Share
Tweet
Share

Kaufland Hrvatska k.d.

Certificate Employer Partner

Kaufland Hrvatska k.d. owns the Employer Partner certificate - certificate for excellence in Human Resource Management.

First Choice Employer

According to the public, Kaufland Hrvatska k.d. is among TOP 20 Employers of First Choice in Croatia.

{AD_MARK_TOPPPI}

Kaufland Hrvatska k.d. is among TOP 10 Employers of First Choice in the Sales Industry

{AD_MARK_AB}

Kaufland Hrvatska k.d. owns the status of Above and Beyond.

O NAMA

Kao dio Schwarz grupacije, Kaufland je jedan od vodećih trgovačkih poduzeća na europskom tržištu. Ne samo u Hrvatskoj, već i u Njemačkoj, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Moldaviji zalažemo se za visoku kvalitetu, velik izbor i povoljne cijene naših proizvoda. Da bismo to i održali, nastavljamo se razvijati i orijentirati na očekivanja i želje naših kupaca, ali i zadovoljstvo naših zaposlenika. Bilo da se nalazimo u naše 44 poslovnice diljem Hrvatske, centrali u Zagrebu ili logističko-distributivnom centru u Jastrebarskom, naših 3200 zaposlenika svakodnevno doprinosi uspjehu naše tvrtke.

MI KAO POSLODAVAC

Jednako postupanje i poštena suradnja pod jednakim uvjetima je naša praksa. Kao pravedan poslodavac imamo objektivne kriterije odabira za zapošljavanje i razvoj koji osiguravaju jednakost bez obzira na podrijetlo, spol, dob, spolnu orijentaciju, religiju ili tjelesna ograničenja. Vodimo se načelom transparentnosti i zato se naša jedinstvena struktura plaća u cijeloj tvrtki temelji na objektivnim kriterijima kao što su radno iskustvo, stručnost i kompetencije. Kroz naša načela rukovođenja zaposlenicima osiguravamo jasnoću u komunikaciji, dajemo povjerenje, omogućavamo raznolike mogućnosti za razvoj karijere i stvaramo motivirajuću radnu okolinu u kojoj se prepoznaju učinak i angažman zaposlenika.

ZAŠTO RADITI KOD NAS?

Kroz različite mjere i inicijative radimo na zadovoljstvu naših zaposlenika. Tako primjerice elektroničkom evidencijom radnog vremena jamčimo da će svaka odrađena minuta zaposleniku biti plaćena. U svim poslovnim područjima nudimo 5-dnevni radni tjedan, a plaću isplaćujemo najkasnije 3. radni dan u mjesecu. Našim zaposlenicima isplaćujemo neto nagrade za ostvarene radne rezultate dva puta godišnje. Našim zaposlenicima osiguravamo plaćene troškove prijevoza na radno mjesto i povoljnije uvjete kreditiranja u nekoliko hrvatskih banaka. Zaposlenici za svoj rođendan primaju znak pažnje kroz simboličan poklon, dobivaju božićnicu, božićne poklon pakete i poklon za dijete. Kao pogodnosti za roditelje osigurali smo poklon pakete za svako novorođeno dijete, fleksibilni radni aranžman i plaćeni dopust na prvi dan škole prvašića. Brinemo i o zdravlju naših zaposlenika kroz različite inicijative za zdravi život koje uključuju radionice i edukacije, zdrave poklone te sufinancirane sportske programe, a nudimo i mogućnost korištenja profesionalnog predaha u obliku neplaćenog dopusta u trajanju od 1-3 mjeseca. A kako bi se zaposlenici imali priliku družiti izvan radnog mjesta i jačati timski duh, dva puta godišnje organiziramo druženja u neformalnoj atmosferi za sve zaposlenike.

POSTANI DIO NAŠEG TIMA

Bilo da si student, apsolvent, posloprimac s iskustvom ili bez – kod nas ćeš pronaći različite mogućnosti za započinjanje karijere. Svako od naših poslovnih područja: Prodaja, Logistika i Centrala nudi raznovrsne i uzbudljive zadatke. Želimo pomaknuti granice i zato se fokusiramo na članove tima koji dijele iste vrijednosti. Započni svoju karijeru strukturiranim uhodavanjem, upoznaj svoje jake strane te uz razne razvojne mjere na radnom mjestu stekni kvalifikacije za daljnji profesionalni i osobni razvoj u organizaciji. Pogledaj najnovije karijerne prilike kod nas i pridruži nam se!

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.