Share
Tweet
Share

Atalian Global Services Croatia d.o.o.

O ATALIANU

Tko smo mi?

 

Atalian Global Services Croatia d.o.o. dio je grupe koja djeluje u 36 zemalja u svijetu s 32 000 klijenata, 131 000 zaposlenih i godišnjim prometom od oko 3 milijarde €.

U Hrvatskoj poslujemo već 30 godina s 1800 zaposlenih, 300 klijenata i na preko 700 lokacija.

Posjedujemo 30 godišnje iskustvo u području komercijalnog, tehničkog i infrastrukturnog upravljanja nekretninama te pružamo integrirana rješenja facility managementa i cjelovitog upravljanja nekretninama, u skladu s potrebama uspješnih poduzeća i zahtjevima modernog dinamičnog tržišta.

 

USLUGE ATALIANA

Čime se bavimo?

 

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj strukturi, ATALIAN svojim klijentima nudi niz usluga te im omogućuje da se usredotoče na svoju osnovnu djelatnost.

ATALIAN je sinonim za stručnost, a njegova snaga leži u činjenici da je jedna od rijetkih multiservisnih tvrtki koji nude kompletne usluge prilagođene tržištu, a to su:

 • integrirane usluge
 • čišćenje
 • tehničko održavanje
 • catering
 • sigurnost
 • gospodarenje energijom
 • uređenje okoliša
 • gradnja i završni radovi
 • energetsko certificiranje
 • mjere dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije
 • tehnička zaštita
 • zaštita na radu i zaštita od požara
 

AMBICIJA ATALIANA

Čemu težimo?

 

Kontinuirano provodeći ciljeve i ambicije, ATALIAN se oslanja na snagu Grupacije, kao i na predanost i trud svih naših timova.

Gledajući prema naprijed, kontinuirano težimo postizanju izvrsnosti, nudeći nova rješenja, kao i prilagođavanje postojećih, što predstavlja naš temeljni pravac.

 

CSR

Brinemo o prirodi i društvu!

 

ATALIANOV stav o korporativno-društvenoj odgovornosti je definiran i provodi se na nivou Predsjednika Grupacije. Politika korporativno-društvene odgovornosti je prisutna u čvrsto preuzetim obvezam a i jasnim i konkretnim akcijama usvojenim među svim članicama Grupacije.

Sastavni je i neodvojivi „DNA” naše kompanije te ga smatramo pogonskim gorivom naših performansi. Potiče nas u implementacij i procesa koji vode ka kontinuiranom unaprjeđenju.

 

ETIČKI KODEKS

Njegovanje uzajamnog povjerenja!

 

ATALIAN svoje profesionalne odluke i poslovne odnose bazira na temeljnom princip u integriteta. Iz navedenog razloga ATALIAN je odlučio sastaviti Etički kodek s čija je svrha podizanje svijesti zaposlenih o važnosti etičkih vrijednosti.

Prilikom samog zaposlenja, naš HR tim obvezuje se na poštivanje temeljnih vrijednost i koje je Grupacija usvojila, te također očuvanju postojećeg uzajamnog povjerenja.

 

SNAGA ATALIANA

Što nas pokreće?

 

ATALIAN crpi svoju snagu iz poduzetničke kulture i svog snažnog identiteta. Naša snaga leži u vrijednostima kao što su poduzetništvo, agilnost, održiva odgovornost, integritet, dostojanstvo i jednostavnost.

Biti poduzetnik znači gledati na budućnost, stvarajući vrijednosti, pronalaženjem novih rješenja i inovacija. ATALIAN-ov slogan „For a better performance” znači da pružamo kvalitetnu uslugu, uz predanost i motiviranost svakog zaposlenika.

 

VRIJEDNOST GRUPE

Temelj našeg uspjeha i napretka!

 

Naši zaposlenici najveća su vrijednost Grupe. Njihove vještine i način djelovanja temelj su našeg uspjeha i napretka. Grupa pruža okvir u kojem svi naši zaposlenici, bez obzira na spol, dob, podrijetlo ili kulturu, mogu u potpunosti izraziti svoje osobnosti.

Obvezali smo se na pružanje temelja koji potiču predanost i zajednički ljudski stav. Njihova dobrobit, razvoj i predanost bitni su. Stoga potičem o naše zaposleni ke da preuzimaju inicijative i odluke, da izvršavaju svoje dužnosti, ali i da u potpunosti preuzimaju svoje odgovornosti.

 

OTVORENOST I RAZNOLIKOST

Dom različitih kultura!

 

Obzirom na djelovanje u 36 zemalja, naša se grupa brzo razvija okupljajuć i stotine tvrtki i izvođača radova, te desetke tisuća zaposlenika s izrazito različitim kulturama i profilima.

Ova raznolikost nevjerojatno je blago koje nam omogućuje da gradimo otvorenu tvrtku koja je podjednako lokalna koliko i globalna.

 

OPERATIVNA IZVRSNOST

Kako djelujemo?

 

Naši dionici (ulagači, kupci, dobavljači) svakodnevno nam daju veliko povjerenje koje nas obvezuje na etično ponaša nje bez obzira na okolnosti, u skladu s važećim zakonima i propisima. Obvezuje nas i na poštivanje i izvršavanje svojih obveza i na besprijekornost.

Mjereći svoje performanse i transparentno ih izvještavajući ništa ne prepuštamo slučaju. Svaka odluka, postupak i gesta se računaju. Nijedan detalj se ne zanemaruje u težnji za operativnom izvrsnošću.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.