašnje Dubrovačke Republike i gdje se brižno čuvala njezina najveća vrijednost koja se ni za sva zlata ne prodava – libertas – dubrovačka sloboda. Doživite i vi atmosferu mediteranskoga obroka koji će naši kuhari pripremiti za vas od odabranih autohtonih namirnica, oplemenjujući drevne recepture suvremenim kulinarskim dostignućima.

Tvrtka Nautika d.o.o. želi osnažiti timove u svojim restoranima za sezonu 2021., pa ovim putem pozivamo sve kandidate zainteresirane za probni rad da se prijave na otvorenu poziciju - POČETAK RADA ODMAH!

Nudimo Vam rad na određeno vrijeme, osiguran smještaj te odlična primanja i uvjete rada.

Svim kandidatima koji zadovolje u radu nudimo ostanak zimu 2021/2022 te mogućnost stalnog radnog odnosa!

Samostalni konobar (m/ž)

  • Mjesto rada: Dubrovnik (restorani: Dubravka, Nautika, Panorama, Gradska kavana - Arsenal)
  • Najmanje 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima u restoranu
  • Poznavanje engleskog jezika
  • Brzina, ljubaznost, komunikativnost, odgovornost, spremnost na timski rad

Molimo sve zainteresirane kandidate da nam dostave svoj životopis putem linka za prijavu. Za dodatne informacije možete nazvati: 091 486 0037.

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Tourism (HoReCa) iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.