Share
Tweet
Share

JYSK društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu

 • Address: Damira Tomljanovića Gavrana 11/6, 10 020 Zagreb

„Biste li voljeli raditi u internacionalnoj kompaniji gdje se trud, efikasnost i talent isplate?
U JYSK-u uvijek postoji sljedeća stepenica."

JYSK GRUPA

JYSK je internacionalni maloprodajni lanac koji prodaje ”potrepštine za dom” i uvijek ima sjajne ponude. JYSK je osnovao Lars Larsen, 1979. godine u Arhusu, Danska. Kompanija je i danas u Larsovom vlasništvu. Danas JYSK grupa obuhvaća više od 2500 prodavaonica u 50 zemalja svijeta. Godišnji promet grupe je približno 4,02 milijarde eura. Razvoj je stabilan i kontroliran, a glavnu snagu JYSKa čini više od 22000 zaposlenih.

JYSK U HRVATSKOJ

Prva JYSK trgovina u Hrvatskoj, otvorena je 2009. godine u Zadru. U nekoliko godina JYSK je proširio svoju mrežu koja trenutno broji više od 40 trgovina na području cijele države.

Uz neprestanu potragu za novim i atraktivnim lokacijama radi se i na preuređenju i osvježavanju postojećih prodavaonica.

JYSKova snaga i vrijednost leži u kompanijskoj kulturi, a zaposlene pokreće zajednička ambicija za razvojem te da postanu još uspješniji. To je nešto što svi zaposleni u JYSKu dijele i u što vjeruju!

KARIJERA U JYSKU

JYSK svojim zaposlenima omogućava neprestano profesionalno usavršavanje. Imamo uvodne i trening programe za svako radno mjesto. Putem online edukacijskih programa svi zaposleni mogu na zabavan i interaktivan način razvijati svoje prodajne vještine i stjecati nova znanja.  Velik broj naših zaposlenih dobiva priliku napredovati, postati interni trener ili mentor, a neki od njih imaju priliku nastaviti svoju karijeru u međunarodnom okruženju.

Ako imaš pravi stav, ambiciju i motivaciju, u JYSKu uvijek postoji sljedeća stepenica.

ZAŠTO POSTATI DIO JYSK TIMA?

Našim zaposlenima nudimo:

 • Naknada za prijevoz
 • Regres
 • Bonus na ostvarene rezultate
 • Službeni auto za najbolje voditelje trgovine
 • Jubilarna nagrada
 • Treninzi i obuke
 • Online platforma za učenje i razvoj prodajnih vještina
 • Online platforma za osobni razvoj i izgradnju karijere
 • Teambuilding
 • JYSK obiteljski dan
 • JYSK godišnji party

U JYSKu smo jako ponosni na izražen natjecateljski i timski duh među našim zaposlenima. Organiziramo interna natjecanja u kojima najbolji timovi dobivaju nagrade poput zajedničkih večera, putovanja i bonusa. Svake godine, najbolji voditelji trgovina osvajaju službeni auto, a svi zaposleni u trgovini ostvaruju bonuse čiji iznos ovisi o rezultatu koji ostvari cijeli tim.

Dva puta godišnje zatvaramo sve trgovine radi održavanja JYSK Party-a i Family day-a. Na našem godišnjem Partyu sudjeluje više od 1000 zaposlenih iz Hrvatske i ostatka regije kako bismo svi zajedno mogli proslaviti uspješnu godinu iza nas, dok Family day svi naši zaposleni provode u zajedničkom druženju sa svojim obiteljima i kolegama.

KAKO POSTATI DIO JYSK TIMA?

Kako biste poslali svoju prijavu, potrebno je kreirati korisnički profil na našoj web stranici.  Uobičajeni period trajanja selekcijskog procesa u JYSKu je 1,5 mjesec. Svi kandidati koji se prijave na jedan od naših otvorenih natječaja mogu očekivati povratnu informaciju o statusu njihove prijave u ovom periodu. Ovisno o radnom mjestu za koje se prijavite očekuje vas minimalno jedan krug razgovora.

Na našoj web stranici možete pronaći više informacija o karijeri u JYSKu te slobodna radna mjesta. Ako u vašem gradu trenutno nemamo otvoreno radno mjesto koje vas zanima,  možete nam poslati otvorenu prijavu na posao@jysk.com, a mi ćemo Vas kontaktirati ukoliko se pojavi pozicija koja odgovara Vašim interesima i radnom iskustvu.

PRIČE NAŠIH ZAPOSLENIH:

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.