Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Recepcionar (m/ž)

Zagreb

Application deadline:

  • Esplanade Zagreb

Esplanade Zagreb Hotel sinonim je za visoko personaliziranu uslugu i vrhunske standarde poslovanja. Od otvorenja, davne 1925. godine, Esplanade je predvodnik trendova i inovacija u hotelijerstvu ne samo u Zagrebu, već u cijeloj regiji, a sve zahvaljujući predanosti, angažmanu i neizmjernoj ljubavi djelatnika koji već 90 godina čine Esplanade ono po čemu je prepoznatljiv u cijelom svijetu - a to je 'Hotel s dušom i posebnom energijom'.

Svatko od kolega ponosan je biti djelom impresivne povijesti ove zagrebačke građevine. Svakodnevno s veseljem brojnim gostima stvaramo lijepe trenutke i događaje koji će im ostati vječno u sjećanju. Aktivno sudjelujemo u promicanju pozitivnih međuljudskih odnosa i pravih vrijednosti, te doprinosimo promociji destinacije i pomažemo zajednici.

Mnogo novih kolega iz mjeseca u mjesec upravo u Esplanadi započinje svoju poslovnu karijeru. Naša vrata otvorena su svima onima koji žele ići korak dalje, koji teže izvrsnosti, onima koji su predani radu i kojima je zadovoljstvo gosta na prvom mjestu. Veseli nas ako posjedujete prethodno stečeno radno iskustvo i visoko obrazovanje, no to nije presudno – ono što iznimno cijenimo su; predanost poslu, komunikativnost, kreativnost, aktivno znanje stranih jezika, pozitivan stav i timski rad, inicijativa i proaktivan pristup poslu, želja za učenjem i savladavanjem novih vještina, samostalnost i odgovornost u preuzimanju zadataka, osjećaj za detalje i brige prema gostima, osjećaj ponosa i ljubavi prema ovom hotelu, stvaranje kvalitetnih međuljudskih odnosa te iskreni osmijeh na licu.

Naš cilj je nastaviti slijediti tradiciju pružanja vrhunske usluge svim gostima održavajući pritom ugodno i prijateljsko radno okruženje za sve kolege. To postižemo upravo pristupom da za svako novo radno mjesto pronalazimo najbolje kadrove koji objedinjuju sve potrebne kvalitete prenoseći im pritom potrebna znanja i vještine kroz brojne edukacije, savjetovanja i treninge.

Stoga, ako ste vesela osoba pozitivnog duha, volite otvorenu i ljubaznu komunikaciju, posjedujete nevjerojatan osjećaj za ugađanjem i prepoznavanjem potreba kod drugih, težite savršenstvu u svakom pogledu, imate snažnu volju za radom i napredovanjem, ostvarite svoj potencijal, postanite dio našeg tima i stvorite vrijedno iskustvo.

Job description

Otvorena pozicija za zaposlenja u Esplanade Zagreb Hotel na radnom mjestu:

Recepcionar (m/ž).

Requirements

Tražimo kandidate sa sljedećim karakteristikama:
- radno iskustvo na poslovima recepcionara u hotelu visoke kategorije
- relevantno formalno obrazovanje
- izvrsno znanje engleskog jezika i aktivno znanje još jednog stranog jezika
- želja za učenjem i usvajanjem novih znanja i standarda
- samoinicijativnost
- ljubaznost i lojanost
- razvijena komunikativnost
- orijentiranost na pružanje iznimne usluge gostu
- entuzijazam i visoki stupanj motiviranosti za rad
- orijentiranost na timski rad i suradnju

Professional qualification:

High school, Bachelor's degree, Bachelor's degree, Professional Bachelor (of), Master's degree, Master's degree

Languages:

English (level vocal - excellent, level written - excellent)

What we offer

Job type:

Temporary, Permanent

Other

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Tourism (HoReCa) iznosi 815,91 EUR (6.147,47 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.