Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Odgojitelj predškolske djece (m/ž)

Topusko

Application deadline:

  • DJEČJI VRTIĆ TOPUSKO

Job description

Na temelju članka 50. Statuta i Odluke Upravnog vijeća od 08.05.2024. godine i na temelju članka 26. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13, 57/22), Upravno vijeće Dječjeg vrtića Topusko raspisuje natječaj za obavljanje poslova radnog mjesta:

Odgojitelj/ica - 1 izvršitelj/ica na određeno nepuno radno vrijeme​ - pomoć zbog povećanog broja djece.

Requirements

Uvjeti za radno mjesto odgojitelja/ice su:

završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij za odgojitelja predškolske djece, odnosno studij za odgojitelja kojim je stečena viša stručna sprema u skladu s ranijim propisima, kao i završen sveučilišni diplomski studij ili specijalistički studij za odgojitelja

ili prema Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97,107/07, 94/13,57/22), Pravilnika o vrsti stručne spreme stručnih djelatnika te vrsti i stupnju stručne spreme ostalih djelatnika u dječjem vrtiću (NN 133/97) i Pravilniku o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića Topusko.

Kandidati uz prijavu na natječaj prilažu:
- kratki životopis
- dokaz o hrvatskom državljanstvu
- dokaz o stečenoj stručnoj spremi
- uvjerenje o položenom stručnom ispitu ili dokaz da je oslobođen/a polaganja stručnog ispita,
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak, ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja (članak 25. stavak 2. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju)
- uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi prekršajni postupak, ne starije od 6 mjeseci od dana objave natječaja (članak 25. stavak 4. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju)
- potvrdu Centra za socijalnu skrb iz koje je razvidno da kandidatu nisu izrečene zaštitne mjere iz članka 25. st. 10. Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju ne stariju od 6 mjeseci od dana objave natječaja
- uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti
- elektronički ispis o stažu i prijavama na osiguranje iz evidencije HZMO-a

Traženi dokazi prilažu se u preslici, a nakon izbora kandidat treba donijeti originalne dokumente.

Kandidat koji ima pravo prednosti kod zapošljavanja prema posebnom zakonu dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidat koji ima pravo prednosti kod zapošljavanja dužan je uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ostvarenju traženih uvjeta iz natječaja, kao i sve dokaze predviđene posebnim zakonom na osnovi kojeg ostvaruje pravo prednosti na koje se poziva.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u natječaju.

Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na natječaj.

Prijavom na natječaj kandidati daju privolu za obradu osobnih podataka u skladu s propisima kojima je propisana zaštita osobnih podataka za svrhu provedbe natječajnog postupka i rezultata natječaja.

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objavljivanja natječaja.

Prijave za natječaj s obveznom dokumentacijom dostavljaju se na adresu iz oglasa.

Professional qualification:

Bachelor's degree, Bachelor's degree

What we offer

- naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje

Job type:

Temporary

Education Recommendations

    USPOREDITE SVOJU PLAĆU

    Prosječna plaća u kategoriji
    Education and Science iznosi 887,26 EUR (6.685,05 kuna).

    Saznaj plaću za željenu poziciju prema svojim kvalifikacijama!

    Kreni

    We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.