Share
Tweet
Share

Vertiv Croatia d.o.o.

Vertiv kao vodeći dobavljač infrastrukture na području IT i telekom industrije svojim korisnicima isporučuje hardver, softver, analitiku i ostale usluge te osigurava da korisničke aplikacije neprekidno rade, optimalno posluju i rastu s njihovim poslovnim potrebama.

U Vertiv Croatia dizajniramo i proizvodimo rješenja za kritičnu infrastrukturu današnjeg svijeta. Čak i u ovim turbulentnim vremenima, naš posao i naša industrija ne staju, upravo suprotno – kritična infrastruktura nikada nije bila važnija kako bi omogućili ljudima obavljati posao i biti povezani s obitelji i prijateljima.

Za najvažnije izazove s kojima se suočavaju današnji podatkovni centri, komunikacijske mreže i komercijalni i industrijski objekti Vertiv Croatia ima ponudu rješenja i usluga za napajanje, hlađenje i IT infrastrukturu koja se proteže od Cloud rješenja do EDGE.

Sa sjedištem u Columbusu (Ohio, SAD) Vertiv zapošljava oko 24.000 djelatnika i posluje u više od 130 zemalja. Posebno smo ponosni da je u svjetskoj kompaniji od preko 20 000 zaposlenih baš u Zagrebu globalni inženjerski centar. U proizvodnom pogonu u Rugvici modularni podatkovni centri se proizvode, instaliraju, testiraju i šalju kupcima diljem svijeta.

U Hrvatskoj, osim u Rugvici i Zagrebu, Vertiv ima ured i u Rijeci te skladište u Velikoj Gorici, sve zajedno zapošljavamo više od 500 ljudi.

Vertiv Croatia d.o.o u Hrvatskoj posluje kao podružnica Vertiva u ulozi prodajno servisnog centara za područje centralne i južne Europe u sklopu kojega se nalazi 20 zemalja. Proizvodni je centar za EMEA regiju na području modularnih podatkovnih centara te je globalni svjetski centar ekspertize u dizajniranju podatkovnih centara.

Neki od benefita koje nudimo našim zaposlenicima su naknada troškova prijevoza, dopunsko zdravstveno osiguranje, isplata prigodnih nagrada (uskrsnica, božićnica, nagrada za rad i nagrada za djecu), besplatan godišnji sistematski pregled te mogućnost izrade Multisport kartice.

Vertiv Croatia d.o.o. nudi brojne mogućnosti razvoja karijere i stjecanja novih znanja. Ako ste zainteresirani za otvorene pozicije te ispunjavate navedene uvjete, pozivamo Vas da se prijavite te dostavite svoj životopis, čekamo Vas!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.