Share
Tweet
Share

KULIĆ I SPERK REVIZIJA d.o.o. za reviziju i porezno savjetovanje

Otvoren si za učenje i voliš raditi u timu? Tražiš posao koji će ti pružiti mnogo mogućnosti za profesionalan razvoj? Pozivamo te da prihvatiš izazov i postaneš dio mladog tima vrhunskih stručnjaka.

O KOMPANIJI

Društvo Kulić i Sperk Revizija d.o.o. osnovano je 2005. godine kao društvo za reviziju i porezno savjetovanje u partnerskom vlasništvu Janje Kulić, mag.oec., ovlaštene revizorice i licencirane poslovne savjetnice i Erharda Sperka, mag.oec., poreznog savjetnika iz Njemačke.

U našem djelokrugu djelatnosti su sljedeće usluge:

 • revizija financijskih izvještaja
 • uvid u financijske izvještaje
 • revizija EU projekata
 • forenzična revizija
 • due diligence
 • procjene vrijednosti društava/projekta
 • računovodstvene usluge (uključujući i on-line računovodstvo) i kontroling
 • porezno savjetovanje
 • poslovno savjetovanje
 • provedba postupka likvidacije
 • provedba postupka predstečajne nagodbe
 • najam poslovne adrese
 • osnivanje i brisanje trgovačkih društava iz sudskog registra

Naš tim kvalificiranih stručnjaka uvijek je korak ispred potreba naših brzorastućih klijenata te svakodnevno pruža visokokvalitetne usluge društvima iz različitih sfera gospodarstva i ekonomije. Međunarodno iskustvo i pristup sa najsuvremenijim metodama rada čine rad u Kulić i Sperk reviziji dinamičnim i motivirajućim. Ovdje nije važno samo koliko znate, nego koliko toga želite i dodatno naučiti. Svatko može biti ono što je, te proaktivno raditi na svome razvoju.

Svjesni smo da je više puteva do cilja, a mi Vam pomažemo pronaći ona najbolja.

NAŠ TIM

Snaga naše kompanije leži u bogatstvu različitosti, iznimnoj stručnosti zaposlenika i njihovoj predanosti ostvarenju poslovnih ciljeva. Bazirajući se na procjeni potreba i očekivanja naših klijenata, pažljivo odabiremo kriterije i odgovarajuće sastavljamo tim koji će pružiti konkretne usluge.  

Naši zaposlenici konstantno se obrazuju kako bi poboljšali svoje znanje i pratili promjene u svim područjima sukladno zahtjevima profesije.

U trajnoj smo potrazi za novim idejama i novim rješenjima. Ne slijedimo druge, preuzimamo rizik, istražujemo i uvodimo nove vrijednosti i promjene. Neumorni smo i posvećeni cjelokupnom razvoju kako tvrtke tako i svakog pojedinca. Profesionalni i osobni razvoj naših zaposlenika nam je vrlo važan te im kroz razne programe, edukacije, beneficije i sl. posvećujemo mnogo pažnje. S tim ciljem osmislili smo i vlastiti edukativni projekt ,, Akademiju znanja“ gdje svaki zaposlenik ima priliku izlagati/naučiti nešto novo o temi koja mu predstavlja izazov te biti za to nagrađen.

Naše zaposlenike potičemo da s nama podijele svoje viđenje poslovnih i drugih izazova bilo to na zajedničkom ručku, tjednoj radionici njemačkog jezika ili pak u teretani prije radnog vremena. Ohrabrivanje različitosti promišljanja za nas je ključno, jer vjerujemo da samo okruženje u kojem se mogu otvoreno iznositi različite ideje može osigurati i inovativan pristup u svom djelovanju.

Cilj nam je svojim zaposlenicima omogućiti kreativnost, profesionalni razvoj, napredovanje u karijeri te kvalitetan timski rad u zdravom i pozitivnom radnom okruženju vođen vrhunskim mentorima s dugogodišnjim iskustvom.

ISKUSTVA ZAPOSLENIKA

O svemu navedenome najbolje govore priče naših zaposlenika koje možete pročitati u nastavku.

Marko Ivić (asistent u reviziji)

U poduzeće sam zaposlen putem mjere Stručnog osposobljavanja na poziciju asistenta u reviziji koje sam proveo pod stručnim mentorstvom gospođe Janje Kulić. To mi je omogućilo priliku za kvalitetan profesionalni i osobni razvoj te sam danas važan dio KS tima. Ukoliko tražiš zanimljiv i izazovan posao te imaš želju za konstantnim učenjem, prijavi se jer „Kod nas znanje znači više“.

Marko Čakalić (stariji asistent u savjetovanju)

Dio Kulić i Sperk tima sam nešto više od 3 godine. Svoj radni odnos započeo sam u odjelu računovodstva te ga nastavio u odjelu poslovnog savjetovanja. Mogućnost za stjecanje novih znanja i iskustava kroz raznolike projekte čini ovaj posao vrlo dinamičnim i nikada dosadnim. Kao tim, trudimo se iz dana u dan biti što bolji i ponuditi našim klijentima što kvalitetniju uslugu. Zajednički rad, razne edukacije i druženje s timom za mene je izrazito zadovoljstvo. Sinergija znanja, iskustva, kreativnosti i energičnosti tima čini svaki naš projekt interesantnim i kvalitetnim.

Martina Budić (referent u računovodstvu)

Moj prvi posao je počeo prije 5 godina u društvu Kulić i Sperk revizija d.o.o. Sve je krenulo sa stručnim osposobljavanjem na poziciji asistenta u računovodstvu, a od prvog dana sam imala stručnog mentora i pomoć kod upoznavanja pravila i posebnosti struke. Kontinuiranim zalaganjem, radom i edukacijom sam nakon malo više od 2 godine napredovala na radno mjesto referenta u računovodstvu i sada sam ja ta koja pruža pomoć i podršku novim zaposlenicima i asistentima. Otvaranjem novog odjela u Društvu omogućen mi je prelazak u odjel poreznog savjetovanja krajem ove godine, a sve sa ciljem mog kontinuiranog razvoja. Svakodnevna i dinamična komunikacija sa klijentima, partnerski odnos sa klijentima i suradnicima te mogućnost za stalnu edukaciju me motiviraju, unaprjeđuju te upotpunjuju u profesionalnom i osobnom smislu.

Željko Tomić (voditelj računovodstva i financija)

U Kulić i Sperku sam gotovo od samog osnivanja te sam imao priliku aktivno sudjelovati u razvoju Društva. To mi je omogućilo da se i osobno razvijam kroz razne edukacije i usavršavanja, ali i kroz rad na izazovnim projektima sa kojima se svakodnevno susrećem. Svima se nude jednaki uvjeti za napredovanje što dodatno motivira mladi i motivirani tim zaposlenika.

Nikola Božić (asistent u računovodstvu)

Radim u Kulić i Sperk Reviziji na mjestu asistenta u računovodstvu. Moja dosadašnja iskustva su isključivo pozitivna jer je od prvog dana radna atmosfera vrlo zdrava, što je znatno olakšalo moje prvo zaposlenje. Odnos između kolega izrazito je prijateljski, nema pritiska na nove zaposlenike te su svi pristupačni i otvoreni za savjete ili podršku. Raditi na mjestu asistenta je izazovno, ali ujedno i motivirajuće. Odgovoran pristup i svakodnevan rad dovode do profesionalnog razvoja te proširenja znanja koje je sa svakim danom sve veće. Zaposliti se u KS-u je bila odlična odluka.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.