Share
Tweet
Share

Hrvatski Telekom d.d.

Certificate Employer Partner

Hrvatski Telekom d.d. owns the Employer Partner certificate - certificate for excellence in Human Resource Management.

{AD_MARK_AB}

Hrvatski Telekom d.d. owns the status of Above and Beyond.

  O kompaniji

#NEODUSTAJEMO dok ne povežemo cijelu Hrvatsku Prije nešto više od 20 godina, počeli smo s fiksnim telefonima i uslugama. Danas, i dalje radimo na telefoniji, ali i na robotici, aplikacijama, pametnim sustavima i svemu digitalnom. Naš fokus je ICT (informacijske i telekomunikacijske tehnologije) i IoT (sve što može biti povezano s internetom). Ako to pratite, velike su šanse da je neka nova ICT ili IoT tehnologija u Hrvatskoj došla iz naše radione. :) Hrvatski telekom nosi epitet jednog od najsnažnijih gospodarskih subjekata u državi te je među ključnim pokretačima razvoja hrvatskog gospodarstva. Naša vizija je ostvariti održiv i profitabilan rast kompanije povezujući sve u Hrvatskoj s prilikama koje pruža digitalizacija i omogućiti ljudima da svoj život učine boljim. Možeš se pridružiti strastvenom timu od preko 4000 zaposlenika i možeš pronaći svoje kolege u mnogim dijelovima svijeta. Na tebi je da to iskoristiš! S tehnologijom je naš svijet manji nego ikad pa zajednički možemo raditi na međunarodnim projektima i učiti jedni od drugih.

Kultura je ono što jesmo, način na koji radimo

Kako to kod nas izgleda, vidi @magenta.side

Nije važno kada ili gdje radiš, važno je da tvoj rad ima svrhu. Vjerujemo da svatko od nas može pokrenuti društvo naprijed i zbog toga ćemo učiniti sve kako bismo ti pružili podršku kolega, nove tehnologije, poticajno radno okruženje i autonomni rad.

Podržavamo te da se neprestano razvijaš, i osobno i profesionalno, tako da možeš ostaviti značajan trag u društvu. Svaka osoba koja se pridruži HT-u djelić je slagalice i svi su presudni na ovom putovanju kako bismo svakim danom postali bolji, kako bismo što bolje opsluživali naše kupce i društvo. Tvoj zadatak je ostati znatiželjan, pitati, tražiti, umrežiti se, podijeliti, razumjeti, angažirati i unijeti svoje svježe ideje i pogled izvana.

  • Mi promoviramo tvoj rast.
  • Ulažemo u tvoj razvoj i samoostvarenje.
  • Nudimo mrežu podrške.

Benefiti za zaposlenike:

Iz srednje na posao

Ako želiš raditi u kompaniji koja potiče tvoj rast i napredak, prijavi se i rasti s nama.
Da, tako je, dobro vidiš, nudimo ti stalno zaposlenje.

Za neke od tih poslova ne treba ti prethodno radno iskustvo, samo dobra volja i završena srednja škola. A možeš biti i student.

Ne propusti ovu odličnu životnu priliku. S vremenom ćeš steći znanja i vještine koji će te, lako je moguće, voditi unutar kompanije prema nekim drugim izazovima.

Pogledaj mogućnosti koje ti se nude nakon srednje škole.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.