Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Zaposlenik u odjelu logistike (m/ž)

Zagreb

Application deadline:

  • IKEA Hrvatska

Naša IKEA kultura izgrađena je na entuzijazmu, zajedništvu i spremnosti na akciju. Mi smo optimisti koji neprestano traže nove i bolje načine za obavljanje različitih stvari. Vjerujemo da ćeš i ti, poput nas, napredovati okružen/a nevjerojatnim ljudima s istom misijom u tvrtki IKEA. Ljudima koji su skromni, spremni pomoći i u potpunosti predani stvaranju budućnosti maloprodaje namještaja i boljeg života za većinu ljudi, s kupcem u središtu svega što rade.

Pridruži se našem timu kao
Zaposlenik u odjelu logistike (m/ž) u Zagrebu, IKEA Hrvatska

Zašto je rad u tvrtki IKEA puno više od posla?

Mi smo tvrtka koja brine o životima naših zaposlenika. I njhovih obitelji. Za nas je važno da se osjećaš poštovano, prepoznato i uključeno. Bez obzira na to koji ćeš posao obavljati, imat ćeš pristup raznim pogodnostima. Evo samo nekih od njih:

  • Ponudit ćemo ti poštenu plaću, a dodatno ćemo platiti rad nedjeljom. Subvencionirat ćemo prijevoz, uz moguć besplatan prijevoz IKEA autobusom te ti ponuditi subvencionirani topli obrok (mesni ili vegetarijanski) u našem restoranu za zaposlenike, uz neograničenu besplatnu konzumaciju voća i pića (topli napitci i sok).
  • Vjerujemo da svatko od nas doprinosi postizanju naših ciljeva. To je ideja iza našeg jedinstvenog bonus programa vođenog učinkom: One IKEA Bonus. Nagrađujemo zajedničko unapređenje našeg poslovanja.
  • Cijenimo tvoje slobodno vrijeme pa ćemo ti svake godine osigurati regres za ljeto i božićne blagdane.
  • Imaš dodatnu sobu koju želiš preurediti? Kao IKEA zaposlenik ostvaruješ popust na sve naše proizvode.
  • Tvoje zdravlje i dobrobit naši su glavni prioriteti, stoga ti nudimo dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje. Razumijemo da je svakome s vremena na vrijeme potrebna pomoć oko životnih izazova i svakodnevnih zahtjeva. Nudimo ti podršku vanjskih stručnjaka 24 sata dnevno, 7 dana u tjedna, u vezi s poslovnim i osobnim izazovima, kao i ako ti je potreban pravni ili financijski savjet.
  • Postoji puno mogućnosti za razvoj te za tebe imamo spremnu široku ponudu treninga na našoj platformi za učenje. Ako poželiš promijeniti karijeru ili poziciju, ne moraš mijenjati tvrtku – imamo mnogo mogućnosti i primjera naših zaposlenika koji su promijenili poziciju, lokaciju ili čak zemlju.

Zašto ćemo te voljeti:

  • Prethodno iskustvo rada u logistici/skladištu ili iskustvo rada na popunjavanju polica;
  • Sposobnost za obavljanje težih fizičkih poslova i podizanje tereta;
  • Visoku motiviranost za rad u ubrzanom maloprodajnom okruženju;
  • Sklonost preuzimanju inicijative te uživanje u radu s drugim ljudima;
  • Visoku discipliniranost i sposobnost samoorganizacije u izvršavanju zadataka, uz istovremenu sposobnost za fleksibilan pristup poslu mogućnost rada u smjenama;
  • Kao tvoju prednost smatrat ćemo i poznavanje rada s ručnim skenerima, posjedovanje dozvole za viličar, kao i osnovno znanje engleskog jezika.

Tvoje svakodnevne obaveze:

  • Rukovanje robom - prijevoz robe po robnoj kući ručnim paletnim viličarom, dopunjavanje zaliha, preuzimanje robe iz skladišta za predaju na dostavu kupcima, pakiranje robe i slično;
  • Aktivno sudjeluješ u prikupljanju i pakiranju narudžbi sa prodajnih lokacija unutar robne kuće;
  • Korištenje ispravne opreme na siguran i učinkovit način kako bi se minimalizirala oštećenja zaliha i opreme, te održavanje radnog prostora čistim i organiziranim;
  • Zajednički rad s kolegama na dopunjavanju zaliha odgovarajućih proizvoda kako bi robna kuća bila spremna za otvorenje;
  • Proaktivan rad na održavanju sigurnosti i zaštite na svojim područjima odgovornosti za kupce i kolege;
  • Zajednički rad s kolegama na poboljšanju iskustva kupovine kod kupaca u svrhu ostvarenja veće prodaje;
  • Provedba dogovorenih postupaka, metoda rada i procedura, uključujući IT-sustave i tehnike.

Malo više informacija o timu:

Mi smo tim iza kulisa koji IKEA proizvode čini dostupnima većini ljudi. Kao raznolik tim koristimo našu stručnost u procesima kako bismo našim kupcima osigurali visoku dostupnost proizvoda uz minimiziranje troškova. Ako ste se pitali tko je odgovoran za pronalaženje učinkovitih načina preuzimanja proizvoda za naše kupce, to smo mi. Strastveni smo u zajedničkom radu na poboljšanju korisničkog iskustva u tvrtki IKEA!

Dodatne informacije:

Radno mjesto uključuje rad na puno radno vrijeme (40 sati) i / ili nepuno radno vrijeme (20 / 25 sati) i ugovor na određeno vrijeme.

Veselimo se tvojoj prijavi ovdje, najkasnije do 30.09.2022.

 

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Warehousing and Logistics iznosi 839,19 EUR (6.322,88 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.