Share
Tweet
Share

H.L. DVORAC, društvo s ograničenom odgovornošću za ugostiteljstvo, turizam i trgovinu

O nama

Tvrtka H.L. Dvorac d.o.o., pod imenom Martinis Marchi, upravlja velikim posjedom u Maslinici na otoku Šolti u kojem je obuhvaćeno poslovanje hotela baštine, restorana i marine. Već više od deset godina, tvrtka se kontinuirano razvija, ulaže u razvoj kapaciteta i ponude, ali prije svega u ljude. Upravo su nam naši zaposlenici glavni oslonac i snaga na kojoj se temelji daljnji razvitak i napredovanje tvrtke u namjeri da se područje Maslinice na otoku Šolti pretvori u nezaobilaznu destinaciju za nautičare, ljubitelje dobre spize i kapljice, za sve drage goste koji prepoznaju Martinis Marchi i naš tim kao mjesto na kojem se osjećaju posebno i uvijek rado vraćaju.

Što očekujemo od naših zaposlenika i koje su naše vrijednosti i ciljevi

Naši gosti su nam uvijek u centru pažnje i dajemo sve od sebe kako bi ih razumijeli, saslušali i omogućili im nezaboravan boravak, opuštanje uz osjećaj da se nalaze među prijateljima. Izvrsnost u svom poslu, fleksibilnost i profesionalnost, te posvećenost detaljima su nešto što očekujemo od svakog člana našeg tima.

Ukoliko želite biti dio našeg tima i smatrate da možete doprinijeti ostvarivanju naših ciljeva slobodno nam se obratite na hr@martinis-marchi.com.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.