Share
Tweet
Share

EOS MATRIX d.o.o. za poslovne usluge

Upoznajte nas

EOS Grupa osnovana je 1974. godine kao maleni projekt u sklopu pravnog odjela za naplatu potraživanja tvrtke OTTO, sa sjedištem u Hamburgu.

Danas je EOS Grupa jedan od vodećih međunarodnih pružatelja individualiziranih financijskih usluga. Osnovna djelatnost tvrtke je kupnja neosiguranih i osiguranih portfelja potraživanja. Kao stručnjak za procjenu i obradu potraživanja, EOS kontinuirano primjenjuje nove, pametne tehnologije u svom poslovanju, čime jamči financijsku sigurnost za više od 20.000 klijenata u 26 zemalja. Zahvaljujući međunarodnoj mreži partnerskih tvrtki, EOS Grupa koja broji oko 7,500 zaposlenika i više od 60 podružnica, ima izravan pristup u više od 180 zemalja diljem svijeta. Ključni sektori u kojima EOS Grupa djeluje su bankarstvo, komunalne tvrtke, sektor nekretnina te online trgovina.

Naš odnos prema klijentima i zaposlenicima ne definira se isključivo vrijednostima, već i izjavom o misiji tvrtke EOS. FOR A DEBT-FREE WORLD. Više od 7500 kolega se u 26 zemalja svijeta svaki dan nastoji približiti tom cilju.

U tome nam pomaže i naš HEARTBEAT - 7 ključnih principa neophodnih za provođenje našeg cilja.

EOS Matrix d.o.o.

Predstavlja najveći centar za naplatu i otkup rizičnih potraživanja u Hrvatskoj, lider je na tržištu upravljanja potraživanjima u Istočnoj Europi, dio je regionalne mreže i član globalne EOS Grupe. Svojom poslovnom strategijom detaljnog poznavanja zakonskih i kulturnih specifičnosti zemalja u kojima posluje, omogućava profesionalnu i učinkovitu podršku u naplati potraživanja brojnim poslovnim subjektima u zemlji i inozemstvu čime im osigurava trenutno povećanje likvidnosti.

Uspješnim poslovanjem i kontinuiranim rastom, EOS Matrix danas zapošljava više od 250 zaposlenika kojima nudi poticajno okruženje u kojem mogu razvijati svoje potencijale te biti dio globalne i uspješne kompanije.

Zašto raditi kod nas?

EOS Matrix cijeni lojalnost svojih zaposlenika pa se oni putem mnogih internih natječaja mogu prijaviti za pozicije i sektore ukoliko zadovoljavaju formalne uvijete ili posjeduju afinitet za specifično radno mjesto. Mnogi su tako započeli svoju karijeru kod nas radeći kao call agenti, a danas rade na različitim radnim mjestima i sektorima. 

Poslovi u sektoru naplate često su raznolikiji nego što se može činiti: djelatnik u pozivnom centru, administrator zadužen za ovršne postupke ili voditelj tima. Sve su to poslovi koje Vam možemo omogućiti. Nastojimo svaku osobu educirati za određeni posao, razviti njezine vještine i omogućiti joj da izrazi svoje talente. Ako ste otvoreni za izazove, dinamični i spremni na preuzimanje odgovornosti, bit ćemo uz Vas na svakom koraku.

Iskustva naših zaposlenika

Karolina, Agent u call centru

Rad u EOS-u mi pričinjava zadovoljstvo jer svakim svojim pozivom i savjetima pomažem ljudima da riješe problem u kojem su se našli. Nerijetko su to osobe koje trebaju nekoga tko će ih saslušati i pokazati razumijevanje, te im pojasniti kako ćemo im pomoći pri rješavanju i zatvaranju dugovanja. Upravo kod takvih razgovora važno je moje životno iskustvo, te smatram kako sam u prednosti zbog svojih godina, u odnosu na mlađe kolege. Na kraju radnog dana znam i sigurna sam da sam napravila korisnu stvar za većinu kontaktiranih dužnika i to me ispunjava. Zašto bih Eos preporučila drugim osobama kao poslodavca? EOS je tvrtka koja ima pozitivan i profesionalan stav prema zaposlenicima. U tvrtki se osjeća pozitivna atmosfera, svi smo prijateljski raspoloženi i uvijek spremni pomoći jedan drugome. Preporučila bih budućim kolegicama i kolegama EOS Matrix kao tvrtku koja ima budućnost, koja brine o svojim zaposlenicima, pruža im sigurnost i omogućava rad u vrlo ugodnoj i prijateljskoj atmosferi. Kao osoba zrele dobi osjećam se prihvaćena od strane mlađih kolega koji su u većini, te bih upravo svojim vršnjacima poručila da nam se jave na natječaje za posao jer je mene to pomladilo.

Bojana, Back-Office collection administrator

Na oglas za posao tvrtke EOS Matrix javila sam prije 8 godina, jer nisam pronašla posao u struci. Startala sam kao call agent, ali vrlo brzo sam napredovala na mjesto Team Leadera, a potom i Supervizora. Putem internog natječaja dobila sam mjesto u sektoru Financija i računovodstva što mi je bila želja od završetka školovanja. U ovom sektoru sam i danas jer me u potpunosti zadovoljava i jer mi kroz konstantnu edukaciju omogućava rast i razvoj kako profesionalno tako i privatno. Svakako bih željela istaknuti i voditelje odjela koji su podrška u svakom novom izazovu, stoje iza svojih zaposlenika te imaju razvijenu intuiciju za usmjeravanje i donošenje ključnih odluka.

Ivan, Asistent Voditelja sektora vansudske naplate neosiguranih potraživanja

Zašto volim raditi u EOS-u: Dobra i pozitivna radna atmosfera, od vremena kada je bilo 20 zaposlenih do sada kada firma ima preko 200 zaposlenika, uvijek sam mogao računati da će me u radnom okruženju dočekati samo pozitivne vibre i dobri međuljudski odnosi. Prilike za dokazivanje svaki dan – svaki dan donosi barem jedan novi, ponekad posve neočekivani izazov ili situaciju, taman da nikada nije dosadno, a opet ne previše da se ne naruši stabilnost i ugodnost radnog dana. U EOS-u svatko ima priliku kvalitetnim i predanim radom doprinijeti uspjehu tvrtke, a što je najvažnije, to neće ostati neprepoznato, čime se otvaraju vrata za ostvarivanje osobnog uspjeha i napredovanja. Na vlastitom primjeru mogu ovo potvrditi, obzirom da sam u EOS došao kao student prije 6 godina, a sada sam asistent voditelja sektora i moje vrijeme tek dolazi.

S nama stvarajte budućnost.

Započnite karijeru. To nije samo posao.

Mi želimo mijenjati budućnost na bolje i želimo stvoriti svijet bez dugovanja. To je naš cilj i to nas pokreće iz dana u dan. Uvijek smo u potrazi za najboljim talentima koji će pomoći korisnicima u plaćanju svojih računa na pametan način, u skladu s mogućnostima. Od operativnih savjetnika do voditelja projekata, od pregovarača do pravnih stručnjaka, od financijskih eksperata do djelatnika pozivnog centra. Proaktivne osobe, poduzetne osobe, mislioci, kreativci: dobro ste došli! Zato što znamo kako samo zajedno možemo uspjeti u našem cilju: stvoriti svijet bez dugovanja.

Pronašli ste se u opisanom? Posjetite našu stranicu karijera.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.