Share
Tweet
Share

Deichmann trgovina obućom, d.o.o.

POVIJEST

Započelo je 1913. godine u radničkoj četvrti Essen-Borbeck u srcu njemačke pokrajine Ruhr. Heinrich Deichmann, rođen 1888. godine, otvorio je postolarsku radionicu koju je vodio zajedno sa svojom suprugom Julie. Dvije generacije i skoro 100 godina kasnije poduzeće se razvilo u predvodnika tržišta u Europi. Deichmann je u međuvremenu sa 3.500 poslovnica zastupljen u 24 zemlje i zapošljava oko 35.000 ljudi. Deichmann je i nadalje obiteljsko poduzeće koje polaže vrijednost na rast iz vlastite snage. Izlazak na burzu i bankovni krediti za vlasnike uopće nisu opcija.

DEICHMANN U HRVATSKOJ

Poduzeće Deichmann trgovina obućom d.o.o. prisutno je na hrvatskom tržištu od 2007. godine kad je otvorena prva poslovnica u trgovačkom centru Avenue Mall u Zagrebu. Do danas u Hrvatskoj raspolažemo s 37 poslovnica u kojima je zaposleno 250 osoba.

NAJBOLJI POSLODAVAC

Deichmann je 2017. godine sudjelovao na natječaju „Najbolji poslodavac“ na kojem je osvojio prvo mjesto u kategoriji velikih tvrtki. Natječaj je organizirao portal Moj-posao.hr, a procjenjivala su se iskustva i percepcija više od 3.000 zaposlenika diljem Hrvatske. Osvojeno mjesto Deichmann vidi kao potvrdu o zadovoljstvu svojih zaposlenika bez čije podrške ovakav rezultat ne bi bio moguć.

PRODUKTI

Deichmann nudi veliki izbor obuće različitih modela i robnih marki za dame, gospodu, djecu, kao i za sport. Naši trend scoutovi su uvijek nalaze u potrazi za novostima od sutra diljem svijeta. Oni promatraju modnu scenu, na sajmovima imaju pogled u budućnost, u metropolama trendova izviđaju najnovija strujanja i otkrivaju što je „in“.

Kratki ritam nabave i kontinuirano aktualiziranje kolekcija omogućavaju brze reakcije na modna strujanja. Tako u naše trgovine brzo donosimo in modele. Da li za posao prikladan brouge model robne marke "Borelli" ili glamurozne salonke za zabavu robne marke "Catwalk", klasične čizme robne marke „5th Avenue“ ili slatke dječje sandale robne marke "Elefanten" – mi imamo odgovarajuće cipele za svaku prigodu i svaki modni zahtjev. To sve imamo u preko 1.282 poslovnica po dostupnim cijenama - time demokratiziramo aktualnu modu.

Ali mi ne želimo samo prodavati povoljnu obuću već i našim kupcima ponuditi dobru uslugu. U vlastitim centrima za školovanje dalje školujemo naše osoblje i provjeravamo kvalitetu naših usluga. S natprosječno visokom stopom daljnjeg školovanja brinemo za stručnu radnu snagu i rukovoditelje iz vlastitih redova.

SURADNICI

Poduzetnički, samostalni i partnerski
Za naše kupce želimo biti najbolji trgovac obuće u maloprodaji. Naši suradnici su važan partner kod postizanja ovog cilja. Želimo ih staviti u situaciju u kojoj mogu ostvariti natprosječno i omogućiti im da u svojoj trenutačnoj poziciji mogu djelovati poduzetnički, samostalno i s usmjerenošću k rezultatu. To, između ostaloga, znači da dajemo natprosječne plaće, nudimo redovitu mogućnost daljnjeg obrazovanja, imamo dobre uvjete za profesionalno mirovinsko osiguranje i dajemo atraktivne ponude u okviru profesionalne zdravstvene skrbi. Za suradnike koji se nađu u osobnoj nuždi moguća je nebirokratska pomoć preko potporne blagajne.

Deichmann je modernom obućom postigao međunarodni uspjeh
Naš koncept, ponuditi dobru i kvalitetnu obuću po povoljnim cijenama za cijelu obitelj, osigurao nam je mjesto najveće europske trgovine obućom što uspješno pokazujemo u 24 zemalja. Stoga tražimo djelatnike s takvim zalaganjem koje nadilazi svaki prosjek.

Deichmann je pravedan poslodavac
Za izvanredno obavljanje posla nudimo dobru plaću. Omogućavamo svojim djelatnicima da kroz premije za dobro obavljanje posla sudjeluju u uspješnom poslovanju poduzeća. Svaki je djelatnik i svaka djelatnica nešto posebno, neovisno o godinama, obrazovanju i porijeklu. Međusobno poštivanje i pravednost naša su svakodnevica. Naši djelatnici čine temelj našeg uspjeha.

Deichmann je pod rukovodstvom vlasnika poduzeća
Poduzeće mora služiti ljudima. Ovo je misao vodilja vlasnika koja se provlači kroz sve sektore poduzeća. Obitelj vlasnika polaže veliki značaj na dugoročan uspjeh poduzeća, što pak jamči ekonomsku stabilnost i sigurna radna mjesta. Rast koncerna financira se u potpunosti iz vlastitih sredstava.

Deichmann je dinamičan
Neprestano ulažemo napore u vlastito poboljšanje. Promjene zahtijevaju akciju i reakciju. Kratkoročno gledano to znači raznoliko i interdisciplinarno radno mjesto s vrlo mnogo samostalne odgovornosti. Dugoročno gledano to omogućuje daljnji individualan razvoj svakog pojedinog djelatnika.

Deichmann omogućuje svojim djelatnicima da sudjeluju u poslovnim postignućima
A to pokazujemo kroz:

  • stalno besplatno usavršavanje,
  • sudjelovanje u ostvarenim prihodima od prometa / premije za uspješno obavljanje posla,
  • darove povodom raznih obljetnica,
  • „tjedan zdravlja“ u Bohinju (Slovenija).

Deichmann je socijalno angažiran
Jedan dio svojeg prihoda od prometa Deichmann investira u nebrojene socijalne projekte. Taj angažman obuhvaća sve od pomoći za zapostavljenu, neobrazovanu, diskriminiranu te mladež s posebnim potrebama do potpore za djelatnike koji su se našli u nevolji. Sve dok poduzeću ide dobro, možemo pružati pomoć drugima.

Deichmann se osjeća odgovornim prema svim svojim djelatnicima te prema okvirnim uvjetima pod kojima nastaju njegovi proizvodi. Vrlo velik značaj pridajemo pravednom i suradničkom ophođenju sa svim našim poslovnim partnerima. I uvijek pazimo na to da ljudi u zemljama u kojima su naši proizvodni pogoni rade u humanim uvjetima. Deichmann se ovdje poziva na svoju obvezu poštivanja Kodeksa poslovnog ponašanja.

KARIJERA

Mi uvijek tražimo visoko motivirane osobe te bismo se veselili ako biste se kod nas prijavili za posao. Više informacija o samom poduzeću i slobodnim radnim mjestima možete saznati ovdje.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.