Share
Tweet
Share

Globalna hrana društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo i trgovinu

Certificate Employer Partner

Globalna hrana društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo i trgovinu owns the Employer Partner Certificate - certificate for excellence in Human Resource Management.

 • Address: Rudeška cesta 87a, 10000 Zagreb

Globalna hrana d.o.o.

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio smo najvećeg lanca restorane brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana.

Zapošljavamo gotovo 2000 djelatnika i smatramo da su oni ključ našeg uspjeha. Zato puno pažnje pridajemo njihovoj edukaciji i motivaciji, omogućavajući im da usklade posao i privatni život i tako ostvare svoj puni potencijal. Ponosni smo jer svaki djelatnik ima istu priliku za napredovanje, bez obzira na formalno obrazovanje.

Zašto raditi s nama?

 • Fleksibilni smo
  • Tražite posao na kojem će razumjeti zašto je fakultet na prvom mjestu? Ili morate klince odvesti na trening? Na pravom ste mjestu! U McDonald'su možete pomiriti posao i privatne obaveze.
 • Olakšavamo početak
  • Bez obzira vraćate li se poslu nakon duge stanke ili nikada niste radili, tu smo da vam pružimo potporu za lakši početak.
 • Nudimo stabilnost
  • Želite upotpuniti svoj budžet na par mjeseci? Dobro. Želite ostati s nama? Još bolje! Bilo da želite posao do završetka fakulteta ili do odlaska u mirovinu, tu smo uz vas.
 • Razvijamo se s vama
  • Jeste li znali da su svi naši voditelji prvo započeli kao radnici u restoranu? Kroz kontinuiran sustav treninga nudimo svim zainteresiranim djelatnicima mogućnost da napreduju i postignu ono što žele.
 • Timski smo igrač
  • Vjerujemo da tvrtka vrijedi samo onoliko koliko su njezini zaposlenici zadovoljni i zato stalno aktivno radimo na podizanju timskog duha. Ne vjerujete? Pridružite nam se i provjerite!

O McDonald'su

Temelje je postavio osnivač Roy Kroc koji je prve stranice McDonald'sove povijesti počeo pisati 1954. godine, a danas smo ponosni što smo iz maloga restorana u Kaliforniji izrasli u vodeći svjetski lanac za posluživanje hrane.

Prvi McDonald's otvoren je u veljači 1996. godine u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici, a danas ih uspješno posluje 30 u 12 hrvatskih gradova.

McDonald's je omiljeno mjesto za uživanje u slasnim burgerima, druženje uz kavu i kolač, obiteljske trenutke i zabavu - kad god poželite!

Djelatnci u McDonald'su s lakoćom brinu o 40.000 gostiju koliko nas svaki dan posjeti, a kontinuirano ulažemo u modernizaciju opreme i radnih procedura, te motivaciju i razvoj ljudskih potencijala kroz interni sustav treninga i obuke.

Kad imaš dobar tim i mogućnost napredovanja, onda s osmijehom dolaziš na posao.

Društvena odgovornost

Jako nam je bitno pokazati da poštujemo zajednicu u kojoj poslujemo. To znači da dio dobiti vraćamo zajednici kroz društveno vrijedne projekte i sudjelovanje u humanitarnim aktivnostima. U sklopu projekta „Za naš ljepši kvart“ proveli smo više od 30 aktivnosti, pomažemo mališanima u Klaićevoj bolnici, sudjelujemo u humanitarnim akcijama i uvijek se trudimo pomoći zajednici u kojoj djelujemo.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.