Share
Tweet
Share

Hrvatski Telekom d.d.

HT Grupa vodeći je davatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj koji pruža usluge nepokretne i pokretne telefonije, veleprodajne, internetske i podatkovne usluge. Osnovne djelatnosti Hrvatskog Telekoma d. d. i o njemu ovisnih društava jesu: pružanje elektroničkih komunikacijskih usluga te projektiranje i izgradnja elektroničkih komunikacijskih mreža na području Republike Hrvatske.

  O kompaniji

Uz usluge nepokretne telefonije (pristup i promet usluga nepokretne telefonije te dodatne usluge nepokretne mreže), Grupa također pruža internetske, IPTV i ICT usluge, usluge prijenosa podataka (najam vodova, Metro-Ethernet, IP/MPLS, ATM) te usluge pokretnih telefonskih mreža GSM, UMTS i LTE.

Strategija HT-a temelji se na kvaliteti usluga, zadovoljstvu korisnika i daljnjem razvoju širokopojasnog pristupa te usluga s dodanom vrijednošću vezanih uz širokopojasni pristup.

Misija

Komunikacija, informacija i zabava – uvijek i svuda

Vizija

HT– lider koji pokreće online društvo i digitalno gospodarstvo u Hrvatskoj i regiji 

Društvena odgovornost

Hrvatski Telekom je kompanija koja potiče održivi razvoj, postavlja najbolju praksu u utvrđivanju standarda vrhunske komunikacije, omogućava integraciju u društvo informacija i znanja, te preuzima vodeću ulogu u prepoznavanju važnosti zaštite okoliša.

Vjerujemo da ugled kompanije ne ovisi isključivo o kvaliteti, cijeni ili posebnosti proizvoda i usluga, već i o odnosima kompanije prema korisnicima, dobavljačima i investitorima, zaposlenicima, prema okolišu i široj društvenoj zajednici u kojoj kompanija posluje, te da je pozitivna interakcija sa svim dionicima u osnovi tih odnosa.

Sve to čini okvir strategije društvene odgovornosti HT-a i temelje poslovnog uspjeha, a kroz poticanje svih segmenata, timski rad i predanost cijele kompanije društveno odgovornom poslovanju cilj nam je poticati drukčije ideje, pridonositi društvu i djelovati na unapređenju kvalitete života.

Život u Hrvatskom Telekomu

Kako izgleda život u HT-u: Inovativni, kreativni, entuzijastični i odgovorni ljudi svih generacija svojim radom i kompetencijama postižu  vrhunske rezultate u grani industrije koja  se stalno mijenja i napreduje. Oni su najvredniji potencijal Hrvatskog Telekoma.

Kao jedna od najvećih tvrtki u Hrvatskoj koja zapošljava stručnjake iz STEM područja (Science, Technology, Engineering, Mathematics) u svakom trenutku u središtu smo najnovijih svjetskih tehnoloških trendova i naši su stručnjaci neposredno uključeni u razvoj mreža i tehnologija budućnosti.

U sklopu inicijative da se privuče što veći broj mladih stručnjaka, utemeljen je HT STEM HUB program HT-a koji funkcionira kao inkubator za poticanje razvoja vještina u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici, odnosno STEM području.

Kompanija smo koja svojim zaposlenicima omogućava neprestano profesionalno usavršavanje i zato veliku pozornost posvećujemo  podržavanju potreba i kompanije i zaposlenika za novim znanjima i vještinama. Stjecanje novih kompetencija, kompetitivno nagrađivanje rada i kvalitetne  timske suradnje na postizanju zajedničkih ciljeva realizacije ključnih poslovnih procesa, vidimo kao osnovu svoje liderske pozicije na tržištu.

Kroz interni razvojni program, pod nazivom „Top talenti“ kontinuirano radimo na razvoju talenata, prepoznajemo nove razvojne potencijale, osnažujemo i podupiremo razvoj vrhunskih stručnjaka kroz edukacije prilagođene poslovanju.

Putem otvorenih online edukacijskih programa MOOC (Massive Open Online Course), namijenjenih zaposlenicima iz čitave Deutsche Telekom grupe, zaposlenici imaju prilike učiti od najboljih stručnjaka i vodećih managera unutar DT grupe, ali i profesora iz renomiranih međunarodnih akademskih institucija te ujedno sudjelovati i na projektima digitalne transformacije

Kako zaposlenici HT-a surađuju s kolegama iz DT-a u cijelom svijetu, HT je odlično mjesto za razvoj međunarodne karijere.

Zahvaljujući HT-ovom tehnološkom liderstvu privlačimo i zadržavamo najtalentiranije ljude na tržištu rada i osiguravamo im vrhunske uvjete za rad i razvoj. Naš cilj je korporativna kultura koju obilježavaju zadovoljni zaposlenici i zadovoljni korisnici.

Najnovije u Hrvatskom Telekomu

Nedavno smo otvorili i Business Showroom-a, prvi prodajno-izložbeni prostor koji nudi jedinstvena ICT rješenja i usluga na ovome tržištu. Namijenjen prvenstveno poslovnim korisnicima, prostor će također koristiti i partneri te studenti prirodoslovnih fakulteta koji iz prve ruke mogu testirati najsuvremeniju ICT tehnologiju. Riječ je o rješenjima i uslugama poput Cloud nadzora vozila, fiskalnih blagajni i poslovnih aplikacija, malog i velikog hotel tv-a, Sigurne mreže, Office 365. Cjelokupnim sadržajem Business Showrooma upravlja se putem tablet uređaja spojenog na wifi, a u sklopu projekta u krugu SkyTowera izložena je i smart klupa sa solarnim punjenjem i pristupom internetu tvrtke Include i izumitelja Ivana Mrvoša, drvo Energije, električni romobil, bicikli praćeni GPS sustavom i prijenosna punionica.

Hrvatski Telekom svrstava se u sam vrh regionalnih i europskih tehnoloških lidera u promoviranju, predstavljanju i implementaciji Internet of Things/Smart City tehnoloških rješenja. Smart city označava ekosistem rješenja za gradove, koji polazi od ideje da se s pomoću najnaprednijih ICT rješenja moderniziraju postojeće javne usluge, poput parkinga, javne rasvjete, javnog prijevoza, sigurnosti, zbrinjavanja otpada, ali i razvijaju novi servisi poput sustava stanica za punjenje elektro vozila, kontrole kvalitete zraka, bežičnog pristupa internetu, analitike prometa i turizma, pametnog mjerenja, upravljanja ključnim indikatorima uspješnosti te certificiranja gradova prema određenim standardima (ISO i sl.). Tu su i rješenja poput pametne klupe, e-računa, električnih bicikli koja čine urbanu sredinu atraktivnijom. Ključni cilj je gradovima pružiti cjelovitu platformu za upravljanje, na način da lokalne uprave i građani dobiju najveću vrijednost za novac.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.