Share
Tweet
Share

Globalna Hrana d.o.o.

Certificate Employer Partner

Globalna Hrana d.o.o. owns the Employer Partner certificate - certificate for excellence in Human Resource Management.

 • Address: Rudeška cesta 87a, 10000 Zagreb

Globalna hrana d.o.o.

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio smo najvećeg lanca restorane brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana.

Zapošljavamo gotovo 2000 djelatnika i smatramo da su oni ključ našeg uspjeha. Zato puno pažnje pridajemo njihovoj edukaciji i motivaciji, omogućavajući im da usklade posao i privatni život i tako ostvare svoj puni potencijal. Ponosni smo jer svaki djelatnik ima istu priliku za napredovanje, bez obzira na formalno obrazovanje.

Zašto raditi s nama?

 • Fleksibilni smo
  • Tražite posao na kojem će razumjeti zašto je fakultet na prvom mjestu? Ili morate klince odvesti na trening? Na pravom ste mjestu! U McDonald'su možete pomiriti posao i privatne obaveze.
 • Olakšavamo početak
  • Bez obzira vraćate li se poslu nakon duge stanke ili nikada niste radili, tu smo da vam pružimo potporu za lakši početak.
 • Nudimo stabilnost
  • Želite upotpuniti svoj budžet na par mjeseci? Dobro. Želite ostati s nama? Još bolje! Bilo da želite posao do završetka fakulteta ili do odlaska u mirovinu, tu smo uz vas.
 • Razvijamo se s vama
  • Jeste li znali da su svi naši voditelji prvo započeli kao radnici u restoranu? Kroz kontinuiran sustav treninga nudimo svim zainteresiranim djelatnicima mogućnost da napreduju i postignu ono što žele.
 • Timski smo igrač
  • Vjerujemo da tvrtka vrijedi samo onoliko koliko su njezini zaposlenici zadovoljni i zato stalno aktivno radimo na podizanju timskog duha. Ne vjerujete? Pridružite nam se i provjerite!

O McDonald'su

Temelje je postavio osnivač Roy Kroc koji je prve stranice McDonald'sove povijesti počeo pisati 1954. godine, a danas smo ponosni što smo iz maloga restorana u Kaliforniji izrasli u vodeći svjetski lanac za posluživanje hrane.

Prvi McDonald's otvoren je u veljači 1996. godine u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici, a danas ih uspješno posluje 38 u 16 hrvatskih gradova.

McDonald's je omiljeno mjesto za uživanje u slasnim burgerima, druženje uz kavu i kolač, obiteljske trenutke i zabavu - kad god poželite!

Djelatnci u McDonald'su s lakoćom brinu o 40.000 gostiju koliko nas svaki dan posjeti, a kontinuirano ulažemo u modernizaciju opreme i radnih procedura, te motivaciju i razvoj ljudskih potencijala kroz interni sustav treninga i obuke.

Kad imaš dobar tim i mogućnost napredovanja, onda s osmijehom dolaziš na posao.

Društvena odgovornost

Jako nam je bitno pokazati da poštujemo zajednicu u kojoj poslujemo. To znači da dio dobiti vraćamo zajednici kroz društveno vrijedne projekte i sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima. U sklopu projekta „Za naš ljepši kvart“ proveli smo više od 30 aktivnosti, pomažemo mališanima u Klaićevoj bolnici, sudjelujemo u humanitarnim akcijama i uvijek se trudimo pomoći zajednici u kojoj djelujemo.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.