Share
Tweet
Share

LORSEL STROJEVI d.o.o.

Lorsel strojevi d.o.o. vodeća je tvrtka u regiji u prodaji strojeva i alata za obradu lima. Pružatelj smo inteligentnih rješenja za automatizaciju u industriji obrade lima te integriranje u proizvodne procese. Mi smo mlad, dinamičan i profesionalan tim stručnjaka u svom poslu s poznatim dobavljačima i širokim krugom uspješnih kupaca i korisnika naših usluga. Prepoznatljivi smo po tome što uvijek dajemo sve najbolje od sebe uz maksimalnu angažiranost da svaki problem riješimo do kraja uz pažnju i razumijevanje. Uvijek smo spremni pomoći kupcima i kolegama. Kontinuirano i savjesno vodimo posao od upita do realizacije, te učinkovito nalazimo rješenja u nepredvidivim situacijama.

Djelujemo na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Makedonije i Kosova.

Tvrtka Lorsel strojevi d.o.o. sudionik je i izlagač na međunarodnim industrijskim sajmovima i sajmovima tehnike u regiji.

Ponosni smo nositelj certifikata AA boniteta izvrsnosti.

Više informacija možete saznati na našoj web stranici: www.lorsel.com

Ako želite biti dio uspješnog tima pošaljite nam svoju prijavu. Širenjem posla otvaraju nam se uvijek i neka nova radna mjesta. Vrlo rado u naš uspjeh i cijelu priču Lorsela ćemo pozvati i Vas da nam se pridružite.

Zanimaju nas prije svega ljudi koji će svojim sposobnostima i radom doprinjeti napretku poslovanja tvrtke. Zbog toga na značajke karaktera, inteligencije i osobnosti stavljamo mnogo veći naglasak nego na stručno obrazovanje.

Nudimo profesionalne i osobne programe treninga, kao i rad u motivirajućem timu gdje je dobrodošla spremnost za preuzimanje odgovornosti.

Kod nas karijeru možete razvijati na različitim područjima rada zavisno o stručnosti, motivaciji, osobnosti… Svaki zaposlenik predstavlja važan dio sistema i svaki zaposlenik je jednako važan. Upravo svi oni doprinose u stvaranju dobrih rezultata tvrtke Lorsel strojevi d.o.o.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.