Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Odgojitelj (m/ž)

Samobor

Application deadline:

  • DJEČJI VRTIĆ IZVOR

Job description

Rad s djecom predškolske dobi.

Requirements

Uvjeti i zapreke za zasnivanje radnog odnosa propisani su člancima 24. i 25. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13, 98/19, 57/22).

Na natječaj se pod ravnopravnim uvjetima mogu prijaviti osobe oba spola.

Kandidati uz osobno potpisanu molbu prilažu: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi (izvornik ili preslika), Uvjerenje o položenom stručnom ispitu (ukoliko ima – izvornik ili preslika), Uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (izvornik ne stariji od 6 mjeseci), Uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak (izvornik ne stariji od 6 mjeseci), domovnica (izvornik ili preslika), Potvrda o podacima iz matične evidencije Mirovinskog osiguranja (ispis staža).

Da bi kandidat ostvario prednost pri zapošljavanju osoba iz članka 48. stavaka 1. – 2. Zakona o civilnim stradalnicima iz Domovinskog rata (Narodne novine, broj 84/21) koji u trenutku podnošenja prijave ispunjava uvjete za ostvarivanje toga prava dužni su uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja te ovisno o kategoriji koja se poziva na prednost pri zapošljavanju priložiti sve potrebne dokaze dostupne na poveznici ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//dokumenti/Nikola//popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju%20Zakon%20o%20civilnim%20stradalnicima%20iz%20DR.pdf

Odluka Upravnog vijeća o odabiru kandidata bit će objavljena na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Izvor u roku 8 dana od dana donošenja odluke.

Professional qualification:

Bachelor's degree, Bachelor's degree, Master's degree, Master's degree

What we offer

Radni odnos zasniva se na određeno, puno radno vrijeme, zamjena za nenazočnog radnika.

Job type:

Temporary

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Education and Science iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.