Share
Tweet
Share

PRIVREDNA BANKA ZAGREB - DIONIČKO DRUŠTVO

Privredna banka Zagreb d.d.
 

FINANCIJE SU VAM "MRAK"?

Privredna banka Zagreb moderna je financijska institucija svjesna svoje uloge i ukupnog utjecaja na hrvatsko društvo. Osnovana 1962. godine kao univerzalna banka na temeljima i bankarskoj tradiciji Prve hrvatske štedionice, da svojim trudom i razvojem 2006. slovi za prvu i najveću internet banku te općenito jednu od najvećih i najboljih banaka u Hrvatskoj.

U svim etapama svoje povijesti Privredna banka Zagreb bila je nositelj najvećih investicijskih programa u razvoju turizma, poljoprivrede, industrijalizacije, brodogradnje, elektrifikacije i cestogradnje te je postala sinonimom za gospodarsku vitalnost, kontinuitet i identitet Hrvatske.

U siječnju 2007. godine spajanjem Bance Intesa i Sanpaolo IMI, PBZ postaje član grupe Intesa Sanpaolo. Sa svojim novim inozemnim partnerom, Privredna banka Zagreb d.d. i dalje je svojom poslovnom strategijom usmjerena na suvremene oblike bankarskog poslovanja i nove proizvode, potvrđujući time imidž dinamične i moderne europske banke koja slijedi zahtjeve tržišta i svojih klijenata.

Banka danas nudi široku paletu modernih bankovnih usluga poput telefonskog i internet bankarstva, mPay, SMS bankarstva te najširu paletu kartica za građane, kao i ulaganje u razne investicijske fondove. Osim s našim građanima koji su nam najvažniji, Banka posluje gotovo sa svim značajnim gospodarskim subjektima u Hrvatskoj. Potvrda našoj kvaliteti su i razne osvojene nagrade i priznanja od strane struke u zemlji i inozemstvu.

Korporativne vrijednosti koje ugrađujemo u svakodnevno poslovanje u sebi uključuju ne samo poslovni uspjeh, nego i brigu za ljude, okoliš i ukupno poboljšanje kvalitete života zajednice u kojoj djelujemo. Naša misija je trajno i učinkovito koristiti sve raspoložive izvore za kontinuirani napredak našeg poslovanja u svim njegovim dijelovima, od ljudskog kapitala, tehnologije do poslovnih procesa. Naša vizija je biti kompanija koja je uzor i centar izvrsnosti u stvaranju novih vrijednosti, te pružanju permanentno visoke kvalitete u svim smjerovima svog djelovanja na dobrobit klijenata, društvene zajednice, naših dioničara i djelatnika.
 

TKO SU ZAPOSLENICI PBZ-a?

Oni su nositelji razvoja PBZ-a te ključni čimbenik uspješnog poslovanja. Stoga se u Privrednoj banci Zagreb sustavno razvijaju sadržaji koji potiču motiviranost zaposlenika.

Predano se radi na edukaciji i profesionalnom razvoju svih zaposlenika. Kontinuirano se provodi informatičko obrazovanje, tečajevi stranih jezika, specijalizirani seminari u zemlji i inozemstvu i dr.

Sektor za upravljanje ljudskim resursima radi na unapređenju sustava internog i eksternog procesa pronalaženja kadrova te upravljanju ljudskim resursima u skladu sa strategijama Banke. Jedan od ključnih zadataka je organizacija, provođenje i analiza uspješnosti programa edukacije i usavršavanja kadrova u okviru PBZ Poslovne škole, implementacija sustava planiranja karijera za resurse visokog potencijala te definiranje politike i procedura treninga i razvoja kadrova.

Privredna banka Zagreb d.d.
 

ŽELITE RADITI U NAJBOLJOJ BANCI?

Snaga i ugled našeg imena, vrijednost i stabilnost naše vodeće tržišne pozicije te energija i znanje naših zaposlenika dat će i Vašem talentu novu, dodanu vrijednost. Tražite li posao koji će Vam pružiti uistinu najviše mogućnosti za ubrzan profesionalni razvoj? Želite li aktivno sudjelovati u dinamičnom svijetu financijskih servisa?

Privredna banka Zagreb Vas poziva da prihvatite izazov. Postanite i Vi dio najbolje hrvatske financijske institucije koja je uzor i centar izvrsnosti u stvaranju novih vrijednosti.

Na našim korporativnim web stranicama http://www.pbz.hr/, pronađite više informacija o PBZGrupi, te pošaljite svoje životopise ili se prijavite putem ponuđenog obrasca na mail adresu posao@pbz.hr.

•  Više o PBZ Grupi
 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.