Share
Tweet
Share

JYSK d.o.o.

  • Address: Damira Tomljanovića Gavrana 11/6, 10 020 Zagreb

„Biste li voljeli raditi u internacionalnoj kompaniji gdje se trud, efikasnost i talent isplate?
U JYSK-u uvijek postoji sljedeća stepenica."

JYSK GRUPA

JYSK je internacionalni maloprodajni lanac koji prodaje ”potrepštine za dom” i uvijek ima sjajne ponude. JYSK je osnovao Lars Larsen, 1979. godine u Arhusu, Danska. Kompanija je i danas u Larsovom vlasništvu. Danas JYSK grupa obuhvaća više od 2500 prodavaonica u 50 zemalja svijeta. Godišnji promet grupe je približno 4,02 milijarde eura. Razvoj je stabilan i kontroliran, a glavnu snagu JYSKa čini više od 22000 zaposlenih.

JYSK U HRVATSKOJ

Prva JYSK trgovina u Hrvatskoj, otvorena je 2009. godine u Zadru. U nekoliko godina JYSK je proširio svoju mrežu koja trenutno broji više od 40 trgovina na području cijele države.

Uz neprestanu potragu za novim i atraktivnim lokacijama radi se i na preuređenju i osvježavanju postojećih prodavaonica.

JYSKova snaga i vrijednost leži u kompanijskoj kulturi, a zaposlene pokreće zajednička ambicija za razvojem te da postanu još uspješniji. To je nešto što svi zaposleni u JYSKu dijele i u što vjeruju!

KARIJERA U JYSKU

JYSK svojim zaposlenima omogućava neprestano profesionalno usavršavanje. Imamo uvodne i trening programe za svako radno mjesto. Putem online edukacijskih programa svi zaposleni mogu na zabavan i interaktivan način razvijati svoje prodajne vještine i stjecati nova znanja.  Velik broj naših zaposlenih dobiva priliku napredovati, postati interni trener ili mentor, a neki od njih imaju priliku nastaviti svoju karijeru u međunarodnom okruženju.

Ako imaš pravi stav, ambiciju i motivaciju, u JYSKu uvijek postoji sljedeća stepenica.

ZAŠTO POSTATI DIO JYSK TIMA?

Našim zaposlenima nudimo:

  • Naknada za prijevoz
  • Regres
  • Bonus na ostvarene rezultate
  • Službeni auto za najbolje voditelje trgovine
  • Jubilarna nagrada
  • Treninzi i obuke
  • Online platforma za učenje i razvoj prodajnih vještina
  • Online platforma za osobni razvoj i izgradnju karijere
  • Teambuilding
  • JYSK obiteljski dan
  • JYSK godišnji party

U JYSKu smo jako ponosni na izražen natjecateljski i timski duh među našim zaposlenima. Organiziramo interna natjecanja u kojima najbolji timovi dobivaju nagrade poput zajedničkih večera, putovanja i bonusa. Svake godine, najbolji voditelji trgovina osvajaju službeni auto, a svi zaposleni u trgovini ostvaruju bonuse čiji iznos ovisi o rezultatu koji ostvari cijeli tim.

Dva puta godišnje zatvaramo sve trgovine radi održavanja JYSK Party-a i Family day-a. Na našem godišnjem Partyu sudjeluje više od 1000 zaposlenih iz Hrvatske i ostatka regije kako bismo svi zajedno mogli proslaviti uspješnu godinu iza nas, dok Family day svi naši zaposleni provode u zajedničkom druženju sa svojim obiteljima i kolegama.

KAKO POSTATI DIO JYSK TIMA?

Kako biste poslali svoju prijavu, potrebno je kreirati korisnički profil na našoj web stranici.  Uobičajeni period trajanja selekcijskog procesa u JYSKu je 1,5 mjesec. Svi kandidati koji se prijave na jedan od naših otvorenih natječaja mogu očekivati povratnu informaciju o statusu njihove prijave u ovom periodu. Ovisno o radnom mjestu za koje se prijavite očekuje vas minimalno jedan krug razgovora.

Na našoj web stranici možete pronaći više informacija o karijeri u JYSKu te slobodna radna mjesta. Ako u vašem gradu trenutno nemamo otvoreno radno mjesto koje vas zanima,  možete nam poslati otvorenu prijavu na posao@jysk.com, a mi ćemo Vas kontaktirati ukoliko se pojavi pozicija koja odgovara Vašim interesima i radnom iskustvu.

PRIČE NAŠIH ZAPOSLENIH:

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.