Share
Tweet
Share

Merkur osiguranje d.d.

Certificate Employer Partner

Merkur osiguranje d.d. owns the Employer Partner certificate - certificate for excellence in Human Resource Management.

O NAMA

Merkur osiguranje d.d. je tvrtka kćer najstarijeg zdravstvenog osiguratelja u Austriji, Merkur Versicherung AG iz Graza osnovanog 1798.g., a na hrvatskom tržišu posluje od 1996. godine. Kroz svoju paletu inovativnih proizvoda, želja nam je zaštititi ono najbitnije – ljudski život! Primarnim fokusom na zdravstveno osiguranje klijentima, osim polica dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja, nudimo preventivnu komponentu kroz naš Merkur Lifestyle wellness centar.

ZAŠTO MERKUR?

Smatramo da kvalitetan odnos prema osiguranicima kreće s našim zaposlenicima!

Zato svakog novog člana Merkur tima očekuje pozitivna radna atmosfera i individualan pristup uz kontinuirano praćenje i savjetovanje s mentorom. Uz to, održavamo i redovite formalne edukacije kroz koje članove našeg time detaljnije upoznajemo s društvom i proizvodima. Vodeći se željom da svakom zaposleniku omogućimo stjecanje novih znanja i vještina te napredovanje u poslu, nudimo i mogućnost daljnjeg educiranja iz specifičnih područja.

Kao član Merkurovog tima, ostvarujete i niz drugih povlastica:

  • fleksibilno radno vrijeme,
  • stimulativna primanja,
  • posebne nagrade za doprinos razvoju poslovanja,
  • wellbeing@work program koji omogućuje korištenje usluga relaksacije i treniranja u Merkur Lifestyle wellness centru te
  • zajedničke aktivnosti kroz timbuldinge i godišnja druženja.

ČEKAMO VAŠU PRIJAVU!

Bez obzira na prethodno radno iskustvo, uvijek se radujemo upoznati talentirane pojedince i uvrstiti ih u naš tim! Znanje cijenimo, a trud nagrađujemo i zato se veselimo svakom Vašem životopisu!

Ukoliko nemamo otvorenih radnih pozicija, slobodno nam se javite s molbom i motivacijskim pismom na ljudski.potencijali@merkur.hr, a prijave za otvorena radna mjesta pošaljite nam putem portala Moj posao.

Vaš Merkur tim Vas čeka!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.