Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Nastavnik gitare (m/ž)

Postira

Application deadline:

  • GLAZBENA ŠKOLA JOSIPA HATZEA

Job description

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12, 126/12, 94/13, 152/14, 07/17, 68/18, 98/19, 64/20, 151/22, 155/23 i 156/23) te odredbi Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Glazbenoj školi Josipa Hatzea, GLAZBENA ŠKOLA JOSIPA HATZEA – SPLIT objavljuje

Natječaj
za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu

Nastavnik/ca gitare - 1 izvršitelj/ica na određeno nepuno radno vrijeme 35 sati tjedno (19,33 sati neposredne nastave) do povratka radnika na rad.

Requirements

Uz opći uvjet za zasnivanje radnog odnosa, sukladno općim propisima o radu kandidati moraju ispunjavati i posebne uvjete za zasnivanje radnog odnosa sukladno članku 105. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.

Posebni uvjeti za zasnivanje radnog odnosa jesu poznavanje hrvatskog jezika i latiničnog pisma u mjeri koja omogućava izvođenje odgojno-obrazovnog rada te odgovarajuća vrsta i razina obrazovanja kojom su osobe stručno osposobljene za obavljanje odgojno-obrazovnog rada.

Na ovaj natječaj mogu se javiti kandidati oba spola.

Potrebna natječajna dokumentacija:
- vlastoručno potpisana prijava na natječaj, s naznakom na koje se radno mjesto kandidat prijavljuje,
- životopis, vlastoručno potpisan,
- dokaz o odgovarajućoj vrsti i razini obrazovanja kojom je kandidat stručno osposobljen za obavljanje odgojno-obrazovnog rada, sukladno propisu,
- dokaz o državljanstvu,
- rodni list, u slučaju kad je na dokumentu o stručnoj spremi navedeno ranije prezime,
- dokaz o potrebnim pedagoškim kompetencijama (položenom pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičkom obrazovanju), sukladno propisu,
- dokaz da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak u smislu članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi, ne stariji od dana objave ovog natječaja (tzv. „potvrda o nekažnjavanju“),
- elektronički zapis o radnopravnom statusu iz evidencije Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Prijava na natječaj, odnosno životopis, treba sadržavati i e-mail adresu (elektroničku poštu) kandidata.

Isprave uz prijavu na natječaj prilažu se u neovjerenoj preslici. Kandidat koji bude izabran na radno mjesto iz ovog natječaja dužan je predočiti izvornike tih isprava prije sklapanja ugovora o radu.

Natječajna dokumentacija prijavljenim se kandidatima ne vraća.

Kandidat koji je stekao obrazovnu kvalifikaciju u inozemstvu dužan je u prijavi na natječaj priložiti rješenje određenog visokog učilišta o priznavanju potpune istovrijednosti u skladu sa Zakonom o priznavanju istovrijednosti stranih školskih svjedodžbi i diploma (NN 57/96, 21/00) ili rješenje Agencije za znanost i visoko obrazovanje o stručnom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije u skladu sa Zakonom o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija (NN 158/03, 198/03, 138/06, 45/11) te, u skladu sa Zakonom o reguliranim profesijama i priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija (NN br 82/15), rješenje Ministarstva znanosti i obrazovanja o priznavanju inozemne stručne kvalifikacije radi pristupa reguliranoj profesiji.

Kandidati koji prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju trebaju se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te uz prijavu na natječaj priložiti i svu propisanu dokumentaciju prema tom posebnom zakonu.

Sukladno članku 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ 121/17, 98/19, 84/21), Glazbena škola Josipa Hatzea poziva osobe iz članka 102. stavaka 1.-3. navedenog zakona da dostave potrebne dokaze iz članka 103. stavak 1. navedenog zakona u svrhu ostvarivanja prava prednosti pri zapošljavanju. Dokazi su dostupni na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja:

https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju prema Zakonu o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (NN 84/21) uz prijavu na natječaj dužni su priložiti sve potrebne dokaze dostupne na poveznici:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju-%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf

Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14, 39/18, 32/20), uz prijavu na natječaj dužni su, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Kandidatima prijavljenima na natječaj smatrat će se samo kandidati koji ispunjavaju uvjete natječaja te čije su prijave pravodobne i potpune. Nepotpune i/ili nepravodobno dostavljene prijave neće se razmatrati.

Kandidati mogu, po potrebi, biti pozvani na procjenu i vrednovanje (provjeru) prema odredbama Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Glazbenoj školi Josipa Hatzea koji je dostupan na mrežnim stranicama Škole, o čemu će biti obaviješteni e-mailom te putem obavijesti na mrežnim stranicama Škole.

Ako kandidat ne pristupi procjeni i vrednovanju smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj.

Sukladno odredbama Uredbe (EU 2016/679) Europskog parlamenta i vijeća Europe od 27. 04. 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, prijavom na natječaj kandidat daje privolu Glazbenoj školi Josipa Hatzea za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi na javni natječaj u svrhu provedbe istog.

Rok za podnošenje prijava kandidata na ovaj natječaj jest 8 dana od dana njegove objave na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, odnosno na mrežnim stranicama i oglasnim pločama Glazbene škole Josipa Hatzea u Splitu.

Natječaj je objavljen dana 2. 5. 2024. godine, na mrežnoj stranici Glazbene škole Josipa Hatzea http://www.gsjh.hr/category/natjecaji-za-radna-mjesta/ u rubrici pod nazivom „ŠKOLA“, podrubrici „NATJEČAJI“, i na oglasnoj ploči Glazbene škole Josipa Hatzea, te mrežnoj stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i traje do 10. 5. 2024. godine.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni putem mrežne stranice Škole u roku od 8 dana od dana izbora kandidata.

Professional qualification:

Master's degree, Master's degree

What we offer

- naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje

Job type:

Temporary

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Arts and Design iznosi 804,50 EUR (6.061,52 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.