Share
Tweet
Share

LIDL HRVATSKA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu komanditno društvo za trgovinu

Mi smo grupacija uspješnih trgovina prehrambenim proizvodima koja jakom ekspanzijom ostvaruje rast izvan granica Europe. Naše temeljno načelo i ključ našeg uspjeha jest jednostavnost, prema kojoj se ravna naše cjelokupno djelovanje. Kupujemo i prodajemo kako bismo našim kupcima ponudili robu široke potrošnje dobre kakvoće po povoljnim cijenama.

Razvoj

Trgovački lanac Lidl dio je grupacije Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu. Prva Lidl trgovina otvorena je 1973. godine u gradu Ludwigshafenu, a danas brojimo više od 8 milijuna zadovoljnih kupaca – svakog dana. Kao internacionalna grupacija, imamo preko 9000 otvorenih trgovina u 28 europskih zemalja. Danas je Lidl najveći diskontni trgovački lanac u Europi s tendencijom daljnje ekspanzije.

Počeci Lidla u Hrvatskoj sežu još u 2002. godinu kada su prvi zaposlenici pripremali tržište, kupovali zemljišta i gradili trgovine. Vrata prvih 13 trgovina kupcima su otvorena 2006. godine, dok je danas u Hrvatskoj otvoreno više od 80 trgovina. Tvrtka Lidl u Hrvatskoj zapošljava oko 1700 zaposlenika.

Naši zaposlenici

Naša su najveća prednost naši zaposlenici koji vlastitim angažmanom, dinamikom i timskim radom doprinose uspjehu društva Lidl Hrvatska. Svojim zaposlenicima Lidl Hrvatska nudi mogućnost razvoja u sigurnom radnom okruženju, punom povjerenja i međusobnog uvažavanja i poštivanja.

Saznajte više i upoznajte naše zaposlenike!

Društveno odgovorno poslovanje

Nastojimo djelovati u harmoniji s društvenom zajednicom u kojoj poslujemo. Uspjesi se mjere ostvarenjem poslovnih ciljeva, ali Lidl je u velikoj mjeri predan načelima poslovne etike i društveno odgovornog poslovanja koje se očituje na mnogim područjima djelatnosti, a sve zaokružuje pod motom: „Na putu prema sutra“.

Više informacija o društveno odgovornom poslovanju

Posao u Lidlu

Veselimo se svim našim budućim kolegama! Cijenimo ugodnu radnu atmosferu temeljenu na međusobnom poštovanju i timskom radu, ali i radimo usmjereno na ciljeve te preuzimamo odgovornost za svoje zadatke.

Više informacija o prijavama, selekcijskom procesu i prvim danima u Lidlu možete pronaći ovdje.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.