Share
Tweet
Share

Kaufland Hrvatska k.d.

Certificate Employer Partner

Kaufland Hrvatska k.d. owns the Employer Partner certificate - certificate for excellence in Human Resource Management.

O NAMA

Kaufland je jedan od vodećih trgovačkih poduzeća na europskom tržištu. Ne samo u Hrvatskoj, već i u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Moldaviji zalažemo se za visoku kvalitetu, velik izbor i povoljne cijene naših proizvoda. Da bismo to i održali, nastavljamo se razvijati i orijentirati na očekivanja i želje naših kupaca, ali i zadovoljstvo naših zaposlenika. Bilo da se nalazimo u naše 48 poslovnice diljem Hrvatske, centrali u Zagrebu ili logističko-distributivnom centru u Jastrebarskom, naših 3500 zaposlenika svakodnevno doprinosi uspjehu naše tvrtke.

MI KAO POSLODAVAC

Jednako postupanje i poštena suradnja pod jednakim uvjetima je naša praksa. Kao pravedan poslodavac imamo objektivne kriterije odabira za zapošljavanje i razvoj koji osiguravaju jednakost bez obzira na podrijetlo, spol, dob, spolnu orijentaciju, religiju ili tjelesna ograničenja. Vodimo se načelom transparentnosti i zato se naša jedinstvena struktura plaća u cijeloj tvrtki temelji na objektivnim kriterijima kao što su radno iskustvo, stručnost i kompetencije. Kroz naša načela rukovođenja zaposlenicima osiguravamo jasnoću u komunikaciji, dajemo povjerenje, omogućavamo raznolike mogućnosti za razvoj karijere i stvaramo motivirajuću radnu okolinu u kojoj se prepoznaju učinak i angažman zaposlenika.

ZAŠTO RADITI KOD NAS?

Kroz različite mjere i inicijative radimo na zadovoljstvu naših zaposlenika:

Atraktivna primanja i benefiti

  • Nudimo 5-dnevni radni tjedan, elektroničkom evidencijom radnog vremena jamčimo da će svaka odrađena minuta zaposleniku biti plaćena, a plaću isplaćujemo najkasnije 3. radni dan u mjesecu.
  • Našim zaposlenicima isplaćujemo neto nagrade za ostvarene radne rezultate dva puta godišnje, premije u obliku božićnice, uskrsnice te regresa.
  • Zaposlenici za svoj rođendan primaju znak pažnje kroz simboličan poklon, a tijekom godine prigodne zdrave i božićne poklon pakete.

Pogodnosti za roditelje

  • Zaposlenicima s djecom osigurali smo poklon pakete za svako novorođeno dijete, fleksibilni radni aranžman, plaćeni dopust na prvi dan škole prvašića te simboličan poklon za dijete krajem kalendarske godine

Zdravlje na prvom mjestu

  • Brinemo i o zdravlju naših zaposlenika kroz različite inicijative za zdravi život koje uključuju radionice i edukacije, zdrave poklone te sufinancirane sportske programe.
  • Nudimo i mogućnost korištenja profesionalnog predaha u obliku neplaćenog dopusta u trajanju od 1-3 mjeseca.
  • Kako bi se zaposlenici imali priliku družiti izvan radnog mjesta i jačati timski duh, dva puta godišnje organiziramo druženja u neformalnoj atmosferi za sve zaposlenike.

POSTANI DIO NAŠEG TIMA

Bilo da si student, apsolvent, posloprimac s iskustvom ili bez – kod nas ćeš pronaći različite mogućnosti za početak svoje karijere. Svako od naših poslovnih područja: Prodaja, Logistika i Centrala nudi raznovrsne i uzbudljive zadatke. Želimo pomaknuti granice i zato se fokusiramo na članove tima koji dijele iste vrijednosti.
Započni svoju karijeru strukturiranim uhodavanjem, upoznaj svoje jake strane te uz razne razvojne mjere na radnom mjestu stekni kvalifikacije za daljnji profesionalni i osobni razvoj u organizaciji.

Pogledaj najnovije karijerne prilike kod nas i pridruži nam se!

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.