Share
Tweet
Share

Sabex d.o.o.

 

O NAMA

 

Sabex je tvrtka za distribuciju i prodaju brandova za njegu, ljepotu i zdravlje. Naš posao je prije svega marketing i pozicioniranje te održavanje brandova koje zastupamo na lokalnim tržištima Hrvatske, Slovenije i Srbije. Prodajni kanali u kojima smo prisutni su ljekarne i specijalizirane prodavaonice, drogerije te web trgovina.

Naša moć je u pozicioniranju, izgradnji i kompletnoj brizi za brandove na lokalnim tržištima. Uspješno upravljamo svim procesima 360 stupanjskog marketinga. Naš dugoročni cilj je stalan rast brandova koje zastupamo te povećanje njihove vrijednosti.

VRIJEDNOSTI TVRTKE

 

Zaposlenici naše tvrtke prvi su glasnici brandova koje zastupamo.

Profesionalnost prema svim partnerima, kupcima i zaposlenicima.

Bez prečaca u poslovanju.

Edukacija i učenje dio su našeg DNA.

NAŠI BRENDOVI

 

NAŠI ZAPOSLENICI

 

Sabex čine zaposlenici koji su ključni za uspjeh. Svojim proaktivnim djelovanjem, energijom i preuzimanjem odgovornosti doprinose razvoju tvrtke i dostizanju ciljeva. Profesionalni, korektni i pošteni odnosi među ljudima odgovornost su svakog zaposlenika.

Tvrtka i vodeći kadrovi svojim primjerom svakodnevno motiviraju i potiču sve zaposlene. Cijenimo različitost, osobni integritet i poštenje. Otvorena i direktna komunikacija vrijednost je u našoj tvrtki. Time postižemo jasnu i nedvojbenu sliku svih procesa u poduzeću. Dobri međuljudski odnosi i timski rad mogući su jedino u otvorenom i iskrenom okruženju. Važno je da zaposlenici uživaju u svojem radu i u njemu vide smisao, a za svoj su rad i dostignuća primjereno i nagrađeni.

TKO ČINI NAŠ TIM?

 

Mi smo mladi profesionalci, zaljubljenici u svoj posao, entuzijasti za uspjehom i stalnim usavršavanjem. Kao mala firma, svi unutar tima smo prvenstveno dragi i bliski kolege koji njeguju kulturu timskog rada. Na taj način postižemo vrhunske rezultate, a uz dozu smijeha, prevladavamo i najstresnije situacije. Kada je posao u pitanju, na prvom mjestu nam je odgovornost za dodijeljene zadatke i njihovo izvršavanje.

KARIJERA U SABEX-U

 

Više informacija o radu u našoj firmi te selekcijskom procesu možete pronaći na Sabex d.o.o. | Karijera.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.