Share
Tweet
Share

KAUFLAND HRVATSKA komanditno društvo za trgovinu

Od početaka poslovanja u Njemačkoj 30-tih godina 20. stoljeća, Kaufland se razvio u međunarodni trgovački lanac koji posluje u ukupno 7 europskih zemalja.

Osim Hrvatske, možete nas naći u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, a svoje poslovanje trenutno širimo i na područje Australije. Naša poslovna mreža obuhvaća više od 1.230 trgovina s ukupno više od 150.000 zaposlenika.

Prva trgovina Kauflanda u Hrvatskoj otvorena je 2001. godine u Karlovcu, a od tada smo kontinuiranim rastom i ulaganjem povećali broj svojih poslovnica širom Hrvatske na 39. Zajedno sa zagrebačkom centralom i logističko-distributivnim centrom u Jastrebarskom, Kaufland Hrvatska k.d. zapošljava nešto više od 3500 zaposlenika.

Naša kultura

Započnite karijeru u međunarodnom trgovačkom poduzeću koje se usredotočuje na učinkovitost, dinamičnost i pravednost. To su vrijednosti koje nas usmjeravaju i motiviraju i na kojima su utemeljena i naša načela rukovođenja. Na taj način pokrećemo promjene i ostvarujemo ciljeve. Saznajte više i otkrijte što nas motivira.

Naše organizacijske vrijednosti kao temelj

Organizacijske vrijednosti su temeljna načela koja određuju naše ponašanje. One usmjeravaju naša opažanja, naše odluke i naše djelovanje - svaki dan. Upućuju na ono što nam je važno i što nas motivira.

Pravednost

Pravednost počiva na poštovanju i uvažavanju. Uz povjerenje, pravednost je temelj na kojem gradimo međusobnu suradnju. Ona nam pomaže da dosljedno ostvarujemo ciljeve.

Učinkovitost

Učinak je odlučujući temelj našeg uspjeha. Pretpostavke visokog radnog učinka su rad, usmjerenost na rezultate, hrabrost i strast. To vrijedi za pojedince ali i za cijeli tim.

Dinamičnost

Dinamičnost je snaga kojom unapređujemo dobre prakse i stvaramo nove vrijednosti. Dinamičnost podrazumijeva spremnost i sposobnost za promjenu te odlučno preuzimanje odgovornosti. Na taj način ostvarujemo sve što naumimo.

Dinamičnost, usmjerenost na učinak i velika strast je ono što nas pokreće i osigurava da svakim danom postajemo sve bolji. Predanost naših zaposlenika ključ je našeg uspjeha. Mi planiramo naše sutra, a za to su nam već danas potrebni članovi tima koji će zajedno s nama ostvarivati ciljeve. Nudimo raznolike mogućnosti započinjanja rada, od učeničke i studentske prakse, pripravništva do izravnog zapošljavanja. U našoj Prodaji, Logistici ili Centrali čekaju Vas zanimljivi i odgovorni zadaci te motivirajuća i kolegijalna radna atmosfera.

Bilo da ste student, apsolvent, posloprimac s iskustvom ili bez – u Kauflandu svakog zaposlenika očekuju atraktivne prednosti:

  • odgovorni i zanimljivi radni zadaci
  • raznoliki poslovi u dinamičnom timu
  • poticanje, povjerenje i priznanje
  • raznolike mogućnosti za razvoj karijere

Otvorena radna mjesta

Znate točno što želite? Ne oklijevajte, nego potražite pravi posao za sebe! Ukoliko želite postati dio našeg tima, potražite otvorena radna mjesta na LINKU.

Razvijajte svoju karijeru s nama!

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.