Share
Tweet
Share

Globalna Hrana d.o.o.

  • Address: Rudeška cesta 87a, 10000 Zagreb

Globalna hrana d.o.o.

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio smo najvećeg lanca restorane brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana.

Zapošljavamo gotovo 3000 djelatnika i smatramo da su oni ključ našeg uspjeha. Zato puno pažnje pridajemo njihovoj edukaciji i motivaciji, omogućavajući im da usklade posao i privatni život i tako ostvare svoj puni potencijal. Ponosni smo jer svaki djelatnik ima istu priliku za napredovanje, bez obzira na formalno obrazovanje.

Zašto raditi s nama?

  • Fleksibilni smo
    • Tražite posao na kojem će razumjeti što znači fleksibilnost? Na pravom ste mjestu! Bez obzira jeste li student kojem je prioritet fakultet, ili želite više vremena za obitelj, prijatelje i hobije, u McDonald'su možete pomiriti posao i privatne obaveze, čak i kad želite raditi samo pola radnog vremena.

  • Olakšavamo početak
    • Bez obzira vraćate li se poslu nakon duge stanke ili nikada niste radili, tu smo da vam pružimo potporu za lakši početak. Vjerujemo da uz timski rad i pomoć kolega ništa nije nemoguće.

  • Nudimo stabilnost
    • Želite upotpuniti svoj budžet na par mjeseci? Dobro. Želite ostati s nama? Još bolje! Bilo da želite posao do završetka fakulteta ili do odlaska u mirovinu, tu smo uz vas. I tako već više od 26 godina tijekom kojih se puno toga promijenilo, no nama je, baš kao i prvog dana, važno stalno ići naprijed. Zato kontinuirano otvaramo nove restorane, moderniziramo uslugu, ulažemo u zaposlenike i razvijamo posao da bude stabilan i siguran, a da u isto vrijeme idemo u korak s potrebama gostiju i zaposlenika.
  • Razvijamo se s vama
    • Možda je fleksibilno radno vrijeme faktor koji većinu novih kolega zainteresira za rad u McDonald'su, no iz iskustva možemo reći da je mogućnost napredovanja ono zbog čega mnogi ostanu uz nas. Jeste li znali da su svi naši voditelji prvo započeli kao radnici u restoranu?
    • Osiguravamo trening i podršku za svakog zaposlenika, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo, a kako rastemo mi, tako rastu i prilike za rast unutar McDonald's obitelji.
    • Stipendije, stimulacije, treninzi i edukacije, individualan pristup i kontinuirani sustav treninga samo su neki od benefita koje smo osigurali kako bismo djelatnicima omogućili da napreduju i postignu sve što požele.
  • Timski smo igrač
    • Bilo da vam treba pomoć kolega u preuzimanju narudžbe ili savjet nadređenoga, u McDonald'su uvijek možete računati na kolegijalnost i timski rad. Puno truda ulažemo u edukaciju – kako o umijeću pripreme savršenog Big Maca, tako i o važnosti timskog rada. Vjerujemo da tvrtka vrijedi samo onoliko koliko su njezini zaposlenici zadovoljni i zato stalno aktivno radimo na podizanju timskog duha.
    • Važno nam je i da svatko od nas razumije što se događa na različitim radnim mjestima unutar McDonald'sa. Zato kod nas možete očekivati da ćete prvih mjesec dana raditi u restoranu i onda kada se zaposlite u, na primjer, odjelu marketinga.

O McDonald'su

Temelje je postavio osnivač Roy Kroc koji je prve stranice McDonald'sove povijesti počeo pisati 1954. godine, a danas smo ponosni što smo iz maloga restorana u Kaliforniji izrasli u vodeći svjetski lanac za posluživanje hrane.

Prvi McDonald's otvoren je u veljači 1996. godine u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici, a danas ih uspješno posluje 38 u 16 hrvatskih gradova.

McDonald's je omiljeno mjesto za uživanje u slasnim burgerima, druženje uz kavu i kolač, obiteljske trenutke i zabavu - kad god poželite!

Djelatnci u McDonald'su s lakoćom brinu o 40.000 gostiju koliko nas svaki dan posjeti, a kontinuirano ulažemo u modernizaciju opreme i radnih procedura, te motivaciju i razvoj ljudskih potencijala kroz interni sustav treninga i obuke.

Kad imaš dobar tim i mogućnost napredovanja, onda s osmijehom dolaziš na posao.

Društvena odgovornost

Jako nam je bitno pokazati da poštujemo zajednicu u kojoj poslujemo. To znači da dio dobiti vraćamo zajednici kroz društveno vrijedne projekte i sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima. U sklopu projekta „Za naš ljepši kvart“ proveli smo više od 30 aktivnosti, pomažemo mališanima u Klaićevoj bolnici, sudjelujemo u humanitarnim akcijama i uvijek se trudimo pomoći zajednici u kojoj djelujemo.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.