Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Gerontodomaćin u sklopu projekta zaželi (m/ž)

Cres

Application deadline:

  • HRVATSKI CRVENI KRIŽ - GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA MALI LOŠINJ

Job description

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada, Mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, KLASA:984-01/23-01/29, URBROJ:524-07-02-01-01/2-23-14, od 3. siječnja 2024. godine, Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Kodni broj: SF.3.4.11.01.0272 od 30. siječnja 2024. godine u okviru Programa Učinkoviti ljudski potencijali 2021-2027., Ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Mali Lošinj raspisuje

Javni poziv

za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u Gradsko društvo Crvenog križa Mali Lošinj - Pružatelj/pružateljica usluga za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta Zaželi – prevencija institucionalizcije: „Zaželi za pet otoka“

Raspisuje se Javni poziv za prijem u radni odnos na određeno vrijeme na radno mjesto Pružatelj/pružateljica usluga u Gradskom društvu Crvenog križa Mali Lošinj za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta „Zaželi za pet otoka”

Broj traženih radnika: 6 osoba

Opis posla:
- organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.) i/ili
- obavljanje kućanskih poslova (pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.) i/ili
- održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju, u kupanju i obavljanje drugih higijenskih potreba i dr.) i ili/
- zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba

Mjesto rada: poslovi će se obavljati na području otoka Lošinja, otoka Cresa, otoka Suska, otoka Unija i otoka Ilovika.

Requirements

Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete za prijem u radni odnos:
- punoljetnost

Prijavi na Javni poziv kandidati su dužni priložiti:
- zamolbu za posao (vlastoručno potpisana)
- životopis (uz obveznu naznaku kontakt broja)
- preslika osobne iskaznice
- preslika dokaza o završenoj školi
- dokaz o radnom iskustvu (elektronički zapis ili potvrda izdana od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje )
- vlastoručno potpisanu privolu o obradi osobnih podataka (pri predaji dokumentacije)
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata/kandidatkinje ne vodi kazneni postupak (ne stariji od 3 mjeseca od dana objave ovog Javnog poziva)

Isprave koje se prilažu u neovjerenoj preslici potrebno je prije potpisivanja Ugovora o radu predočiti u izvorniku.

Prijave na oglas s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 (osam) dana od dana objave Oglasa u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. O rezultatima poziva kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU 2016/679 – u daljnjem tekstu: Uredba) i Zakonu o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“ broj 42/18), Gradsko društvo Crvenog križa Mali Lošinj kao voditelj obrade osobnih podataka sa istima će postupati prema načelima obrade osobnih podataka navedenih u članku 5. Uredbe. Svi prijavitelji su dužni ispuniti privolu o obradi osobnih podataka.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog poziva, ne smatra se kandidatom prijavljenim na poziv.

Prijavom na javni poziv kandidat daje privolu Gradskom društvu Crvenog križa Mali Lošinj da njegove podatke obrađuje u svrhu provođenja javnog poziva.

O rezultatima javnog poziva kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.

Professional qualification:

Low skilled, Skilled, High school

What we offer

- naknada za prijevoz se djelomično isplaćuje
- vrsta zaposlenja: predviđeno trajanje radnog odnosa na određeno vrijeme do 32 mjeseca, uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca
- puno radno vrijeme
- plaća radnika minimalna je plaća propisana Zakonom o minimalnoj plaći („Narodne novine„ br. 118/18. i 120/21.) i Uredbom o visini minimalne plaće za 2024. godinu („Narodne novine“ br. 125/23.)

Job type:

Temporary

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Care (children, elderly...) iznosi 711,65 EUR (5.361,90 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.