Share
Tweet
Share

MLINAR pekarska industrija d.o.o.

STOGODIŠNJA TRADICIJA I KVALITETA

Mlinar d.o.o. je najstariji hrvatski pekarski brend, s tradicijom od 1903. godine. Novu stranicu vlastite povijesti započinje 2009. godine, kada razvija novu mrežu specijaliziranih prodavaonica pekarskih proizvoda, čime nastoji biti još dostupniji svakom potrošaču i postaviti visoke standarde kvalitete i asortimana koje mogu očekivati u svakoj od njih.

 

LIDER U PEKARSKOJ INDUSTRIJI

Više od 1500 djelatnika svakodnevno dijeli svoju strast i iskustvo, stvarajući vrhunske pekarske proizvode. Proizvodnja pekarskih proizvoda je organizirana u 4 pekarska industrijska pogona u Zagrebu, Križevcima, Osijeku i Poreču. Uz pomoć velike logističke i distributivne mreže, proizvodi se svakodnevno dostavljaju u više od 150 vlastitih specijaliziranih prodavaonica, hotelske i trgovačke lance, te mnoge druge poslovne subjekte. Najnovija zagrebačka tvornica kruha, koja se prostire na površini od 20.000 m², nasjuvremeniji je i najveći industrijski pogon za proizvodnju pekarskih proizvoda u Hrvatskoj a i u regiji. Vlastitim proizvodnim kapacitetima tvornica može zadovoljiti potrebe za pekarskim proizvodima kako na hrvatskom tako i na regionalnim tržištima.

 

NAŠA VIZIJA

Tradicionalnim recepturama integriranim u suvremene tehnološke procese i kontinuiranim tehnološkim inovacijama, kreiramo proizvode vrhunske kvalitete, koju potvrđuju i ISO 9001 i HACCP sustavi. Neprestano osluškujemo potrebe i želje naših potrošača i prilagođavamo našu ponudu kako bismo ispunili njihova očekivanja. Nastojimo biti prisutni u gotovo svakom dijelu kontinentalne Hrvatske te Istre i Kvarnera, bilo putem maloprodajne ili veleprodajne mreže, kako bismo kupcima ponudili proizvode iznimne kvalitete i jedan potpuno novi doživljaj kupovine u suvremeno uređenim prodavaonicama. Naši kupci koji nam već desetljećima ukazuju povjerenje odabirom naših proizvoda su naša najveća vrijednost.

 

NAŠA SNAGA SU NAŠI DJELATNICI

Naša najveća snaga su naši djelatnici. Više od 1500 djelatnika iz svih segmenata poslovanja, proizvodnje, maloprodaje, veleprodaje, logistike, administrativnih službi, svakodnevno pridonose razvoju Društva i kvaliteti proizvoda i usluga koje pružamo. Njihova stručnost, znanje, iskustvo, predanost i timski rad, osiguravaju uspjeh našeg poslovanja. Prepoznajući pojedinačni potencijal svakog djelatnika, veliku pažnju pridajemo raznim motivacijskim i stimulativnim aspektima, kako bismo potaknuli osobni i profesionalni razvoj zaposlenika. Sigurno i stimulativno radno okruženje, kontinuirana profesionalna usavršavanja, preduvjet su zadovoljstva zaposlenika, bez kojih uspjeh kompanije ne bi bio moguć.

Ukoliko dijelite naša razmišljanja i stavove, otvoreni ste i imate dovoljno hrabrosti za nove poslovne izazove, pridružite se našem uspješnom timu i budite i vi zaslužni za rast i razvoj naše kompanije.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.