Share
Tweet
Share

Globalna hrana d.o.o.

  • Address: Rudeška cesta 87a, 10000 Zagreb

Globalna hrana d.o.o.

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio smo najvećeg lanca restorane brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana.

Zapošljavamo 3600 djelatnika i smatramo da su oni ključ našeg uspjeha te smo već nekoliko godina za redom ponosni nosilac certifikata poslodavac partner.

Zašto raditi kod nas?

  • STABILNOST
Dugoročno održivo i stabilno poslovanje osiguravaju stabilno radno mjesto za naše zaposlenike. Uz to, konkurentnost osiguravamo kontinuiranim rastom plaća koje su komparativno iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva.

  • NAPREDOVANJE
McDonald's je odavno prepoznat kao poslodavac koji pruža prilike za osobni rast i razvoj, kao i za daljnji profesionalni razvoj i obrazovanje unutar McDonald's sustava. Uz ambicioznost, volju i znanje moguće je napredovati od radnika u restoranu do Upravitelja restorana pa i više od toga.
  • TRENINZI I EDUKACIJE
Znamo da su obrazovanje i razvoj naših zaposlenika ključni za uspjeh tvrtke stoga osiguravamo edukacije koje prate napredovanje zaposlenika kroz cjelokupnu hijerarhijsku strukturu radnih mjesta. Svi naši zaposlenici prolaze edukacije unutar restorana, ali i van restorana kroz program mentorstva i edukacije koje održavamo u našem Trening centru.

  • FLEKSIBILNO RADNO VRIJEME
Svjesni smo koliko je važna ravnoteža privatnog i poslovnog te smo zbog toga razvili aplikaciju putem koje zaposlenici upisuju svoje mogućnosti odnosno preferencije za rad. Te se preferencije prilikom izrade rasporeda usklađuju s mogućnostima poslovanja na najbolji mogući način za obje strane.

  • TIMSKI PRISTUP I UGODNA RADNA ATMOSFERA
Organizacija rada u restoranu bazira se na timskom radu što pridonosi pozitivnoj radnoj atmosferi te uspješnom vođenju poslovnih procesa. Timski duh jačamo i kroz interni trening sustav, u kojem iskusniji kolege dijele znanje s novim zaposlenicima. Ugodnu radnu atmosferu održavamo i druženjima van restorana na korporativnim ljetnim i zimskim partyjima na kojima se okupljaju zaposlenici svih naših restorana, kao i na restoranskim druženjima tijekom godine.

  • STIMULACIJE I PRIGODNE NAGRADE
Dobro odrađen posao prilika je za dodatne stimulacije, bilo jednokratne bilo kontinuirane.
Uz to, tijekom godine zaposlenicima se isplaćuju različite prigodne nagrade, kao što su nagrada za radne rezultate, dar djetetu i dr.
​Kroz izbor djelatnika mjeseca, odnosno godine, prepoznajemo i nagrađujemo osobni doprinos zaposlenika.

  • UNIFORME NA POSLU
McDonald's osigurava radnu odjeću i obuću svim svojim zaposlenicima kao uobičajeni dio poslovnih standarda. Uniforme se razlikuju ovisno o poziciji i ne samo da zadovoljavaju higijenske standarde za rad s hranom, već doprinose prepoznatljivom imidžu McDonald'sa.
​Uobičajeno uključuju hlače, majicu, pojas, kapu i obuću s protukliznim potplatom.

O McDonald'su

Temelje je postavio osnivač Roy Kroc još davne 1954. godine, a danas smo ponosni vodeći svjetski lanac za posluživanje hrane.

Prvi McDonald's u Hrvatskoj otvoren je 1996. godine u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici, a danas imamo ukupno 46 restorana u 17 gradova diljem zemlje. Svako novo otvaranje restorana znači i otvaranje novih radnih mjesta. Naši djelatnici svakodnevno uspješno brinu o 50.000, gostiju, a kontinuirano ulažemo u modernizaciju opreme i radnih procedura, te motivaciju i razvoj ljudskih potencijala kroz interni sustav treninga i obuke.

Društvena odgovornost

Oduvijek poštujemo zajednicu u kojoj poslujemo što znači da dio dobiti vraćamo zajednici kroz društveno vrijedne projekte i sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima. U sklopu projekta „Za naš ljepši kvart“ proveli smo više od 30 aktivnosti, ali uz to pomažemo mališanima u Klaićevoj bolnici. Kod nas su projekti održivosti prisutni na dnevnoj razini poslovanja od pretvaranja jestivog ulja u biodizel, sakupljanja kišnice, proizvodnje električne energije uz pomoć solarnih panela, odvajanje otpada, zamjena plastične ambalaže sa papirnom i drvenom iz obnovljivih ili certificiranih izvora bez krčenja šuma.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.